Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ikinci çocuğumu istememistim ama eşim ve ailesi çok usteledi çocuk dogrmuyorsun diye sürekli tartisiyorduk o zamanlar eski eşimle iletişim halinde olmadım için bu tür skintilari yasamiyorudum şimdiki eşime o zaman sevgim vardı eski esimde unuttum artık iyiyim diye ikinci çocuğu kabul etmisitim yıllar sonra karşıma tekrar çıkınca aynı acı hala duruyormuş
Çok tehlikeli sularda yuzuyorsunuz.İcinizdeki kullenmiş aşk mı,intikam mı ,yarım bırakılan şeyi tamamlamak mi bilmem ama,bir hata da herşeyi kaybetme riskiniz var Burdan bile eski eş bir iki tatlı söz söylese ,uzun süre muhabbet etseniz ona yonelecmişsiniz gibi duruyor." Bir zamanlar aşık olduğum adama son vedami edecem" ne demek?
Siz ne yaşıyorsunuz?
Evli ve cocuklusunuz ,dizi film çekmiyorsunuz, Gerekirse sadece çocuk iletişim kurşun,ya da anneniz siz hiç muhatap olmayın ......

Ne kadar büyüdü çocuk? ileride meslek sahibi olursa falan faydalanırım diye düşünüyor olabilir.kötü insan kötüdür.kimse değişmez.bu tarz bir durumu iyi bir insan yaşatamaz.yani siz umutlanmayin ama engel de olmayin.
6 yaşında anaokuluna gidiyor henuz

Açsın velayet davası.
Hakim bu yaşta çocuğu babaya vermez.
Evliliğinde mutsuz da değil. Kadın hakkındaki konuşmayın bakın nasıl susturuyor sizi. Ailem diyor o kadına. Lütfen boş hayallere kapılmayın.
Yanlış anlamayın ne hissettiğinizi anlayabiliyorum. Kötü olabilirsiniz ama lütfen önünüze bakın. O adam pişman olmayacak, çünkü o kadını sevmiş. Pişman olsa da size dönmeyecek çünkü sizi sevmiyor ve de siz evli ve çocuklusunuz.
Pişman olduğu tek nokta çocuğuna karşı yaptığı vicdan.size karşı değil.
Ararsa açıp kızınıza verin. Anneni ver derse alın kısa konuşun ve gereksiz muhabbete girmeyin.
Adam inanın pişman değil. WhatsApp profilinde karısıyla resmi vardır. Sizin gözünüze sokmak istemiyor, sürekli sitem ediyorsunuz, kahır ediyorsunuz çünkü. Çocuk az daha büyüsün bir cep tel ona alırsınız ve en minimum düzeye iner irtibat.
WhatsApp durum vb koymak ise asiiiirrriii komik.sanki o bilmiyor mu sizin o fotoyu neden koyduğunuzu.
Üstelik duruma baktı mi bakmadi mi diye sürekli enerji gönderiyorsunuz.
Kendi hayatınıza ve mutluluğunuzu odaklanin yasiniz genç.erkekler aynıdır. Eşinizi sevmeye çalışın.
Hepsi iki Güleryüz, bir cilve bir naz bir kiritma ile bambaşka bir adama dönüşür. Eşinizi tanımamış olabilirsiniz ilk başta ve eminim kötü bir insan değildir. Lütfen kendi hayatınıza odaklanın.
Eğer karşıdaki kadın size foto atacak kadar kötü ise şu halinizden bile zevk alıyordur. Bırakın,ister mutlu ister mutsuz olsun. O mutsuz olunca siz mutlu olmayacaksınız.evet ilahi adaleti bekliyorsunuz çok haksızlığa uğramışsiniz ama bir ömür boyle geçmez. Sizi ne mutlu eder onlara odaklanın ve kendi hayatınızda mutluluğu yakalamaya çalışın.
Yazdiklariniz beni çok etkiledi çok Teşekkür ederim haklısınız o kadını seviyor sevmeseydi yeni doğmuş bebeğinin yüzünü bile görmeden o kadına gitmezdi şuan ilahi adalet tecelli ettiği için başka evladı olmadığı için cocun hatirna benimle iyi geçiniyor o kadinin yaşı biraz büyük kırk felan varmış belki o kadın diyor ben çocuk doguramiyorum senin cocun benim çocuğum kendine alıştır getir evlat yapalım ailmize doğru vatsabda o kadınla resmi var o yüzden saklıyor benden dedikelrinizn hepsini yapicam Allah razı olsun tavsiyeleriniz icin

