Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben böyle bir adamin cocuguna verebilecek ahlaki bir degerinin olmadigini düşünüyorum.
Ikinci olarakta benim icin para onemli. Bende bosandim. Cocugum benim canim zaten ben onu yedirip icirip, bakimini sagliyorum. Bu noktada baba olarak "zaten cocugum en iyi sekilde bakiliyor, benim bakimina katkim yok, en azindan 3-5 kuruşu kafasina takmasin, destek olayim" diye dusunmesi gerekiyor. Cocuguna para yolluyor mu?
Evet hiç eksik etmedi nafakaini simdide nafakdan daha yüksek para hariciyor ayda iki bin liralık masraf yapıyor cogua en az

Evet hiç eksik etmedi nafakaini simdide nafakdan daha yüksek para hariciyor ayda iki bin liralık masraf yapıyor cogua en az

Yerinizde olsam protokoldeki gorus gunlerinde verirdim çocuğu. Engel olmak dogru degil hem cocuk büyüdüğünde neden bizi görüştürmedin diye hesap sorar

Ben böyle bir adamin cocuguna verebilecek ahlaki bir degerinin olmadigini düşünüyorum.
Ikinci olarakta benim icin para onemli. Bende bosandim. Cocugum benim canim zaten ben onu yedirip icirip, bakimini sagliyorum. Bu noktada baba olarak "zaten cocugum en iyi sekilde bakiliyor, benim bakimina katkim yok, en azindan 3-5 kuruşu kafasina takmasin, destek olayim" diye dusunmesi gerekiyor. Cocuguna para yolluyor mu?
Evet yolluyor dogudugundan beri nafakasını hiç eksik etmedi bugüne kadar sadece nafaka yaptırıyordu şimdide sürekli maddi destek yapıyor fazlasiyla

Yerinizde olsam protokoldeki gorus gunlerinde verirdim çocuğu. Engel olmak dogru degil hem cocuk büyüdüğünde neden bizi görüştürmedin diye hesap sorar
Ama o unla gorustukce daha doğrusu beni terk ettiği o kadından yanından bizimle iletişime gectigini gördükçe ben üzülüyorum acı cekiyorum

Ama o unla gorustukce daha doğrusu beni terk ettiği o kadından yanından bizimle iletişime gectigini gördükçe ben üzülüyorum acı cekiyorum

Anliyorum sizi ama cocuk sizden ayri bir birey. Sizin eş iliskiniz bitmis, onlarin baba-kiz iliskisi devam ediyor. Cocugunuz icin duygularinizi icinizde yasamalisiniz.

Devlet babayla görüsmek icin ne karar Verdi? Mesela her cumartesi falan gibi?
Bosnirken ortak velayet istedi kabul etmedim boşanma kararında çocuk görme hakkını istemedi bile hakim sordu onbeş günde bir görüş gününü olurmu diye olabilir onbeş günde ddi hakim sormasa kendi istemedi bile görüş günü o sırada çocuk iki buçuk yasindaydi ve mahkemeye cocuguda goturudum yaptığın görsün diye hakim içerde bu kararları verilen çocuk adliye salonlarda gezib oyun oynuyordu

Anliyorum sizi ama cocuk sizden ayri bir birey. Sizin eş iliskiniz bitmis, onlarin baba-kiz iliskisi devam ediyor. Cocugunuz icin duygularinizi icinizde yasamalisiniz.
Zaten benim içim tamamen bagalrini koprmayi vicdanım kabul etmiyor artık beni arama baskalrini arcligiyla çocuğu gör diycem

Bosnirken ortak velayet istedi kabul etmedim boşanma kararında çocuk görme hakkını istemedi bile hakim sordu onbeş günde bir görüş gününü olurmu diye olabilir onbeş günde ddi hakim sormasa kendi istemedi bile görüş günü o sırada çocuk iki buçuk yasindaydi ve mahkemeye cocuguda goturudum yaptığın görsün diye hakim içerde bu kararları verilen çocuk adliye salonlarda gezib oyun oynuyordu

Normali zaten 15te bir. Standart olarak bunu yaziyorlar.

