Hamileyken haftada kaç kez..

hamile atarı nedir okumuş olduk

gerçekten mi ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...
Canm gebelikte cok alingan oluyoruz bnde hamileyim ve iki haftada bir yada haftada bir iliskiye giriyorum zaten istemiyorum esimde bebege bsy olur korkusundan ısrar etmiyo ama esin seni sevdiginden oyle yapiyo bnm esimde gobegim ciktikca daha cok seviniyo kilo almam bile hosuna gitmeyi basladi sen hormonlardan dolayi aliniyorsun arada bi bnde bos bis seyler icin esime sinirleniyorum ama onun hi sucu yokken hp onu sucluyorum oda saolsun anlayış gosteriyo hamilelikten oldugunu farknda ama sen kendini çekici guzel gormen gerekiyo bn gobegim ciktigi icin kilo aldigim icin o kadar mutlu oluyorum ki Allah bu gobekleri isteyen herkese nasip etsin

Valla bencede simariksin :)
istediğinizi düşünün kendimi sizden daha iyi tanıyorum

Çok alıngansın hem hamılelıkte haftada bır normal eskı gunlerın gıbı olmuyo malesef bazen on gunde bır bıle oluyo gobegını sevmemen bebegını sevmemen demek yazık degıl mı o cocuga senın duygularını sımdıden hıssedıyor ben dalga gecıyordum kendimle hatta bazen gecelıklerımı gıyıyordum esımle dalga gecıp guluyorduk onunda benımde hosuma gıdıyordu karnımın halı hormonlarının esırı olma yazık valla bu erkeklere her zamanda suclu taraf degiller

Okurken cok sorguladım kendimi eşimi doğrusu. Çünkü 7 aylık gebeyim eşim ile sadece 3. aylık hamile iken ilişkimiz oldu 2 kere. Hamileliğin ilk zamanları tutsun kalp atışını duyalım aman bişey olur kaygısı ile olmadı. Sonrasında da eşim kaygılarını dile getirince bende isteksiz olduğum için ilişkimiz olmadı. Bilmiyorum eşim ile zaman zaman sizinkine benzer uzaklaşmalar yaşadığımı düşündüm elbet ama cokta takmadım. Hatta son 4 aydır birlikte bile yatmıyoruz. Ama ilgisinde bir azalma hissetmedim tabiki eskisi gibi değiliz o kesin. Yok yok bence takmayın aklınıza öyle şeyler getirmeyin cok güzel bir annesinizdir onun gözünde de...

Bunuda ben anlamiyorum arkadas.. bak yapici yorum yapiyorum istedigini dusun diye karsilik veriyosun. Madem oyle neden konu aciyosun yorumlara gelemiyosan?

Ayrica seni tanimam mi gerekiyo boyle birseye yorum yapmak icin? Madem bu sekilde bir dusuncen vardi seni taniyanlara anlatsaydin burda tanimadigin insanlara icini dokecegine..bu yorumlarindan sonrada kimseden ciddi yorum bekleme

Hamileliklerimde esim beni bu konuda cok bunaltirdi ve ben bu yuzden depresyona girmistim.
Hamilelikte erkegin kadina bu konuda nefes aldirmasi kadar guzel nimet var mi ya?
Daha 5 aylik hamilelikte kendinizi begenmiyorsunuz, aylar gectikce iyice siseceksiniz buna alisin.

burda tüm üyelere atarlanıp dalga geçiyorsunuz ya, bebeğiniz doğduğunda günlerce, gecelerce uykusuz kalacaksınız, bazen hasta olacak günlerce ateş nöbeti tutacaksınız, o zaman da böyle dil çıkarıp sen şurda dur biz sevişeceğiz diyebilecek misiniz acaba...
insanlar, insan gibi fikirlerini yazıyor, keşke daha saygılı cevap verebilseniz, bir de 30 yaşındaymışsınız, yakıştırıyor musunuz bu tavrı kendinize?

ahahaha konu sahibini bitiren mesaj

o buradaki üyeleri atarlanıp saçma sapan nazını çeken kocası sandı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…