Çok tehlikeli sularda yuzuyorsunuz.İcinizdeki kullenmiş aşk mı,intikam mı ,yarım bırakılan şeyi tamamlamak mi bilmem ama,bir hata da herşeyi kaybetme riskiniz var Burdan bile eski eş bir iki tatlı söz söylese ,uzun süre muhabbet etseniz ona yonelecmişsiniz gibi duruyor." Bir zamanlar aşık olduğum adama son vedami edecem" ne demek?
Siz ne yaşıyorsunuz?
Evli ve cocuklusunuz ,dizi film çekmiyorsunuz, Gerekirse sadece çocuk iletişim kurşun,ya da anneniz siz hiç muhatap olmayın ......
Haklısınız saun çok güzel bi evim ve esyalrim var her ne kadar eşim sorun cikaran bı tip olsada o yüzden tavsiyenize uyucam Allah razı olsun bulanık kafamı aydinlattiniz

sizin için çok ağır olmalı sizi anlıyorum. Bence siz hiç şöyle mi böyle mi diye düşünmeyin ne güzel tekrar bir aile kurmussunuz. Ailenizi böyle biri için bozmayın ki eşinizin gözüne batmasın. Benim de annem babam ayrıydı hiç annemle babam konusmazdı babam aradığında annem teli direk bize verirdi asla kendi açmazdı görüşmeye de dedem götürürdü. Siz de aile büyüklerinden destek alabilirsiniz telefon için de ya oğlunuza akıllı saat ya da telefon alıp ulaşabilir. Tabletlerde bile arama yapılabiliyor. Siz kendisi ile asla muhattab olmayın. Hem eşinizde bu durum nedeni ile oğlunuza ve size bilenip sonrasında boş yere olay çıkarmasın.
Evet benim iletişime girmem büyük hataydı annenniz gibi olgun davranmalıyım teşekkür ederim verdiniz örnek icin

Evliliğinde aradığı mutluluğu bulmuş laf söylemiyor sizi hamileyken aldattığı yeni karısına!!! Sadece kızınızın peşinde seneler sonra... Belki yeni karısının çocuğu olmuyor sizinkini almak istiyor
O benimde aklıma geldi o kadının resimlerinin altına benim gorecgimi bildigi halde seni seviyorum emjileri atmış her resmini begenmis bana sosyal medya kulanama ma bile izin vermezdi oysaki bebeğinin yüzünü doğumdan sonra hiç görmeden kadınla iliskisne baslamis çocuk iki yaşına girene kadar bekledi ve evelnedi sonra onla ben otuz yaşındayım onun yasida bana bana yakındı kadın kırk yasndayms o yaştan sonra çocuk doguramiyorsa çocun aklına girib temelli goturub o kadınla ailesini tamamlamak sanırım amaci

sizin için çok ağır olmalı sizi anlıyorum. Bence siz hiç şöyle mi böyle mi diye düşünmeyin ne güzel tekrar bir aile kurmussunuz. Ailenizi böyle biri için bozmayın ki eşinizin gözüne batmasın. Benim de annem babam ayrıydı hiç annemle babam konusmazdı babam aradığında annem teli direk bize verirdi asla kendi açmazdı görüşmeye de dedem götürürdü. Siz de aile büyüklerinden destek alabilirsiniz telefon için de ya oğlunuza akıllı saat ya da telefon alıp ulaşabilir. Tabletlerde bile arama yapılabiliyor. Siz kendisi ile asla muhattab olmayın. Hem eşinizde bu durum nedeni ile oğlunuza ve size bilenip sonrasında boş yere olay çıkarmasın.
peki siz anne babanızın böyle iletişimsiz olmasından nasıl etkilenirdiniz..
biz de öyleyiz şuan oğlum babası ile ama bu durum oğlum adına beni derinden üzüyor:(

