Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

Bende çalışıyorum. Evliyken de çalışıyordum şu an bekarım ama hep samimi olduğum arkadaş olarak gördüğüm erkekler oldu iş hayatımda. Ama kimseye böyle mesajlaşmadım. Şu an bekarım yine var samimi olduğum arkadaş, şakalaştığım espri yaptığım.. ama mesajlaşmayız. Saçımı beğenmez. İltifat etmez. Sadece iş disiplinime iltifat eder. Bahsettiğiniz Yazışmalar bence flört. Ego tatmini...
Ben de çalışıyorum. Dediğiniz gibi benim de erkeklerle olan mesafem. Eşimin yaptığını bana başka bir erkek yapsa kesinlikle o adamı flörtöz olarak lakaplandırırdım. Yani olanlar tek başına anlam ifade etmese de hepsi birleşince çok tehlikeli bir boyuta doğru gidiyor.

Ben de çalışıyorum. Dediğiniz gibi benim de erkeklerle olan mesafem. Eşimin yaptığını bana başka bir erkek yapsa kesinlikle o adamı flörtöz olarak lakaplandırırdım. Yani olanlar tek başına anlam ifade etmese de hepsi birleşince çok tehlikeli bir boyuta doğru gidiyor.
Aynen öyle... başımıza gelmedi mi elbet geldi. Biz kadınlar erkeklerin davranışlarının ayrımını gayet iyi yapıyoruz

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Malesef eşin ilgi duyuyor sanırım

Mesajlarda ben takilacak bir sey gormedim aslinda ama tabi esinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz.
Yine de baska mesajlari silmezken onunla olanlari silmesi insani dusundurur.
Baska bir degisim gozlediniz mi esinizde?
+1
Hadi iş arkadaşı ile normal arkadaşlığa geçiş yapmış diyecektim ama, mesajları silmek de neyin nesi?
Aklı basında bir kadına benziyorsunuz,
Gereksiz kıskancliklarla adama dünyayı dar etmediyseniz,mesajları silmek dikkat çekici..

Biraz fazlaya mi kaciyorsun dusuncelerle bilemedim .. isimiz geregi esimde bende insanlarla birebir iletisim kurmaktayiz .. bazen sacini bazen kiyafetine iltifat ettigimiz personeller bile olabilir mesajlasma olarak degil tabi ki ama belkide is yerinde olmadiginiz isin konusunu bilmediginiz kendilerini nasil destekleriklerini bilmediginiz bi arkadasliklari olabilir mi is yerinde ?? Siz bu kizi taniyormsunuz peki sizinle konusmasi yada muhabbet etmisligi var mi ?

Merhaba, mesajlarda kanıma dokunan birşey olmadı demişsiniz, eşinizi en iyi siz tanırsınız bir sorun olsa bu size dokunurdu. Biz de arkadaşlarımızla bay bayan sohbet, muhabbet içindeyiz ve kimsenin arkadaşlıktan farklı bir yaklaşımı yok. İş yerinde ayaküstü kahvaltı ile dışarda bir mekanda başbaşa kahvaltı farklı şeyler. Hamilelik ve hormonlar herşeyi büyütmemize sebep olabiliyor, iyi tartmanız gerek.

Bence flörtleşmektir bu evet. Bekarım ve hayatımda şu an kimse yok ama bir erkek böyle mesaj attığında bunu flörtleşme çabası olarak görürüm. Çünkü normal erkek arkadaşlarım var, bazıları evliler. Eşlerini de tanıyorum elbette. Konuya "Naber niydiyon la?" diye girerler. Hacı, muhtar, reis diye hitap ederiz. :rolleyes:Görüşeceksek eşlerinin de haberi olur. Klasik bacı-gardaş muhabbeti eder kapatırız. Evet askerlik arkadaşı gibiyiz. Bana öyle "Saçın güzel, çok güzelsin" diye iltifat da etmezler. Zaten daha çok yengelerimle muhatap oluyorum. Benim karakterimi de bildikleri için kıskanmazlar. :KK69::KK19:

Yani burada iki dost değil düpedüz kadın-erkek konuşması var. Ben olsam bir süre delil toplayıp sonra gerekeni yapardım. :sinirli:

Valla bizim is.yerinde de oturup kahvalti ederiz filan tabii ki muhabbetimiz var ama sacin guzel olmus gibi filan oyle konusmalar olmaz..
Mesajlasma filanda yok bir sey soylenecekse gider soyleriz..

