Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar ayrılmak çevrem tarafından hoş karşılanmaz heleki bı çocuğum daha varken o yüzden bu eşimi sevemedim halde katalniyordum evlilime eski esime ortaya çıkmadan öncede böyle ydi mustsusduk çünkü bu eşim eskisinden beter çıktı birkamiyor ama mutlu etmiyor şimdi o ortaya çıkınca küllenmis sevgim yeniden alevlendi sanki ama yinede eşimi sevmesnde onun günahına girib birkamam diye sabrediyorum

Şu anki eşiniz; sizi hamileyken terk eden ve bebeğinizi aldırmanızı söyleyen adamdan daha kötüyse, bu adamla nasıl ve neden evlendiniz ?

O zaten sadece çocuk için iletişim kuruyor benimle başka konu hakkında konsumak bile istemiyor ama afedersiniz ozel yaysmimzda bu çocuğu birlikte yaptık ama ben yanlız hamilk gecridim dogumdada bir eşim yokdu başımda çocuğumu büyütürken aynı bebeken gel çocuğunu gör diye yalavrdim gelmedi her kahrını yanlız çektim çocuğun o sadece bu çocuğa dair özel yasmimzdaki zevkinden başka bisey bilmiyordu şimdi gelmiş hazıra konmaya çalısiyor çocuğu kendine yakmak istiyor

Çocuğunuza neden ve nasıl ayrıldığınızı uygun bir dille anlatın.

Tamam sizi geçtim evladına karşı bile sorumluluklarını yerine getirmemiş bir insan müsveddesi bu adam.
Ancak çocuğunuz ben istemiyorum demediği sürece iletişimlerini bozamazsınız çünkü çocuk büyüdüğünde "senin yüzünden babamla zaman geçiremedim" diyebilir. Çocuk için kahır demeyin ne olur evet büyütmesi zordur ama bu bir lütuf sizin için bir hazine.

yalnız beni yanlış anlamayın ama sorun şu an sizde. hala adamın pişman olmasını, size kazık attığını kabul etmesini filan bekliyorsunuz. bunu umut etmeyi bırakın. nasıl bir pişmanlık 6 yıl sonra ortaya çıkar, öyle bir şey yok ki. köprünün altından çok sular akmış her ikiniz için de. o konu kapanmış gitmiş.

ek olarak whatsaap'tan mutluyum fotoğrafları paylaşmak bana çok gülünç gelir. çünkü mutlu insanlar o mutluluğu yaşarlar, fotoğraf çekip paylaşmak mutluluk değil nispet yapmaktır. kendinizi o duruma düşürmeyin.
Haklısınız teskkur ederim ben onunla sadece çocuk için bile olsa her konuştuğumda geçmişte yaşadım trambanin aynısını yaşıyorum bu elimde olan bi durum değil çok acı çekiyorum geçmişi tekrar yaşıyorum o yıllar sonra çocuk gorcem diye ortaya çıkamadan önce böyle değildim şimdi bu durumu nasıl ataltirim bilmiyorum

Şu anki eşiniz; sizi hamileyken terk eden ve bebeğinizi aldırmanızı söyleyen adamdan daha kötüyse, bu adamla nasıl ve neden evlendiniz ?
Onu tanimiyorudum hiç tanisib evlenmek istedim bosnadikdan sonra ama ailem buna izin vermedi bı erkekle konusub olmsa ayrılmak hoş bi durum değil adın çıkar dediler köyde oturuyorduk babam yeni ölmüştu ve bosnamis bi kadın olduğum icin köydeki erkekler rahtsis etmeye başladı sırf kötü bi sıfatla anilmamak için tekrar evlendim ailem iyi insnalr diye kefil oldu ama öyle deilmis

sizi çok iyi anlıyorum. Çok zor olmalı. Size aradan geçen o 6 seneyi nasıl ifade ediyor?
Onlar eskide kaldı açma o kadın icinde ailem hakkında kötü konusmassin ben çocuğunu gör diye izin vermeme rağmen 6 seneye karşılık yaptığı tek açıklama bu

Yerinizde olsam bu adamı da boşar, işe girer ayaklarımın üzerinde durup ikisine birden gücümü gösterirdim. Aileniz evinize gelemiyor, sizin geçinemediğinizi görüyor ve hala evli kal mı diyor. Öyle aile olmaz olsun. Madem öyle anneniz para versin size. Yaşlanınca da bana bak diye koşa koşa size gelir ama

Benim eşimde çocuğumla beni bıraktı henüz bosanmadik ama bıraktı yani. İlerde görmek isterse göstermicem. Hatta üzerinde hiç bir hakkı olmasın ve de arada en ufak bir iletisim olmasın diye nafaka da talep etmicem

Yerinizde olsam bu adamı da boşar, işe girer ayaklarımın üzerinde durup ikisine birden gücümü gösterirdim. Aileniz evinize gelemiyor, sizin geçinemediğinizi görüyor ve hala evli kal mı diyor. Öyle aile olmaz olsun. Madem öyle anneniz para versin size. Yaşlanınca da bana bak diye koşa koşa size gelir ama
Öyle düşünüyorum ama bebeğim daha bir yaşında yok büyük kızım okula gidiyor başımı soakcak evim yok annem çok yaşlı çocuklara bakamaz ben çalışirken çocuklara bakacak kimsem yok zorla surduyorum evlilimi mutlu olmaya çalışıyorum ama düzenli çalışmadığı için şimdiki eşim çogu zaman akşam yemeğine pisereck bisy bile bulamiyorum kalsam olmuyor gitsem olmuyor

Benim eşimde çocuğumla beni bıraktı henüz bosanmadik ama bıraktı yani. İlerde görmek isterse göstermicem. Hatta üzerinde hiç bir hakkı olmasın ve de arada en ufak bir iletisim olmasın diye nafaka da talep etmicem
Şimdi çocuğunuz kaç yaşında sizde benim gibi sayilriiniz çok ağrı bi durum bende öyle nafaka almiycaktm ama maddi durumum kötü çocuğum iyi şartlarda yetişsin diye aldim

Asıl çocuğunuz için travma. Baba denilen adam altı sene sonra geliyor.