Zaten benim içim tamamen bagalrini koprmayi vicdanım kabul etmiyor artık beni arama baskalrini arcligiyla çocuğu gör diycem

Görüntülü arama konusunda mi?

Normali zaten 15te bir. Standart olarak bunu yaziyorlar.

Görüntülü arama konusunda mi?
Üç beş günde bir telefonda konuşmak istiyordu onun sesini duydukça kötü hissediyorum o yüzden benimle bağlantıya girmemesi en iyisi sanirim

Neden
Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana
konu aciyirsunuz.Siz evli bir kadinsiniz.O adamın kimle nerde ne şekilde olduğu sizi hiç ilgilendirmez.Adam ben pişmanım dese ne yapacaksınız.Sakin şimdiki eşinize bir haksızlık yapmayın.Adamla sadece mesaj üzerinden irtibat kurun .mesajlar sadece çocuğunuzla alakalı olsun.Pisman olacağınız durumlar oluşturmayın

Uzaklara sana cikolta parası kazanmaya gitti diye kandrdim bı sure sonra tekrar evlenince anladi gercekleri ben çocuğuma bu şekilde masla anlatirken o evelnecegi kadinin ailesinden boşanmış ve bir çocuğu olduğu bile saklamış insan evladını saklarmi hic

Neden

konu aciyirsunuz.Siz evli bir kadinsiniz.O adamın kimle nerde ne şekilde olduğu sizi hiç ilgilendirmez.Adam ben pişmanım dese ne yapacaksınız.Sakin şimdiki eşinize bir haksızlık yapmayın.Adamla sadece mesaj üzerinden irtibat kurun .mesajlar sadece çocuğunuzla alakalı olsun.Pisman olacağınız durumlar oluşturmayın
O bazen sesli arıyor beni sanki hiç bisye olmamais iki iyi arkadas gibi konuşmak ısıtıyor benimle sanki zamninda canımı yakan o deil

Siz bu durumu his asmamissiniz problem bu. Sonradan evlenmeniz bile bunu degistirmemis. Bas problem bu. Nasil can yakarim nasil sunu bunu yaparim gecmeniz lazim artik. Ortada bir cocuk var ve bu durumu kontrol altinda tutmak sizin göreviniz. Cocugun biolojik babasi olabilir, ama sonucta cocuk icin yabanci. Sürecin cocugunuz icin iyi ilerlemesini takip etmelisiniz. Bence psikolojik destek almaniz lazim, ama cocugunuzu ilk düsünün

Merhaba hamileyken terk eden yıllarca çocuğunu aramaya ama çocuğunun her ihtiyacını karşılayan para gonderen sonrada yıllar sonra çocuğu görmek için geri gelen eşe nasıl davranilmali
Çocuk şuan kaç yaşında

O bazen sesli arıyor beni sanki hiç bisye olmamais iki iyi arkadas gibi konuşmak ısıtıyor benimle sanki zamninda canımı yakan o deil
Meşgule atarsınız.Mesaj at dersiniz.Siz konuşmak istemezseniz acmazsiniz.Lutfen kendinize dürüst olun.kesinlikle konuşmayın.oglu ile konuşmak isterse çocuğun odasında konuşsun

Meşgule atarsınız.Mesaj at dersiniz.Siz konuşmak istemezseniz acmazsiniz.Lutfen kendinize dürüst olun.kesinlikle konuşmayın.oglu ile konuşmak isterse çocuğun odasında konuşsun
Çocuğu görmek için beni aram bidaha annemle iletişime geç demeyi dusunuyorum ama doğru ölümü bilmiyorum bu sekilde

Öyle yapınca beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki Allahdan en büyük isteğim bu o kadınla mutlu olmasın ve beni kaybettiği için pişman olduğunu söylesin yedi yıldır bunu çok istiyorum bide benden vatsavdaki herşeyini saklıyor profil resmi bile boş gözüküyor
Hissetmez hayatım hissetse yapar mıydı sana bunları.ona çocuk verecekken seni bırakıp gider miydi?karakteri yok önüne bak eşine sarıl.hem bu düşündüklerin eşine saygısızlık.hem mutlu insanlar gösteriş yapmaz bilki onlarda pek mutlu değildir:)sana bunları yapan muhakkak o kadına da neler yapıyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X