- Konu Sahibi Magnolia1986
-
İlk bebiş mi sizin. Bnce en kolayı doğm aşaması. Çnkü böel doktr diyo var gcnle ıkın ıkınıyosun sanki böle içimden ılık bişi akıppp gidiyo sanki sabun kayar ya elde aynı öle acı faln hiç bişi hissetmysn akıp gdiyo içinden inann en kolayı doğum aşaması :) sancı kötü açılma var mı muayenesi kötü ve suni sancı kötü :) korktmrk gbi olmasın ama bn hep bjnları düşünyrm vallaSıkıntı zaten doğum aşaması,beni o ürkütüyor :)
Ne için teselli veriyolarAnlatmayın yaherkes acıyarak bakıyor yüzüme yalandan yere teselli veriyorlar
O sancı beni bitirecek herkes kulaklarını tıkasın valla söylediklerimden mesul değilim:)İlk bebiş mi sizin. Bnce en kolayı doğm aşaması. Çnkü böel doktr diyo var gcnle ıkın ıkınıyosun sanki böle içimden ılık bişi akıppp gidiyo sanki sabun kayar ya elde aynı öle acı faln hiç bişi hissetmysn akıp gdiyo içinden inann en kolayı doğum aşaması :) sancı kötü açılma var mı muayenesi kötü ve suni sancı kötü :) korktmrk gbi olmasın ama bn hep bjnları düşünyrm vallatamda bu şeklde :)
50ydim hamile kaldgm da 53 kiloym suan ve 38 haftalgm.sadece popom ve gögslerm büyüdü. Hamileliğim belli olmıyo. Çok da yiyrm ama alamyrm kilo yaSizin daha az kalmış bayanlat ben ben daha yolun yarısını yeni geçtim kaç kilo aldınız toplam su ana kadar ?
Korkacak birşey yok flan dieNe için teselli veriyolar
Ayy Allah korkusun kardeş sabahı bekle bari :) bende başka doktor doğum yaptırıcak die kotkuyorum biraz pimpirikliyim doktorumda kuzenim brn dogurucam zaman saati denk gelmez izinde olur die aklım cıkıyorBelime ağrı girdi düşündükçe burada yazışırken doğuruyormuşum :) canlı doğum yaparım size :)
50idim 63 şuan50ydim hamile kaldgm da 53 kiloym suan ve 38 haftalgm.sadece popom ve gögslerm büyüdü. Hamileliğim belli olmıyo. Çok da yiyrm ama alamyrm kilo yakızımdada öleydi 45 le hamile kaldydm 48 49 dgma grdm dgmda hrpsi gttydi.almyı cok istyrm ama bnyem elverşli diim malesf
Doktor falan umurumda değil ben sancıma bakarım:)Ayy Allah korkusun kardeş sabahı bekle bari :) bende başka doktor doğum yaptırıcak die kotkuyorum biraz pimpirikliyim doktorumda kuzenim brn dogurucam zaman saati denk gelmez izinde olur die aklım cıkıyor
Bende 170 boyum 65 kilo ile hamiş kaldım suan 65.500 olmuşum 500 de bebek sanırım gögüsterimde büyüdü biraz sanki ama banada hamile demiyor görenler50ydim hamile kaldgm da 53 kiloym suan ve 38 haftalgm.sadece popom ve gögslerm büyüdü. Hamileliğim belli olmıyo. Çok da yiyrm ama alamyrm kilo yakızımdada öleydi 45 le hamile kaldydm 48 49 dgma grdm dgmda hrpsi gttydi.almyı cok istyrm ama bnyem elverşli diim malesf
Bn doktrlara bagrdm vicdanszsnz bana cektrysnz brakın beni baska hastaneye gtcem sezeryan olcam ben eşimi arayın gelsin caniler diye doktrn kolunu tutup bagrdgmı hatrlıyrmO sancı beni bitirecek herkes kulaklarını tıkasın valla söylediklerimden mesul değilim:)