Size katılıyorum. İlk başta inanın ben de takılmadım. Ama baktım sürekli siliyor. Bu durum onu şüpheli hale soktu. Artık paçayı nasıl sıyırır izleyip göreceğim.
mesajları silmek dışında başka bir değişiklik yok. Aynı adam.
Önünü almak falan gereksiz. Ben olsam gözlemlerim, sessizce beklerim. Yapacaksa da göreyim zaten. Yoksa nereye kadar engelleyebiliriz ki. Benim müdehalem mi gerekecek yani hep.

Bana sorarsanız ki sormussunuz elzem konular dışında wp sohbeti olamaz eşimin iş arkadaslarıyla. Evde ben varken veya dışarda yemek oturma olabilir tamam ama neden whatsapptan konusulsun ki duramıyo mu yani konusmadan sana ne saçından mesela

Önünü almazdim. Takip ederdim. Acigini bulursamda kararimi verirdim. Esinizin kiza ilgisi var, kiz yüz verirse devami gelcek. Malesef gercek bu

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Allahın cezası demeye geldim dedim gidiyorum🤦‍♀️

Ben çalışan bir kadınım. Çalıştığımız iş arkadaşlarımızı ailemizden daha çok görüyor onlarla daha çok vakit geçiriyoruz.
Bazen buradaki benzer, eşlerin iş arkadaşları ile olan ilişkileri ve samimiyetini sorgulayan konuları okuyunca çok şaşırıyorum.
O konulara bakınca ben günde kocamı defalarca aldatıyorum vallaha.
İş yerinde hele aynı ofis içinde kalabalık bir şekilde çalışılıyorsa aile ilişkilerimiz hastalıklarımız herşey biliniyor. O insanlar bey hanım sıfatından çıkıp abi abla kardeş oluyor.
Yani diyeceğim bu bakış açınızı bırakın. Benim de iş arkadaşlarım bazen bana iltifat eder, ben onlara hadi bir sigara içelim derim gibi. Bunlar hayatın olağan akışında olan şeyler. Bu ve benzeri diyaloglarınolması işin doğası gereği, çünkü insanız. Aksi robot gibi yaşamamız gerekirdi. Sabah masana otur 8 saat ekrana bak çevrene bakma konuşma akşam olsun eve git.
Eşinize güvenmiyorsanız zaten bu söylediklerimin hiç biri size anlamlı gelmeyecektir.

Ben çalışan bir kadınım. Çalıştığımız iş arkadaşlarımızı ailemizden daha çok görüyor onlarla daha çok vakit geçiriyoruz.
Bazen buradaki benzer, eşlerin iş arkadaşları ile olan ilişkileri ve samimiyetini sorgulayan konuları okuyunca çok şaşırıyorum.
O konulara bakınca ben günde kocamı defalarca aldatıyorum vallaha.
İş yerinde hele aynı ofis içinde kalabalık bir şekilde çalışılıyorsa aile ilişkilerimiz hastalıklarımız herşey biliniyor. O insanlar bey hanım sıfatından çıkıp abi abla kardeş oluyor.
Yani diyeceğim bu bakış açınızı bırakın. Benim de iş arkadaşlarım bazen bana iltifat eder, ben onlara hadi bir sigara içelim derim gibi. Bunlar hayatın olağan akışında olan şeyler. Bu ve benzeri diyaloglarınolması işin doğası gereği, çünkü insanız. Aksi robot gibi yaşamamız gerekirdi. Sabah masana otur 8 saat ekrana bak çevrene bakma konuşma akşam olsun eve git.
Eşinize güvenmiyorsanız zaten bu söylediklerimin hiç biri size anlamlı gelmeyecektir.
Herhalde mesajlarınızı silmiyorsunuzdur. Bence problem burdan kaynaklanıyor

Allah kolaylık versin ne diyeyim.

Bu tip adamlar müdehale edince de devam ediyorlar.

Flört. Kesinlikle el atmalısınız bu duruma. Allah yardımcınız olsun.

Back
X