O benimde aklıma geldi o kadının resimlerinin altına benim gorecgimi bildigi halde seni seviyorum emjileri atmış her resmini begenmis bana sosyal medya kulanama ma bile izin vermezdi oysaki bebeğinin yüzünü doğumdan sonra hiç görmeden kadınla iliskisne baslamis çocuk iki yaşına girene kadar bekledi ve evelnedi sonra onla ben otuz yaşındayım onun yasida bana bana yakındı kadın kırk yasndayms o yaştan sonra çocuk doguramiyorsa çocun aklına girib temelli goturub o kadınla ailesini tamamlamak sanırım amaci
Ayy bu ne şerefsizlik.ben buradan sinirlendim valla.6 yıl olmuş sizin içiniz neden bu kadar soğumadı ya.o kadar mı aşıktınız ? Anlamadim ki.

• Beğen
Reactions: nzg
Ayy bu ne şerefsizlik.ben buradan sinirlendim valla.6 yıl olmuş sizin içiniz neden bu kadar soğumadı ya.o kadar mı aşıktınız ? Anlamadim ki.
Boşverin geçmişi deşmeyin tekrar bulandırmayın
... Mune Mune konuyu kapatsa keşke..Geçmişi geride bıraksın üye tekrar tekrar düşünmese küçük yavrusu da var

6 yılda geçmedi mi hala aciniz ? Çok uzun bir süre bence.
Geçmişti onla hiç konusmuyordum çok iyydim pozitifidim hep onla iletişime geçince 6 sene öncesine geri döndüm sanki o gunlerdeyim

Geçmiş geçmiş artık. "Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı." Diye bı laf var. O adamdan size (bence o karakterle!) Kimseye hayır gelmez.

Kendinize dönün. Burda yapacağınız en ufak hata büyük bedellere sebep olur. En basiti bu evliliğiniz, böyle bir kıskançlık yüzünden biterse adam çocuğunu almak isteyebilir. Öbür ada. Karısını bosayip sizinle yeniden evlenmez. Ortada kalırsınız. Bı konu vardı kadın bı anlık.boslukla eşini aldatmış, bide burda tanıyan üye çıktı. Herşey öyle kötü oldu ki o üye için.

Herkesin kusurları var, şimdiki eşiniz bazı konularda kötü olabilir, iyi taraflarını düşünün. İllaki vardır güzel özellikleri. Bi arkadaş yazmış her erkek aynı diye, yıldız Tilbe de öyle demişti.

Evet sanırım o yüzden ve evliliğinde aradığı mutlulugu bulamadığı için sadece kızıma yoneliyor

Evliliginde aradigi mutlulugu bulamayan sadece sensin. Bu kafandaki düsünceler bile Bana göre aldatmaya giriyor. Cok yanlis ve yorucu bir insansin belli. Rahat birak adami. Kendi evliliginle ilgilen, milletin yuvasindan uzak dur. Adam seni degil kizini ariyor. seninlede konusuyorsa mutlaka kiziyla arasinda girme diye konusuyordur. Rahatsiz kalabilirsin fazla aramasindan, haklisin. O zamanda dersin ki mahkeme Su günleri Verdi, o günlerde kizini Gel al sonrada Geri getir, bunun disinda iletisime gecme de birak. Yapisma adama, isteseydi sevseydi zaten birakmazdi

