Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O artk esiniz degil. Cocugun babasi. Siz notr olmalisiniz ama cocuk gorusmek istiyosa gorusmeli. Buyuyene kadar genelde babammmm deyip gorusuyolar. Sonra arayip sormadiklarini anlayacak yasa gelince uzaklasiuo cocuklarMerhaba hamileyken terk eden yıllarca çocuğunu aramaya ama çocuğunun her ihtiyacını karşılayan para gonderen sonrada yıllar sonra çocuğu görmek için geri gelen eşe nasıl davranilmali
Cocugun ne istedigi onemli bence karsi gelmeyin birakin görüşsün. Sonra onun terk etmesini unutur sen gorusturmedin der size döner gorsun babasini zaten akli basina gelince beni neden biraktin der kendi sorar hesabiniMerhaba hamileyken terk eden yıllarca çocuğunu aramaya ama çocuğunun her ihtiyacını karşılayan para gonderen sonrada yıllar sonra çocuğu görmek için geri gelen eşe nasıl davranilmali
Eskiden aramiyordu çocuk buyyunce aramaya başladı şimdi peşini bırakmıyor ama ben hamileyken beni terk eden adamla sürekli yüz yüze gelemkten çok rahatsis oluyorumO artk esiniz degil. Cocugun babasi. Siz notr olmalisiniz ama cocuk gorusmek istiyosa gorusmeli. Buyuyene kadar genelde babammmm deyip gorusuyolar. Sonra arayip sormadiklarini anlayacak yasa gelince uzaklasiuo cocuklar
Çocuk altı yaşında simdi beni terk ettiğinde daha yeni hamileydim bide sürekli çocuğu alirmami istemişti doğumum esnasindada başka bi kadın bulmuş ben bu adama çok aşıktım bunlar bende büyük trvmba yaşattı şimdi yıllar sonra gelmiş benim için ağır bi durum olduÇocuk kaç yaşında? Baba çocuk ilişkisine karışmamak gerekir diye düşünüyorum.
sizi çok iyi anlıyorum. Çok zor olmalı. Size aradan geçen o 6 seneyi nasıl ifade ediyor?Çocuk altı yaşında simdi beni terk ettiğinde daha yeni hamileydim bide sürekli çocuğu alirmami istemişti doğumum esnasindada başka bi kadın bulmuş ben bu adama çok aşıktım bunlar bende büyük trvmba yaşattı şimdi yıllar sonra gelmiş benim için ağır bi durum oldu
Gorusmesine izin veriyorum ama çocuk küçük olduğu için sürekli benimle iletişime geçiyor beni doğumum esnasinda başka kadın iicn birkamis yıllar sonra bebeğim kucagjmdayken ogrendim bu gercegi ve ben evliyim bi kızım daha oldu ama ben ona çok aşıktım şimdiki eşimi bile onu sevdim kadar sevemedim kızıma bsy demiyorum ama görsün ama onunla görüşmek beni çok kötü etkiliyorCocugun ne istedigi onemli bence karsi gelmeyin birakin görüşsün. Sonra onun terk etmesini unutur sen gorusturmedin der size döner gorsun babasini zaten akli basina gelince beni neden biraktin der kendi sorar hesabini
Uzaklara sana cikolta parası kazanmaya gitti diye kandrdim bı sure sonra tekrar evlenince anladi gercekleriÇocuk kaç yaşında ve bu zamana kadar babasını nerede biliyordu? Nasıl teselli ettiniz?
