Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

Roedeer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
44
79
3
Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşının saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Bu ş.refsizlere hamilelik döneminde ne oluyor anlayamıyorum.
Evde Gül gibi eşin senin bebeğini taşıyor ya ayı.
Konu sahibi, eşinizin kıza ilgisi var gibi geldi. Hesaba çekilme vakti gelmiş belliki.

Artik her taraf aç erkek kayniyor güven ise tek kullanimlik hele hamile olan bir kadina bunu kimse yaşatmamali. ALLAH yar ve yardimcin olsun
Teşekkür ederim. Kendisine muhtaç bir insan değilim. Allah erkeklerin eline düşürmesin. Bir süre daha beyefendiyi takip edip, ulaşabildiğim kadar delile ulaşıp kendisine yol vereceğim gibi görünüyor.

Siliyorsa bu mesajların normal olmadığının kendisi de farkında demek ki.Bu durumda mesajların içeriğinin bence önemi yok.Nasılsın?bile yazsa ve silse art niyet ararım.Ekran görüntülerini almışsınızdır umarım.Almadıysanızda alın mutlaka kendisine sorun bakalım nasıl bir mantıklı açıklama yapacak😏

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Boynuz alarm boynuz alarm boynuz alarm

Yeni yeni kivilcimlar baslamis onunu al

Back
X