- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi hucre_ceperi
-
Saklama gibi bir sıkıntın felan yok değil mi ?
Yoksa çok rahat olursun.
Ayakkabıda topuk kullanma sakın.
Malum bünyen zaten ağır bir de topuk sıkıntı vermesin.
Ailen bu duruma ne diyor??
O gelinliğin bi anlamı vardır bana göre,gelin karında bebek ne biliyim ben yakıştıramadım hevesinizi kırmak istemezdim.çok içinizde kalmaktansa giyin tabi ama hiç bir gelinlik eşinizle yasanacak ilklerin vereceği heyecanla giyinilen gelinliğin zevkini vermez...
Ben de konuda ne zaman biri çıkıp konu sahibini yargılayacak diye takip ediyordum. Çok yanlış gelmişsin arkadaşım sen.
Kızlar bu kadar acımasız yorumlar yaparken karşınızdaki insanın hamile olduğunu unutmayın.
Hem ruh hali hem de bebeğin sağlığı için biraz daha düşünün derim yorum yapmadan önce.
Büyük birşey olmayacak maksimum 30 40 kişilik grup halinde oluruz..Hepsi de durumdan haberdar..zaten düğün yapmayacakki herkes görüp dedikodu yapsın
sade bi tören ve aileyle yemek yiyeceğiz demiş
ki aileside biliyor hamile olduğunu bu durumda yargılamak bize düşmez
Bu durum bizim toplumumuzda hoş karşılanmaz diyenler olmuş haklılar bence ama konu sahibi bize bunu sormuyor ki. Ne diye tartışma çıkartmak için konuşuyorsunuz.
Şimdi bu kadın buraya gelse, hamileyim aldıracağım dese yine topa tutulurdu, en azından bebeğine kıymamış sahip çıkmış şimdi de evleniyor. Bu açıdan değerlendirmek zor olmasa gerek...
Açtığım konuya,sorduğum soruya bakıyorum.Şimdi ise su sayfada tartısılanlara...Geldiğimiz noktaya inanamıyorum.
Ortada böyle bir durum yok..Evlenmeden hamile bırakılmış çaresiz zavallı kız değilim lütfen!!!!!!!!!!!!!
Düzenli ve evlilikten tek farkı sadece imzasının eksik olduğu,ailemin ve çevremin yadırgamadığı ilişkim dahilinde dünyanın en tatlı varlığını aramıza katmaya hazırlanıyorum hepsi bu..Hamilelik haberini aldığınızda nasıl mutlu olduysanız bende öyle mutlu oldum.Eşleriniz nasıl sevindiyse benim nişanlımda öyle sevindi.Aileleriniz nasıl duygulandıysa ailelerimizde öyle duygulandı.Anlayacağınız FORMALİTEM dısında hersey tamam!!!!!!!!!!!!
Nikah için ne giyeceğimi sordum ben .....!!!!
Sormaz mı olsaydım nedir:))))
Konunun selameti için dine, örf ve adetlere bağlamayın lütfen.
bazı Arkadaşlar olumsuz yorum ne zaman yapılacak diye bekliyordum demiş. Demek ki o da ne olduğunu biliyor.
Burda bir çok kişi yakışır demiş desteklemiş. Onlar avrupada yaşıyor galiba. Bu toplum olumsuz eleştiri yapar. Bunu biliyor olmalı. 7 aylık olmayı niye bekliyor ki.önceden yapsın nikah ve küçük bir düğün.
not : toplumun gerçekten de bazı değerlerini kaybettiğini düşünüyorum. Nerde o eski aşklar. Şimdikiler bi değişik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?