Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Esinizin telefonuna program yukleyinona gelen mesajlar size de gelsin biraz takip edin ve sonra eger boyle bir olay varsa gercekten ispat olsun elinizde sonrasi size kalmis ne diyim canm

silmesi absürt.

yoksa ben de karşı cins arkadaşlarımla birebir görüşüyorum flört olmadan takılıyoruz. illa birebir görüşünce hemen mercimek fırın muhabbeti yok yani.

ama siliyorsa eşiniz hoşlanıyor üzgünüm. daha da kötüsü sizden gizlemeye çalışıyor.

Size katılıyorum. İlk başta inanın ben de takılmadım. Ama baktım sürekli siliyor. Bu durum onu şüpheli hale soktu. Artık paçayı nasıl sıyırır izleyip göreceğim.
mesajları silmek dışında başka bir değişiklik yok. Aynı adam.

Mesajlarda çok takılacak şey var. Saçlar falan masada yoksunlar ona ne? Şirkette kaybolacak mıymış? İyi niyeti bırakın. Mesajları silmesi de resmen ilan etmek olmuş.

Olabilir arkadaştırlar
Rahat olun heleki bu süreçte
Bu konuyu eşinizle ciddi bir şekilde konuşun ve rahatsızlığınızı dile getirin

Bu mesajlaşmalarda pek bir sorun görmüyorum biri hariç onu anlamadım sizin kız arkadaşınızın saçlarına niye iltifat ediyor is arkadaşları ile konuşurken ne alaka?
Eşinizin mesajları silmesi hoşuma gitmedi. Niye siliyor ki? Genelde tüm mesajlarını hemen silme huyu varsa o başka ama özellikle bu mesajları siliyorsa bu biraz düşündürücü. Siz tepki falan mı gösteriyorsunuz mesajlara da siliyor? Bu yazdığınız mesajlar (sizin arkadaşın saç olayı hariç) işyeri arkadaşlığı çerçevesinde bence anormal değil.

Eşime okudum. Aldatıyor dedi. Üzgünüm. Hamile birine bunu yazdığım için.

Hamile oldugunuz için şuan çok üzgünüm ama bence takibe bile gerek yok. Bu yazışmalar benim aldatma kriterlerime uyuyor açıkçası.

Herhalde mesajlarınızı silmiyorsunuzdur. Bence problem burdan kaynaklanıyor
Benim eşim problem yapmaz bu nedenle silmiyorum. Fakat silen iş arkadaşlarım var. Gayet de masumlar. Çünkü işle dahi ilgili olsa mesajı görüp farklı yere çekip sıkıntı çıkaran eşleri var. Kendim gözlerimle gördüm şahit oldum.

Aldım hepsinin görüntüsünü. Bir süre daha takipte kalmayı planlıyorum. Çok sabırlı bir insanımdır. Doğumda ölmez sağ kalırsam beyefendiye acı süprizler yapmayı planlıyorum.

Ohhh içimin yağları eridi.İnşallah sorunsuz bir doğum yapar,nur topu gibi bir evlat sahibi olur,nursuz kocanıza hak ettiğini yaşatırsınız.

Hos degil. Tehlike canlari calmaya baslamis. Kiskanclik yapip olaya müdahale edin.

Kız &erkek arkadaş fark etmez, arkadaşlarıma iltifat edebilirim. Ama bunu eşimden saklamam gereken bir şey olarak görmüyorum. Niyetimi, yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum çünkü. İşte eşiniz de kendi niyetini biliyor ve bunu sizden saklanacak bir şey olarak görüyor. Demek ki o niyet pek iyi değil, üzgünüm. Kahvaltıyı nerede yapıyorlar, iş yerinde mi, dışarıda mı? Sorun olan kahvaltı değil, bunları sizden gizli yapması. Suçluluk psikolojisiyle siliyor yani o mesajları.

Bebeğiniz sağlıkla gelsin. Eşiniz olacak adama diyecek çok şey var da...

Kahvaltıyı iş yerinde yapıyorsa kızı davet etmesi olağan ama dışarı çıkıyorsa hoş karşılamazdım
Bir de mesaj silme olayı kafa karıştırıcı

Üzgünüm ama ben de kesinlikle flört ettiklerini dusunuyorum. Esim de çokça kadının olduğu bir ofis ortamında çalışıyor. Is gereği tlf görüşmesi de yapıyor watsap tan da yazısiyor ama hic sildigine şahit olmadım. Zaten konuşmalarının içeriğinde pek bsy yok ama mide bulandırıcı olak sey silmesi

saç konusu dışında sıkıntı yok, saç işin içine giriyorsa ilgi alaka da giriyor bence.
diğerleri normal iş arkadaşı havasında da olabilir.

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Bldigin kızla ilgileniyo eşiniz önlemini almalısınız aksi taktirde Allah korusun karnınızda bebegnzle kalakalırsnz.kahvaltıya çagırmakta ne demek.kızın sacındn eşinize nee

Sürekli onu gözleyip neredesin diye sorması varan 1 kahvaltıya çağırması varan 2 saçlara iltifat varan 3 mesajları silmesi de bonus :sinirli: eğer eşiniz şuan bunları gördüğünüz bilmiyorsa sizin bu herifi sıkı bir takip sonrası elinizde ki delillerle yerden yere vurmanız da işin asıl bombası olur eşiniz için :sopa: Yazıklar olsun böyle insanlara Allah ıslah etsin be.

Back
X