Uvv hala fitsin :)50idim 63 şuan
Arkdşıma ebesi (afedersiniz )yerken birşey yok şimdi ne bağırıyon die terslemişti :)Bn doktrlara bagrdm vicdanszsnz bana cektrysnz brakın beni baska hastaneye gtcem sezeryan olcam ben eşimi arayın gelsin caniler diye doktrn kolunu tutup bagrdgmı hatrlıyrmama Allahtan doktr iyiydidd elmi tutup güzl teselli etti beni. Snra b durur muyum eşimi aradm al bni çıkar burdan öldrylar bni özele gtcem seseryan olcm nolur die. Oda doktrlrla kavga etmş napıyosunz karıma diye :) :) :)
Ayy bende cok korkuyorum küfür edersem die agzım cok bozuk olabiliyor bazen ki başka ameliyatlarımda doktorlara küfür etmişliğim video ile arkadaşlarımın cekmişliği var narkoz kafası ilr doktora yazmışlığım var :)Bn doktrlara bagrdm vicdanszsnz bana cektrysnz brakın beni baska hastaneye gtcem sezeryan olcam ben eşimi arayın gelsin caniler diye doktrn kolunu tutup bagrdgmı hatrlıyrmama Allahtan doktr iyiydidd elmi tutup güzl teselli etti beni. Snra b durur muyum eşimi aradm al bni çıkar burdan öldrylar bni özele gtcem seseryan olcm nolur die. Oda doktrlrla kavga etmş napıyosunz karıma diye :) :) :)
Bi yandan iyi de laflar varya bu sefer hani kız çocuk nerde aaa şuna bak hiç göbeği yok yanyana gelsk beni hamile sanırlar diyolarda bi maşaAllah demiyolar insann canını sıkıyolar :) aman bebiş alsnda bnde almayıverm ama popo ve göğüs aldı basını gidiyo. Sütyenlerm 2 bedn büyüdü çok büyk diillerdi 75 takıyodm 85 oldm smdi :)Bende 170 boyum 65 kilo ile hamiş kaldım suan 65.500 olmuşum 500 de bebek sanırım gögüsterimde büyüdü biraz sanki ama banada hamile demiyor görenler
Ben o ebeyi alırım evirir cevirir o lafı ona yediririm ayyy ne sinir oldum kadına şimdiArkdşıma ebesi (afedersiniz )yerken birşey yok şimdi ne bağırıyon die terslemişti :)
Ayy bende cok korkuyorum küfür edersem die agzım cok bozuk olabiliyor bazen ki başka ameliyatlarımda doktorlara küfür etmişliğim video ile arkadaşlarımın cekmişliği var narkoz kafası ilr doktora yazmışlığım var :)
Bende 80 oldu högsüm pop 90 hala hrp 90 dı ama ben sporcuyum bide kaslı vucudum etim de sıkı iyiki göbüşüm hemen cıkmadıBi yandan iyi de laflar varya bu sefer hani kız çocuk nerde aaa şuna bak hiç göbeği yok yanyana gelsk beni hamile sanırlar diyolarda bi maşaAllah demiyolar insann canını sıkıyolar :) aman bebiş alsnda bnde almayıverm ama popo ve göğüs aldı basını gidiyo. Sütyenlerm 2 bedn büyüdü çok büyk diillerdi 75 takıyodm 85 oldm smdi :)
Yırtarım ben öle karıyı benim kuzeniminde agxı cok bozuktur ben küfür edersen oda eder kesino an ki şeyle bişi demiyo zaten doktrlar küfre bagrmaya ama evt öle bagran doktrndan korkurm bnde. Bnmde yengeme demişler yaparkn bagrmysn smdi mi bagrıysn sus demiş. Ayy bnm basıma gelse heralde doğmdan snra o kadının basına yıkarm hastaneyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?