Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Valla bilmiyırm artık ama ben beni istemeyen biri ile görüşmek istemrm ben resmen görüşmek istemrdiğimi belli ediyorum oğlu ile istediği kadar görüşebilir umrumda değil ama ben istemşyorum
Gamsz demek ki canm sen kaynann da hani ne dersen de duymayıp umursamayan tiplerden. Aynı taktkle yıldır sende onu takma dinleme :) he de gec öle elle tutulur cevaplar verme gecstr hep bide öle dene :)

Ayy benim eşim babasının ismini koymak isteyen 2 isim koyalım sende söle cocuk büyüdüğü zaman kendisi 2sinin arasında tercih yapacakmış bende yiğit ismini cok seviyorum eşimin babasınu adı mehmet mehmet yiğit olsun sen yiğit dersin diyor ve ben hastahanedeyken gidip kimlik cıkaracakmış sonra itiraz ederim die kayın pederim karışmıyo yazık istediğiniz ismi verin diyor

Ayy okuyunca bitse ben bilgisayar mühebdisiyim özel bir bankada çalılıyorum evlenmedim evlenmedim 30 unda mecbur evlendim herkes evde kalocaksın die baskı yapınca şimdi uğraştıgım su kaynana meselesi bana o kadar komik geliyor ki cok cahil bir kadın anlatsam destan olur benim işim hakkında bile bilgisi var maşallah sanki 5 yıl o okudu :)

Mehmet yiğit de güzl canm ama eşn diyo dmi iki isim diye. Sen sadece yiğit mi istysn

Kendim için söz veremem :)hele ki damat öküz olursa:)
Orası öle canm bnde aynı yani damat öküz olursa emnm zaten babalardan bizi frsat kalmazda tabi bizm elmzdende gecerler. Ama onn dsnda kızımn kocası iyi olursa kızıma zaten sıkıntı yok ama hep ahım vaddr yani oğlm olursa karısına çektrmicm karsmcm alşverşte gezmde yalnz brakcam hiç bişilerine yani onlarn istemdgi hiç bişi karsmcm die ahdım var yani :)

Şunuda diim o zmn erkkle baş edilmiyo bizmde öleydi snradan emin eklendi poyraz emin bn poyraz diyorm mesela eşim hemn poyraz emin diyo tek poyraz deme diyo :)

Hahajha aynı dertteniz :):) konuşurken karşımda prof.varda bi cahil ben kalmışım gibi hissediyorum kaynana olarak gördüğümden değil sadece baskınlık kurma hevesi beni sıkıntıya sokuyor ama benim gibi despot birine yapamayınca ufak geline sarıyor ay gece gece gıybeeet gıybet ne rahatladım

Aldrmyrm napcan canm yoksa inatlaşnca gder kndi istedfni yaptrr sadece diye he diyrm bnde

Şunuda diim o zmn erkkle baş edilmiyo bizmde öleydi snradan emin eklendi poyraz emin bn poyraz diyorm mesela eşim hemn poyraz emin diyo tek poyraz deme diyo :)
Ya beb kendim 2 isimliyim ve okuldayken babamla görüşmemeye başladım onhn hatasından dolayı gittim babanemin ismini sırf ona gıcıklık olsun die sildirdim ananemin ismini koydum kendime şimdi eşime diyorum ilerde anne babanla sorun yaşasam gitsem mehmet ismini sildirsem daha mı iyi

Valla ben sahiden çok çektm kaynanadan. Evlennce hamileyken de. O kadr cok seye ahdm var ki bna yaplmayan ve yasatılan hiç bişeyi bn yapmcm yasatmcm damadıma da gelinime de tabi dediğinz gbi öle öküz bi damadm olmazsa :) yada hiç bişiye karsmama ragmn cazgrlk yapan bi gelnm olmazsa inşaAllah :) çok heveslenyrm ya kesn bi sıkıntı olur bnmkilerde :)

Türk kadınları genelde ezildiği ve geri planda kaldığı için baskın erkek modelini çok severler o yüzden bu erkek çocuk modeline düşkünlük kendi içinde ki güçlerini oğluşlarında görmek hoşlarına gider istisnalar çok az :)yani ne dersek dielim bu mahale baskısı bizide kaynana yapar :) oğluşum oğluşum die dolanırız:):)kıskanırız gelinleri :)

Ayy benimde küçük elti var beb ortancıyım küçük eltim devlette çalışıyor hemşire die el üstünde ben özel sektördeyim her an ayagım kayabilirmiş

he valla bu dgru işte :)

Gelin beb gibi olursa sıkıntı yok benim için

Bide mesela bn iey duydm hocadan. Babann adı mehmet ve baba sinirli biri diyelim. Sırf babann adı mehmet diye çocuga babann adını verrsn kişiliği ona benzermiş. Mesela bn eşimn adını vermk istydm iki isimli olsn diyodum snra bunu öğrennce vazgectm eşim çok iyi biridir ama cok acayip sinrli. Kindar en ufak bişiye sinrlenp günlerce konsamdgımz oluyo :) ona benzr bu huyları faln diye vazgectm :) böle diyin eşinize bide bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…