Haklısınız yarın o bir zamanlar aşık olduğum adama bu sefer ben son vedami edicem ve artık beni arama herkes için en doğru olan bu çocuğu görmek istedin zaman annemle iletişime geç sen bana büyük tramba yasttin ben senin le konusrak aynı trambayi terkar yaşıyorum artık herkes için en iyisi gorusmemiz hosacakl diycem
Hala türk filmi havasindasiniz. Hiç gerek yok bu açıklamalara. Çünkü o bu sözleri umursamıyor. Umursamasin da zaten, evli bir adam.
Sizin bu ajitasyon içeren konuşmanız da sağlıklı bir veda konuşması değil ki. Kime veda ediyorsunuz? Bu konuşmayı yaparak hala bir özür bir pişmanlık sözü duymak istiyorsunuz. Adam pişmanım seni bıraktığım için dese mutluluktan dört köşe olup kocanizi boşayip tekrar eskiyle yeni bir hayat hayalleri kuracak kadar zayıflamış gerçeklik alginiz.
Sözlerim sizi uzebilir ama benim dışarıdan gördüğüm bu. Ne kadar gerçekçi olursanız, bu işin oluru olmadığını anlarsınız ve beklentiniz yani acilarinizin kaynağı da ortadan kalkar.
Boşverin onu bunu. Siz mutlu olmaya bakın. Başkasının pişmanlığından sizi mutlu etmez. Siz nasıl mutlu bir insan olurum diye düşünün ve en basitinden bir uğraş bulun. Bir halk eğitim merkezi kursu bile sizde çiçekler actirmaya yeter, gidin bugün bir kursa kaydolun ve acıların nasıl hafifledigini görüp sasirin. Çünkü odaklandığıniz şey değişince aslında o adamın çok da önemli olmadığını göreceksiniz. Şu an bosluktasiniz ve sarılacak bir şey arıyorsunuz. Sarıldıginiz şey bir insan olmasın🌼

Hala türk filmi havasindasiniz. Hiç gerek yok bu açıklamalara. Çünkü o bu sözleri umursamıyor. Umursamasin da zaten, evli bir adam.
Sizin bu ajitasyon içeren konuşmanız da sağlıklı bir veda konuşması değil ki. Kime veda ediyorsunuz? Bu konuşmayı yaparak hala bir özür bir pişmanlık sözü duymak istiyorsunuz. Adam pişmanım seni bıraktığım için dese mutluluktan dört köşe olup kocanizi boşayip tekrar eskiyle yeni bir hayat hayalleri kuracak kadar zayıflamış gerçeklik alginiz.
Sözlerim sizi uzebilir ama benim dışarıdan gördüğüm bu. Ne kadar gerçekçi olursanız, bu işin oluru olmadığını anlarsınız ve beklentiniz yani acilarinizin kaynağı da ortadan kalkar.
Boşverin onu bunu. Siz mutlu olmaya bakın. Başkasının pişmanlığından sizi mutlu etmez. Siz nasıl mutlu bir insan olurum diye düşünün ve en basitinden bir uğraş bulun. Bir halk eğitim merkezi kursu bile sizde çiçekler actirmaya yeter, gidin bugün bir kursa kaydolun ve acıların nasıl hafifledigini görüp sasirin. Çünkü odaklandığıniz şey değişince aslında o adamın çok da önemli olmadığını göreceksiniz. Şu an bosluktasiniz ve sarılacak bir şey arıyorsunuz. Sarıldıginiz şey bir insan olmasın🌼
Teşekkür ederim yorumunuza evliligimde mutsus oldum için bianlik boşluğu dusumutum saun kararımı verdim ve mesajı attım bida çocuğu görmek için annemle iletsime geç beni arama eşim rahatsız oluyor geçmişte cocun yüzüne bakmadan başka kadına ilişki yaşamaya başlayan bi adamla iletişime girmek istemiyorum daha fazla ddm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X