Hamileyken gelinlik giyilir mi?

Kızlar bu kadar acımasız yorumlar yaparken karşınızdaki insanın hamile olduğunu unutmayın.

Hem ruh hali hem de bebeğin sağlığı için biraz daha düşünün derim yorum yapmadan önce.

dogruya dogru, turk toplumunda cok laf duyulur böyle bır durumda. Dedıkodu dedıkodu dedıkodu... :)))

Son düzenleme:
karnı burnundayken gelinlik giyince ne diyeceklerini biliyor olmalı. Karşımızdaki hamile ama bunları düşünmeli. Sonra yüzüne birileri birşeyler söylediğinde daha çok üzülür. Bur da erkeğe büyük iş düşüyor. Partnerini bu duruma düşürmemek için düğünü erkene almalı. Nikahı önceden yapmalı. bi de çok ilginç Herkes çok yakışır gelinlik demiş. Bana iki yüzlülük gibi geliyor. Günlük hayatta olsa kim bilir neler söylerler. Yüzüne gülüp arkadan kuyu kazan çok gördüm.

zaten düğün yapmayacakki herkes görüp dedikodu yapsın
sade bi tören ve aileyle yemek yiyeceğiz demiş
ki aileside biliyor hamile olduğunu bu durumda yargılamak bize düşmez

kuzenimin eşi 8 aylıkken giymişti. ilk sayfada fotoğraf koyulmuş hatta 4. fotoğraftaki gibiydi, başında da papatyadan taç altında pembe babetler vardı.. gerçekten o kadar masum duruyordu ki..

Elalem halt etmiş, hamileyken gelinlik öyle de güzel olur ki

Kimseyi takma kafana, çok güzel gelinlikler var, zaman yaklaşınca üzerine özel diktirebilirsin.

Bakımlı bir hamile olmaya çalış, çok fazla kilo alırsan uydurmakta zorlanabilirsin.

Allah sevdiğinle, bebeğinle mesut etsin, çok mutlu olursun inşallah.

Hiç bir şey içinde kalmasın ne istiyorsan yaşa, gelinliğini de göğsünü gere gere giy. Düşün ki Allah ol dediği için oldu o yavru, kimin ne dediği hikaye, herkes kendi sakladığı çöplüklere baksın.

bu toplum çenesini tuttuğu için bu hale geldi zaten. Konuşanı susturdular hep. Bakınız 2013 TÜRKIYE sine.

Bu toplum insanların bacak arasını yüzyıllardır konuşuyor, demek ki işe yaramamış. Konuşacak daha önemli konuların farkına varırsa bugün ki konumunu değiştirebilir.

Tabi bu da sizin fikriniz...Ama ben gelinliğin anlamını başka biliyorum..bu arada hiçbir zaman insanları bekaretlerinden dolayı yargılamadım yargılamamda..sadece gördüğümü söyledim tekrar söylüyorum hoş durmuyordu ben olsam tercih etmem ama sen veya o tercih edersiniz herkesin kendi düşüncesi...

Bunlar çook güzel yakışır eminim hiçte çekinme sonuçta evleniyorsunuz

:- hiçte kimseyi umursama bu hayat seni hernekadar türkiyedede yaşasakta takma kimseyipembede kurdele kullan

İyi de, adı üstünde ''gelinlik''. Gelin olan giyer bunu. ''bekaretlik'' değil ki, bakire olan giysin.

Tek sorun göbek çıkıntısı mı?
Her haltı yiyip evlenenler de giymesin o zaman gelinliği, madem bekaret simgesi olarak görülüyor.

