Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliginde aradigi mutlulugu bulamayan sadece sensin. Bu kafandaki düsünceler bile Bana göre aldatmaya giriyor. Cok yanlis ve yorucu bir insansin belli. Rahat birak adami. Kendi evliliginle ilgilen, milletin yuvasindan uzak dur. Adam seni degil kizini ariyor. seninlede konusuyorsa mutlaka kiziyla arasinda girme diye konusuyordur. Rahatsiz kalabilirsin fazla aramasindan, haklisin. O zamanda dersin ki mahkeme Su günleri Verdi, o günlerde kizini Gel al sonrada Geri getir, bunun disinda iletisime gecme de birak. Yapisma adama, isteseydi sevseydi zaten birakmazdi
Evet bitti zaten baglantimi koprdim ne hali varsa görsün herşeye rağmen insanlimi gösterdim sana çok şükür ahım tuttu benim çocuğundan başka cocun olmadi bize muhtaç oldun benim ahimla daha fazlasını yasiycaksin ddm sildim numarasını

Geçmiş geçmiş artık. "Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı." Diye bı laf var. O adamdan size (bence o karakterle!) Kimseye hayır gelmez.

Kendinize dönün. Burda yapacağınız en ufak hata büyük bedellere sebep olur. En basiti bu evliliğiniz, böyle bir kıskançlık yüzünden biterse adam çocuğunu almak isteyebilir. Öbür ada. Karısını bosayip sizinle yeniden evlenmez. Ortada kalırsınız. Bı konu vardı kadın bı anlık.boslukla eşini aldatmış, bide burda tanıyan üye çıktı. Herşey öyle kötü oldu ki o üye için.

Herkesin kusurları var, şimdiki eşiniz bazı konularda kötü olabilir, iyi taraflarını düşünün. İllaki vardır güzel özellikleri. Bi arkadaş yazmış her erkek aynı diye, yıldız Tilbe de öyle demişti.
Evet geçmişi geride bırakıp bidaha asla sayfalarını acamamk gerkiyormus zamanında dusnmedi simdi evladı oldu son mesajımı attım bidaha beni aramiycak sen başka kadını aşkından bebeğinin yüzune bile bakmaya tenezul etmedin ben sana insnalimi yaptım benim ahım tuttu san anaska cocun olamdi bize muhtac oldun ddm ve sildim numaraini bundan sonra yoluma bakicam asla bağlantıya girmiycem bı insanin bosnadigi biriyle görüşmesi çok sakıncalı bi durmmus

Evet sanırım o yüzden ve evliliğinde aradığı mutlulugu bulamadığı için sadece kızıma yoneliyor
Aradığı mutluluğu bulamasa boşanır. Sizle mutlu olamayınca boşanmış zira.

Adam belki yaşının getirdiği olgunluktan, belki de çocuğu olmayınca bir nedenle kızınızla iletişim kurmak istemiş. Bu evliliğinde mutsuz olduğunu göstermez. Size dönmek istediğini göstermez. Zaten eşine laf söyletmemesi de bunu gösteriyor. Siz kendi evliliğinize odaklanmalısınız.

Lütfen bu yazdıklarıma kızmayın, bunları duymanız gerekiyor bence. Bu düşüncelerle boşuna heveslenip daha çok üzüleceğinizi düşünüyorum çünkü.

peki siz anne babanızın böyle iletişimsiz olmasından nasıl etkilenirdiniz..
biz de öyleyiz şuan oğlum babası ile ama bu durum oğlum adına beni derinden üzüyor:KK43:
35 yaşındayım hiç etkilenmedim . Kardeşim 34 yaşında o da hiç etkilenmedi Ama ben eksikliğni hissetmedim rahmetli dedem bize her zaman baba oldu. Belki hissetsem etkilenirdim bilmiyorum.

35 yaşındayım hiç etkilenmedim . Kardeşim 34 yaşında o da hiç etkilenmedi Ama ben eksikliğni hissetmedim rahmetli dedem bize her zaman baba oldu. Belki hissetsem etkilenirdim bilmiyorum.
dedn sizn evde mi yaşadı..
eksklk hissetmemene çooook sevndim...
inş. benm oğlum da üzülmez incnmez

