hamileyken neleri özledik??

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
Evet..hemen hemen çoğumuz yolu yarıladık..
bakalım daha şimdiden neleri özledik?? :))

ben;eşime defalarca söylememe rağmen hala inanmayıp,bebeğimize bişi olucak korkusuyla cinsel anlamda benden uzak durması,cinselliği özledim.heleki yeni yeni yaşıyor olmuşken..
yüzüstü yatmayı,çocuk gibi hoplayıp zıplamayı,eşimle boğuşmayı =)),bir yerim ağrıyınca ilaç alabiliyor olmayı,sigarayı,alkolü..
şimdilik bunlar
ya sizin özledikleriniz?

yüz üstü yatmayı çok özledim sigarayı da öyle insanlara bakıyorum arka arkaya yakıyolar nası özeniom ahhh ahh kıyafetlerimi :) ayakkabılarımı özledim ayaklarımın numarası değiştide :)

bende en çok çay içmeyi özledim yaa.. önceden tam bi çay tiryakisiydim,şimdi hiç içemiorum,tadı bi garip gelio artık
bi de hoplaya zıplaya yürümeyi ve eşimle paldır küldür şakasına dövüşmelerimizi özledim,şimdi korkudan yanaşamıo :18::18::18:

Çiğköfteyi özlediiiiiiimmm..
Önceden manyak gibi sabah akşam yerdim,şimdi bi garip geliyo tadı.

şuan çok ağrı çekiyorum ama kısıtlı ağrı kesici hiçte etkili değil..asprin içsem geçicek 2 gündür çekiyorum

nescafe içmek istiyorum...

dar pantalon giymek istiyorum,

havuza girmek istiyorum :)

iltihaplı romatizmam var,omurga iltihabım.Günde mutlaka yarım saat de olsa yüzüstü yatmalıydım ama yatamıyorum.Onu özledim,çünkü ağrılarımı az da olsa dindiriyordu öyle yatmak.Koşu bandında koşmayı,hızlı tempoda yürümeyi özledim,yavaş kesmiyor :)
Banyo korkulu rüyam,ayağım kayacak diye banyodan çıkarken ağır çekim yürümek istemiyorum artık.

Hamileliğe hiç bu açıdan bakmaıştım :44: bebiş bir şeylerden mahrum bırakıyor bizi demek, hazırlıklı olalım bakalım (gerçi iki sene düşünmüyorum evlendikten sonra ama)
teşekkürler düşündürttüğünüz için :))

hamilelikte degilde bekarliktaki ozgurlugumu ozledim.saatlerce suslenip kizlarla clup'a gitmeyi,telefonda aylarca birinin dedikodusunu yapmayi oslediiim :)

başta sigara sonra yüzüstü yatmayı sonra hareket kısıtlılıgımın olmamasını ösledimm..

mutfakta 2 saatten fazla süre de ayakta durup yemek yapma çabalarımı da özledim ://
şimdi maximum 2 saat dayanabiliyorum ayakta

Özlediğim şey çok, şimdi onları yazmayayım ama bildiğim bir şey var ki oğlum doğduktan ve emme meselesi bittikten sonra ağzıma ne bir mevye ne süt/yoğurt ne de ceviz koyacağım. Bunların üçünden de nefret ediyorum. Offfff

ben gelmeyen inatçı bebemi özledimm
inşallah bende o günleri görürüm
Rabbim sizinde hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
bebelerinizle sağsalim kavuşun inşallah

((

oturduğum yerden terlememeyi,terlemeden uyanmayı,günde 3-4 kez duş almak zorunda olmadığm günlerimi özledim
of çok sıcaaaaak :2:

Birde sabah geç vakte kadar deliksiz uyumayı özledim
Ya açlıktan uyanıyorum ya da tuvalete kalkmam gerekiyo

yiyip yiyip kilo almamayı çok özledim yaaaaa

Ya gerçkten bende bu konuda çok düşünür oldum :) yani bu yaşıma kadar (22 yaş :) ) Hep kısıtlamadan istediğimi yemiş ve kilo almayan bi yapım vardı 52-53 den yukarı çıkmadım hiç ama şimdi aynen yediğim halde kilom hızlı artıyo nedense.Eşimde hamilesin ondandır die dalga geçiyo :) Demek bünye meselesi bazısı hiç almıyo. ama ben alıyorum gayeett düzenli şekilde Tabi çikolata filan yemıyorum desem yalan olur yiyorum valla napim can isteyince alden bşy gelmiyo tutamıyorum kndimi :)

İçim çok dolmuş heeralde kilo konusunda fzla konştum ya :) . BN kİlo almayan ve zayıflığı seven biri olarak, yinede bebek için değer diyebiliyorum napim sonra veririz artıkk dimi :)

Aynen yaaa benim de yaş 20,boy 1.75 ve kilom 55den yukarı çıkmamıştı hiç
tartıda 60ı görünce ağlayasım geliyoooo
Bu tatlı krizleri beni bitirecek,umarım geri veririz hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…