Bayıyosunuz insanları bu tip pis düşüncelerinizle.
Toplum çok ahlaklı ya, bi hamileyken gelinlik giyme konusu kalmıştı ahlak dışı olan.
Bu kokuşmuş düşünceler ne zaman son bulacak acaba

Giy güzelim, en mutlu günün. Tabi ki giyeceksin. Ve bebişin de tekmeleriyle sizin yanınızda olduğunu hissettirecek

bu toplum çenesini tuttuğu için bu hale geldi zaten. Konuşanı susturdular hep. Bakınız 2013 TÜRKIYE sine.

bu toplumun başkalarının namusu konusunda çenesini tuttuğunu hiç görmedim ben.adam sokak ortasında karısını keser kimsenin gıkı çıkmaz ama konu başkalarının namusu olunca konuşurlar da konuşurlar

türkiye de o kadar çok konuşulacak konu var ki. Ülkenin ne kadar yozlaştığı mesela. Kimin eli kimin cebinde olduğu bilmeyen bir nesil var. Erkeklerin uçkurlarını tutamadığı bir kızların aklının o işten başka birşeye çalışmadığı bir nesil. Bu ülkeye eğitim şart. Kızlarda erkeklerde istedikleri gibi yapsınlar. Nedir ki elin kiri. Kimin eli kimin cebinde Belki olmasın. Kızlar eve erkek atsın. Doğal bir süreç bu. Türkiye normalleşiyor. Yakında insanlar eş cinsel evlilik serbest olsun diye sokağa çıkarsa şaşırmam. Normalleşiyoruz di mi. Not : ki Ben kadınların bu tür konularda ezildiğini düşünen biriyim. Fakat Çevremde ki Kızlarda da artık masumiyet kalmadığını görüyorum. Erkeklerden daha fenalar.

düşüncelerinizi yanlış buluyorum fakat bunu tartışmanın yeri burası değil bence.konuyla ilgili başka bir başlıkta konuşalım bunları konu sahibesinin başlığını işgal etmeyelim

Son düzenleme:
kimse burada kadın yada erkek önüne gelenle beraber olsunu savunmuyor.
yada ben öyle okuduklarımdan çıkarmadım. ama sevdiği ile beraber olan kadına, kötü kadın diye bakılmasına karşıyım ben mesela.
beraberde yaşayabiilir yada sevdiğiyle olabilir. bu kimseyi ahlaksız ,namussuz yapmaz. evlenebilirde hamileyken. .
evliyken karısını aldatan erkeğin nefsi vardır yapar deyip buna haklılık payı çıkaranlar..evet...
esas bu düşünceler benim için tehlikelidir bu ülkede.

Eğitimin gerekliliği konusunda sizinle hem fikirim ancak yeni nesilden çok umutsuz da değilim. Ne istediğini bilen, aklı başında, en pırıl pırıl çağlarını eğitim mücadelesi ile geçiren, son derece aklı başında gençlerimizde var. Onlardan biriyle aynı evde yaşıyorum, yeğenim, ne kendisinde ne arkadaş çevresinde bilinçsiz, abuk sabuk en ufak bir hareket görmedim, onun gibi çok genç olduğunu fark ettim, artık çocuklar eskisinden daha bilinçli.

Konu cinsellik olunca evet bazı kızlarda masumiyet görmüyoruz ama bu da onları yetiştiren, erkekleri birer çakal haline getiren toplumun ürünü. Bu yolla varlıklarını ispat ediyorlar. Erkeklere her şey mübah kızlar masum olsun olmaz. Kız masum olacak el değmemiş olacak ne için, hayatını onun bunun koynunda tüketmiş adamlara bakirelik keyfi vermek için mi, vermesinler iyi yapıyorlar.

Tabi ki isteriz her şey örfümüze, inancımıza uygun olsun, her şey usulünce olsun ama maalesef erkek egemenlik sapıttı artık, onlara hiç birşeyi değer göremiyorum.

Konunun çok dışına çıktık, kusura bakma konu sahibesi. Ne yapmış olursan ol sevdiğin adamla yuvanı kuruyorsun, evladına sahip çıkmış onu ziyan etmemiş bir çiftsiniz ki ben sırf bunun için saygıyla selamlarım sizi. Mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
hiçbir şekilde bu konunun altında burada ki hamile bayanı kırmaya hakkı yok kimsenin denildiği gibi tartışılacaksa başka konu açılsın orada tartışılsın . konuyu acan arkadaşımız cesaretle onun için önemli bir konuyu tereddütlerini yazmış uyumlu olmak lazım beğenilmiyorsa da durum ya da aykırı geliyorsa kişinin yaşantısını neler yaşadığı nasıl yaşadığını bilmeden atıflarda bulunmanız hata büyük hata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…