Hayır bilmiyor sadece çocukla görüşüyor sanıyor o ortaya çıkmadan önce ben çok iyydim şimdi o ortaya çıkınca çok acı çekiyorum benimle çocuk için sık iletisme girme ddm bi süre uzaklaştı yine iyi olmaya başladım şimdi terkar aramaya başladı yine kötü oldum nerdeyse çocuklarımın başında duramaycak hale geliyorum onunla görüştükce ama yinede en doğrusunu yapmaya calisiyorum
Ben gidisatinizi ve düşünce yapınızı pek sağlıklı görmedim açıkçası. Durumum yok diyorsunuz ama bir şekilde yolunu bulup kendiniz psikolojik destek alın zira bu düşüncelerle hem kendinizin hem eşinizin hem de evlatlarinizin sonu pek iyi durmuyor. Eski eşle de irtibatı siz kurmayın cevrenizde hiç mi ortak tanıdık yok. Kardeş, kuzen vs. Mümkünse eşinizle aynı cinsiyette ikinizin arasında köprü olabilecek biri. Çünkü siz çocuk için adı altında görüşüp konuşmaya devam ettikçe bu düşünceler sizin pesinizi bırakmayacak.

• Beğen
Reactions: nzg
İnsanın elbette başına gelmeyince uzaktan yazmak kolay ama yine de bunu yazacağım.
Anne baba olmak kolay değil buna karar veriyorsan sorumluluklarını yerine getireceksin.O çocuk sen istediğin için dünyaya geliyor.
Eski eşiniz dünyanın en şerefsiz insanı bana göre.Doğan bebeği yüzünü görmeden terkeden adam benim için bu sıfatı hakeder.Eşinle aranda her şey olabilir ama çocuk senin, sorumluluğunu yerine getireceksin.Çocuklar için yapılanı hazmedemem.Böyle bir olayımda yok inanın.Ne annem babamla ne eşimle.Ama sevgisiz kimsesiz büyümüş çocuklara çok üzülürüm.
Doğduğu gün terkedip 6 yıl bebeğini / çocuğunu hiç görmemiş, 6 yaşında ortaya çıkan adama, al bu senin çocuğun gör konuş demem inanın.Onun baba olmaya hakkı yok.Hele çocuğu olmadığı nedeni ile ortaya çıkacak .Yüzüne tükürürdüm.Ne sevgisi ne geçmiş aşkı genç arkadaş.Bu rezil mağluk sizin hiç bir şekilde hayatınız içinde olmamalı.
Siz şu anki eşinize evinize odaklanın bu insan olmayan kişi ile asla temas etmeyin.
Anlamadığım bir iki husus var.Evlendiniz eşinize kızınız ne diyor.Kızınız ile arası nasıl.6 yıl sonra ortaya çıkan bu baba kılıklı adam 6 yaşındaki çocukta bir travma yaratmadı mı.Kızınızı bu yönden düşündünüz mü irdelediniz mi.
Bu adamı neden hemen kızınızla görüştürdünüz.Mahkemeye gönderip uğraştırsaydınız keşke...Çok kolaylaştırmışsınız adamın talebini..

Ben gidisatinizi ve düşünce yapınızı pek sağlıklı görmedim açıkçası. Durumum yok diyorsunuz ama bir şekilde yolunu bulup kendiniz psikolojik destek alın zira bu düşüncelerle hem kendinizin hem eşinizin hem de evlatlarinizin sonu pek iyi durmuyor. Eski eşle de irtibatı siz kurmayın cevrenizde hiç mi ortak tanıdık yok. Kardeş, kuzen vs. Mümkünse eşinizle aynı cinsiyette ikinizin arasında köprü olabilecek biri. Çünkü siz çocuk için adı altında görüşüp konuşmaya devam ettikçe bu düşünceler sizin pesinizi bırakmayacak.
Saolun tavsiyeniz için evet artık öyle yapicaz bida arama beni ddm çocuk için annemle görüşücek artık bu insan tekrar evlenidgi zaman asla eski eşle gorusmemeliymia bunu analdim artik

Canim hep ilahi adaletten bahsetmissin.
Bak bu doğru değil. Yarın çocukları olursa ilahi adalet yok mu diyeceksin?
Bu dediklerini tutacaksın.
Keşke o son mesajı cekmeseydinyine sitem yine acılı kadını oynamissi .
Oysa sen asil, ayakları üstünde dimdik duran olmalıydın.
Bilemedim. Yine acitasyon.
Adam sevmiş belli ki.
Vicdansız bir herifmis. Ailesi ne dedi peki?
Yani hiç yanında olmadılar mi?

dedn sizn evde mi yaşadı..
eksklk hissetmemene çooook sevndim...
inş. benm oğlum da üzülmez incnmez
Dedem, anneannem, nenem , annem biz yaşadık. Benim babam alkolikti zaten onun hallerini de bildiğimiz için .. ben özlemedim açıkcası

Benzerini yasadim. Hic olmamasi da kirici, araca bir olmasi daha kirici. Yarayi kasimak gibi. Gozukup herseyi mahvedip gidecekse hic gorusmesin daha iyi ama hep olacaksa kesinlikle cocuk babasinin varligini hissetmeli… emin olun oyle gorusturun bence