Tabiki birakmasi hic bir sekilde hakli gerekce göremez.zor bir durum ama.nolursa olsun onun babası vakti gelince kendi derdini kendi anlatsin ogluna sizde idare etmeye calisin evladiniz icinGorusmesine izin veriyorum ama çocuk küçük olduğu için sürekli benimle iletişime geçiyor beni doğumum esnasinda başka kadın iicn birkamis yıllar sonra bebeğim kucagjmdayken ogrendim bu gercegi ve ben evliyim bi kızım daha oldu ama ben ona çok aşıktım şimdiki eşimi bile onu sevdim kadar sevemedim kızıma bsy demiyorum ama görsün ama onunla görüşmek beni çok kötü etkiliyor
Evet hemde çok şimdi ikilemde kaldım gorssun herseye rağmen bisey demiyorum ama yıllar önce dogummda bebeğinin yanına gelmek yerine başka kadının yanında olmayı tercih etti şimdi hala o kadınla evli ve benimle çocuk için o kadının yanından iletişime geçmesi ağrı geliyor gorsunmu gorusmenmi bilemedimsizi çok iyi anlıyorum. Çok zor olmalı. Size aradan geçen o 6 seneyi nasıl ifade ediyor?
Evet hemde çok şimdi ikilemde kaldım gorssun herseye rağmen bisey demiyorum ama yıllar önce dogummda bebeğinin yanına gelmek yerine başka kadının yanında olmayı tercih etti şimdi hala o kadınla evli ve benimle çocuk için o kadının yanından iletişime geçmesi ağrı geliyor gorsunmu gorusmenmi bilsizi çok iyi anlıyorum. Çok zor olmalı. Size aradan geçen o 6 seneyi nasıl ifade ediyor?
Tabiki birakmasi hic bir sekilde hakli gerekce göremez.zor bir durum ama.nolursa olsun onun babası vakti gelince kendi derdini kendi anlatsin ogluna sizde idare etmeye calisin evladiniz icin
Çocuğa kendini alistirip sonra yeniden çekip gidecek ve arayıp sormayacaksa gorusturmem
Çocuğa kendini alistirip sonra yeniden çekip gidecek ve arayıp sormayacaksa gorusturmem
izin veriyorum altı aydır ilk defa tanıştılar ama şimdi aynı o beni doğumum esnasinda bıraktığı kadınla birlikteyken benimle isletisme gecmesi çok ağır geliyor günlerce kafamda dolanıyor unutamıyorum canım yanıyor alakayı kesiyorum haksızlık yaptığımı dusunuyorum herşeye rağmen gorussun karsmiyim diyorum sonra yine aynı alti aydır böyle kafamın iciTabiki birakmasi hic bir sekilde hakli gerekce göremez.zor bir durum ama.nolursa olsun onun babası vakti gelince kendi derdini kendi anlatsin ogluna sizde idare etmeye calisin evladiniz icin
çocuğunuzun ik görüşme sonrası duygu ve düşünceleri nasıl?izin veriyorum altı aydır ilk defa tanıştılar ama şimdi aynı o beni doğumum esnasinda bıraktığı kadınla birlikteyken benimle isletisme gecmesi çok ağır geliyor günlerce kafamda dolanıyor unutamıyorum canım yanıyor alakayı kesiyorum haksızlık yaptığımı dusunuyorum herşeye rağmen gorussun karsmiyim diyorum sonra yine aynı alti aydır böyle kafamın ici
Allah kolaylik versin zor tabi haklisiniz ama iste cocuk soz konusy olunca yasadiklarinz bi kenara onunda babayi gormeye hakki.oldugunu dusunup kendinizi boyle dizginliceksinz.mecburizin veriyorum altı aydır ilk defa tanıştılar ama şimdi aynı o beni doğumum esnasinda bıraktığı kadınla birlikteyken benimle isletisme gecmesi çok ağır geliyor günlerce kafamda dolanıyor unutamıyorum canım yanıyor alakayı kesiyorum haksızlık yaptığımı dusunuyorum herşeye rağmen gorussun karsmiyim diyorum sonra yine aynı alti aydır böyle kafamın ici
Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor banaAllah kolaylik versin zor tabi haklisiniz ama iste cocuk soz konusy olunca yasadiklarinz bi kenara onunda babayi gormeye hakki.oldugunu dusunup kendinizi boyle dizginliceksinz.mecbur
Benden esirgedigi herşeyi o kadına vermiş ben bu adama çok aşıktım o kadında bana karşı sürekli internte mutluluk resimlerini attı canımı böyle yaktilarBide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana