Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kendine yakışanı yapmış , onun yaptıkları onun sorumluluğu , sen kendine hayatına çocuğuna mutluluğuna odaklan
Şimdiki eşinle kat be kat artsın huzurunuz inşaallah
Küçük kızın kaç yaşında
Teskkur ederim ins. Yapicam dedinizi on aylık küçük kızım

Peki o kadar büyük laflar etmesinin sebebi neydi ? Sizi o ayrılığa ne sürükledi
Çok ağır şeyler yaşamışsın atlatmışsın ? Nasıl geçti o sürçeler kim vardı yanında kim destek oldu sana ? Çocuğun ne kadarlık olmuştu resmî olarak boşanırken ?
İki ablasi yüzünden tartisirdik çoğunlukla herşeyimize karisilardi ailemin evine gitmesini istemezlerdi gezmeye gitsek ablalrim duyamasin derdi saklatirirdi babalrini bana karşı dodurub olay cikartirirlardi çok zor geçti o ara babam yeni vefat etmişti annem yetmiş yaşındaydı ondan ve Allahdan başka kimsem yokdu kızım iki yaşındayken boşandık yeni doğmuş bebeğini bi bile bi goruyum demeden evelndi bosanir bosanmaz ben cagrrdm gel gör diye zamanı var şimdi görmuycem derdi

İki ablasi yüzünden tartisirdik çoğunlukla herşeyimize karisilardi ailemin evine gitmesini istemezlerdi gezmeye gitsek ablalrim duyamasin derdi saklatirirdi babalrini bana karşı dodurub olay cikartirirlardi çok zor geçti o ara babam yeni vefat etmişti annem yetmiş yaşındaydı ondan ve Allahdan başka kimsem yokdu kızım iki yaşındayken boşandık yeni doğmuş bebeğini bi bile bi goruyum demeden evelndi bosanir bosanmaz ben cagrrdm gel gör diye zamanı var şimdi görmuycem derdi
Hamileliği annenizin evinde mi geçirdiniz? Şimdiki eşi ne zaman ortaya çıktı. Siz kırsaldasınız sanırım, eski eş ve ailesi uzakta mı yaşıyor? Halaları hiç çocuğu görmüyorlar mı?

Hamileliği annenizin evinde mi geçirdiniz? Şimdiki eşi ne zaman ortaya çıktı. Siz kırsaldasınız sanırım, eski eş ve ailesi uzakta mı yaşıyor? Halaları hiç çocuğu görmüyorlar mı?
Evet annemin evinde geciridm benim doğum yapacağım sıralar tanismislar o zamanlar ben koydeydim şimdi merkezdeyim ailesiyle yakın oturuyorduk eski eşim merkezdeydi eski eşin aileside hamileleikde doğumda çocuk buyurken hiç aramadilar hatta doğumuma bir hafta kala mahkemeye gittim hakim bizi bosasin diye gözümün önünde ablası şahitlik yaptı hakime beni kotuledi

doğumda vs sadece annen mi vardı?
yazıklar olsun pisi pisine biten evlilkler
kızını görmesi için zaman mı olurmuş?
anlaşmalı mı boşandınız?

doğumda vs sadece annen mi vardı?
yazıklar olsun pisi pisine biten evlilkler
kızını görmesi için zaman mı olurmuş?
anlaşmalı mı boşandınız?
Evet sadece annem vardı üç sene süren çekişmeli boşanmanın ardından anlaşmalıya çevirdik evliyken ablalarinin hayatımıza karsimasini kabul etmezdim oda onalr büyük ailem ne derse dinle derdi bu yüzden tartisirdik başka sorunumuz yokdu şimdi o kadın ailesiyle gorusmuyormus bile bana yaskalr koyan adam onun herseyini kabul etmiş o kadar sasiridmki

Evet sadece annem vardı üç sene süren çekişmeli boşanmanın ardından anlaşmalıya çevirdik evliyken ablalarinin hayatımıza karsimasini kabul etmezdim oda onalr büyük ailem ne derse dinle derdi bu yüzden tartisirdik başka sorunumuz yokdu şimdi o kadın ailesiyle gorusmuyormus bile bana yaskalr koyan adam onun herseyini kabul etmiş o kadar sasiridmki
Maalesef bu işler hep böyle oluyor …
İlk eşine etmediği kalmaz ikinci eş tamamen serbest … maalesef
Çoğu zaman böyle
Bence onun hakkında bilgi edinmekten geri dur , geçti gitti bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X