Gorusmesine izin veriyorum ama çocuk küçük olduğu için sürekli benimle iletişime geçiyor beni doğumum esnasinda başka kadın iicn birkamis yıllar sonra bebeğim kucagjmdayken ogrendim bu gercegi ve ben evliyim bi kızım daha oldu ama ben ona çok aşıktım şimdiki eşimi bile onu sevdim kadar sevemedim kızıma bsy demiyorum ama görsün ama onunla görüşmek beni çok kötü etkiliyor
Kiyamam size ya, cok guclusunuz❤️

Whatsup dan engellerim o adamın sürekli yüzünü görmek istemezdin

Soyle bir gercek var; hamile birakip giden adamla sirf vicdansizligi icin birlikte olmazdim. Hadi diyelim oldum, dogumda yanimda olmasini, istedigi zaman ne kadar kotu biri olabildigini gorup devam eden kadin da kotu birisidir. Evet zor ama vicdansiz ve kotu kalpli bir adamdan kurtulmussunuz ve o da kendi gibi kotu kalpli biriyle olmus. Sonsuza dek lanetlenmisler gibi… belli ki esiniz iyi birisi, cocugunuza baba olmus. Kotu insanlar icin uzulmek yerine birlikte oldugunuz adama daha guclu sarilip sukredin.. konuyu hic acmayin birakin adam ben ne kaybettim diye uzulsun sizin guclu mutlu oldugunuzu gordukce. Bir alo demenizden bile anlasilir merak etmeyin

• Beğen
Reactions: nzg
Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana
Hanımefendi çok zor şeyler yaşamışsınız, gerçekten üzüldüm ama şimdi eski eşe geçmiş defterleri açmak gereksiz bir mesafesizlik bu kendi eşinize de saygısızlık olur. Boşverin artık olan olmuş. çocuk mutluysa de siz duygularınızı bir kenara koyun görüşsün. ama sizin duygularınız eski eşe karşı hala bitmemiş sanırım. O yüzden de çok zorlanıyorsunuz gibi.

Soyle bir gercek var; hamile birakip giden adamla sirf vicdansizligi icin birlikte olmazdim. Hadi diyelim oldum, dogumda yanimda olmasini, istedigi zaman ne kadar kotu biri olabildigini gorup devam eden kadin da kotu birisidir. Evet zor ama vicdansiz ve kotu kalpli bir adamdan kurtulmussunuz ve o da kendi gibi kotu kalpli biriyle olmus. Sonsuza dek lanetlenmisler gibi… belli ki esiniz iyi birisi, cocugunuza baba olmus. Kotu insanlar icin uzulmek yerine birlikte oldugunuz adama daha guclu sarilip sukredin.. konuyu hic acmayin birakin adam ben ne kaybettim diye uzulsun sizin guclu mutlu oldugunuzu gordukce. Bir alo demenizden bile anlasilir merak etmeyin
Evet bugün ddm bidaha arama beni yeni doğmuş bebeğinin yüzüne bakmadan başka kadına giden bi adamla daha fazla gorumsek beni rahatsis ediyor ddm öyle yazmış mesajda herkesin doğrusu kendine göre dogrudur

Hanımefendi çok zor şeyler yaşamışsınız, gerçekten üzüldüm ama şimdi eski eşe geçmiş defterleri açmak gereksiz bir mesafesizlik bu kendi eşinize de saygısızlık olur. Boşverin artık olan olmuş. çocuk mutluysa de siz duygularınızı bir kenara koyun görüşsün. ama sizin duygularınız eski eşe karşı hala bitmemiş sanırım. O yüzden de çok zorlanıyorsunuz gibi.
Evet yıllar sonra ona görünce evlilimdede mutsus içinde oldum hala duygularım olduğunu farkettim bı hata yapmamak için uzak durucam ondna bugun yazdım mahkem koridorlarinda oyanyan cocugunun yüzüne bile bakamyan adamal daha fazla görüşmek istemiyorum ddm herkesin doğrusu kendine göre doğrudur merak etme bida rahatis etmem yazmış

Benzerini yasadim. Hic olmamasi da kirici, araca bir olmasi daha kirici. Yarayi kasimak gibi. Gozukup herseyi mahvedip gidecekse hic gorusmesin daha iyi ama hep olacaksa kesinlikle cocuk babasinin varligini hissetmeli… emin olun oyle gorusturun bence
Bu konuda guvenmiyorum aslında şuan bı çocuğu olmadığı için kızıma yoneliyor ama olaki ilerde o kadından bi çocuğu olsa bu çocuğu hatırlamaz bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X