Yerinizde olsam kendi meselelerimden önce bunu düşünürdüm. Görüştürme konusunda uzman görüşü almadan karar vermezdim.

Altı yıl sonra adamın pişmanlık yaşaması falan da mümkün değil bence. Sitem ederek kendi değerinizi düşürmeyin karşısında.

Bide ben kapalı namaz kılan bi bayanim biz evliyken bana pantolon bile giymemi yasaklardi hatta peceyle gez ben mahremimi böyle görmek istiyorum derdi bunlari duydukça mutlu olurdum beni ne kadar seviyor diye şimdi evlendiği kadın mini etek giyiyor giysin beni ilgilendirmez açık diye yargilamiyorum ama beni pantolnda bile kistlarken o kadına böyle yapması çok ağrıma gitti 😥

O zaten sadece çocuk için iletişim kuruyor benimle başka konu hakkında konsumak bile istemiyor ama afedersiniz ozel yaysmimzda bu çocuğu birlikte yaptık ama ben yanlız hamilk gecridim dogumdada bir eşim yokdu başımda çocuğumu büyütürken aynı bebeken gel çocuğunu gör diye yalavrdim gelmedi her kahrını yanlız çektim çocuğun o sadece bu çocuğa dair özel yasmimzdaki zevkinden başka bisey bilmiyordu şimdi gelmiş hazıra konmaya çalısiyor çocuğu kendine yakmak istiyor
Çok haklısınız, insanın gerçekten zoruna gider. Ama bu şekilde üzüldüğünüzü belli ederek gururunuzu daha da çiğnetmiş olursunuz. Hiç bu şekilde sitem ederek kendinizi küçük düşürmeyin, bunun sadece size zararı olur. Adam öyle ya da böyle hala o kadınla beraber, sizin sitem etmeniz gururunuzu çiğnetmekten başka bi işe yaramaz. Allah'a havale edin, elbet size yaptığı haksızlık yanına kalmaz. Siz yanına kalmasin diye özel olarak çaba sarf edip çırpınırsanız yine batan siz olursunuz. Siz kendi yolunuza bakmaya çalışın.

Asıl çocuğunuz için travma. Baba denilen adam altı sene sonra geliyor.

Yerinizde olsam kendi meselelerimden önce bunu düşünürdüm. Görüştürme konusunda uzman görüşü almadan karar vermezdim.

Altı yıl sonra adamın pişmanlık yaşaması falan da mümkün değil bence. Sitem ederek kendi değerinizi düşürmeyin karşısında.
Kızım başta etkilendi ama şimdi çok mutlu hala içinde bişey yasiyormu bilmiyorum ama gorunste mutlu

Merhaba hamileyken terk eden yıllarca çocuğunu aramaya ama çocuğunun her ihtiyacını karşılayan para gonderen sonrada yıllar sonra çocuğu görmek için geri gelen eşe nasıl davranilmali
jetonu yeni düşmüş demekki,herkes ikinci bir şansı hak eder

Çok haklısınız, insanın gerçekten zoruna gider. Ama bu şekilde üzüldüğünüzü belli ederek gururunuzu daha da çiğnetmiş olursunuz. Hiç bu şekilde sitem ederek kendinizi küçük düşürmeyin, bunun sadece size zararı olur. Adam öyle ya da böyle hala o kadınla beraber, sizin sitem etmeniz gururunuzu çiğnetmekten başka bi işe yaramaz. Allah'a havale edin, elbet size yaptığı haksızlık yanına kalmaz. Siz yanına kalmasin diye özel olarak çaba sarf edip çırpınırsanız yine batan siz olursunuz. Siz kendi yolunuza bakmaya çalışın.
Peki onunla çocuk için bile olsa gorusmye devam ederk nasıl yoluma bakicam bı onerinz varmi evet herşeye rağmen gorumeliler çocukla ama onunla ilgili herşey geçmişi tekrar yasamk demek benim icin o yaptı yapacağını şimdide geldi benim suçum yokki der gibi çocukla iletişim halinde acı çeken benim

Yaşadığınız durum çok zor sizi anlıyorum ama yaşananlar çocuğunuzun babası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çocuğunuz için bir ömür görüşmek mecburiyetindesiniz. Neticede bu kişiye çocuğunuza baba olarak seçen sizsiniz.

Yaşadığınız durum çok zor sizi anlıyorum ama yaşananlar çocuğunuzun babası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çocuğunuz için bir ömür görüşmek mecburiyetindesiniz. Neticede bu kişiye çocuğunuza baba olarak seçen sizsiniz.
Başta kandrdi sevgisyle böyle olduğunu bilseydim evelnemezdim bile haklısınız görüşmek zorundayım ama ömür boyu hamileyken terk eden eş tarmbasiyla nasıl yasiycam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X