- Konu Sahibi hucre_ceperi
-
bazı arkadaşlar olumsuz yorum ne yapılacak diye bekliyordum demiş. Demek ki o da ne olduğunu biliyor. Burda bir çok kişi yakışır demiş desteklemiş. Onlar avrupada yaşıyoq galiba. Bu toplum olumsuz eleştiri yapar. Bunu biliyor olmalı. 7 aylık olmayı niye bekliyor ki.önceden yapsın nikah ve küçük bir düğün. çevreden çok laf söz duyacaktır. Tek dert ettiği hamileyken gelinlik giyilir mi ise giyilir niye giyilmesin. Giyildikten sonra herşey giyilir. Arkadaş zaten buraya konu açarken nasıl tepkiler geleceğini biliyor olmalı. Bunlar benim düşüncelerim. Not : Toplumun gerçekten de bazı değerlerini kaybettiğini düşünüyorum. Nerde o eski aşklar. şimdikiler bi değişik ...
o toplumun biraz çenesini tutmayı öğrenmesi gerekiyor artık
bu toplum çenesini tuttuğu için bu hale geldi zaten. Konuşanı susturdular hep. Bakınız 2013 TÜRKIYE sine.
Neden insanların moralini bozuyorsunuz ki ?
Sizin için gelinliğin anlamı bekaretse siz bakire olarak giyersiniz ancak gelinlik sevdiğin insanla yaşamını birleştirirken giyilen özel bi kıyafetse hamilede giyilir, 2 defada giyilir..
bu toplum çenesini tuttuğu için bu hale geldi zaten. Konuşanı susturdular hep. Bakınız 2013 TÜRKIYE sine.
türkiye de o kadar çok konuşulacak konu var ki. Ülkenin ne kadar yozlaştığı mesela. Kimin eli kimin cebinde olduğu bilmeyen bir nesil var. Erkeklerin uçkurlarını tutamadığı bir kızların aklının o işten başka birşeye çalışmadığı bir nesil. Bu ülkeye eğitim şart. Kızlarda erkeklerde istedikleri gibi yapsınlar. Nedir ki elin kiri. Kimin eli kimin cebinde Belki olmasın. Kızlar eve erkek atsın. Doğal bir süreç bu. Türkiye normalleşiyor. Yakında insanlar eş cinsel evlilik serbest olsun diye sokağa çıkarsa şaşırmam. Normalleşiyoruz di mi. Not : ki Ben kadınların bu tür konularda ezildiğini düşünen biriyim. Fakat Çevremde ki Kızlarda da artık masumiyet kalmadığını görüyorum. Erkeklerden daha fenalar.
türkiye de o kadar çok konuşulacak konu var ki. Ülkenin ne kadar yozlaştığı mesela. Kimin eli kimin cebinde olduğu bilmeyen bir nesil var. Erkeklerin uçkurlarını tutamadığı bir kızların aklının o işten başka birşeye çalışmadığı bir nesil. Bu ülkeye eğitim şart. Kızlarda erkeklerde istedikleri gibi yapsınlar. Nedir ki elin kiri. Kimin eli kimin cebinde Belki olmasın. Kızlar eve erkek atsın. Doğal bir süreç bu. Türkiye normalleşiyor. Yakında insanlar eş cinsel evlilik serbest olsun diye sokağa çıkarsa şaşırmam. Normalleşiyoruz di mi. Not : ki Ben kadınların bu tür konularda ezildiğini düşünen biriyim. Fakat Çevremde ki Kızlarda da artık masumiyet kalmadığını görüyorum. Erkeklerden daha fenalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?