hamileyken neleri özledik??

Yok canım yaa. Mümkün değil güvenmek. İnsan hamile değilken bile tedirgin oluyor. Değil ki hamileyken...

ya valla ben canım ne istiyorsa yedim aşırıya kaçmayarak salam sucuk pizza çiğ köfte
hem biz bu kadar bilgiliyiz tamam yemeyelim dikkat edelim diyoruz ama bilgisi olmayanların yediklerinden dolayı çocuklarına birşey oluyor mu hayır bence çok abartmamak gerek

eşimle uzun uzun yürüyüş yapmayı nefes nefese kalmadan,
uykudan bacaklarım ağrımadan kalkmayı,
çayın tadını gerçekten almayı,
doya doya acı turşu yiyebilmeyi,
ve süt içmemeyi çooooooook özledim.
ayrıca ilaç içmekten nefret ediyorum ilaçsız günlerimi özledim ve malesef bu ilaçların bazılarını doğumdan sonra da kullanacağımı öğrendiğim için mutsuzum.
ama yine de bebeğim cnm kızım herşeye değer o ayrı:) rabbime şükürler olsun
rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş.

Benim yatma zorunluluğum olduğu için öncelikle dışarı çıkıp gezmeyi çok özledim...

ardından;

Dostlarla Nevizade'ye gidip güzel bir fasıl eşliğinde rakı balık keyfini :)))

İstiklal caddesi şampiyondan kokoreç ve midye dolma yemeyi :)))

Pazar sabahları mis gibi deniz kokusu eşliğinde boğazda kahvaltı yapmayı :)))

Eşimle canımız estiğinde gecenin bir yarısı dışarı çıkmayı :)))

Veeee ne yazık ki tadı damağımda kalan bebişime alışveriş yapma zevkini çooookkkkk özledim.......

ben en çok kıyafetlerimi özledim, göbişim olmadan kemer takıp giyebildiğim kıyafetleri, ve yatakta daha rahat yattığım zamanları.. ve kocişi

bende sabahları uyandığımda yatakta döne döne esnemeyi, kıvrılmayı, yuvarlanmayı...
yüzüstü, sırtüstü rahat rahat yatabilmeyi...
her sabah dolabımın önünde kıyafetlere bakıp bakıp bu şimdi bana olmaz ki dememeyi...
evde veya işte birinden yarım istemeden herşeyi itip çekip kaldırıp rahat davranabilmeyi...
istediğim gibi yorulmadan yürümek ve saatlerce alışveriş yapmayı...
bol ketçap ve mayonezli karmakarışık pizza ve kumpir yemeyi...
aklıma şimdilik bunlar geldi..

ama bunlardan daha çok özlediğim bişey var, oda BEBEĞİM....
herşey onun için...

ayrıyetten;

horlamamayı!
gaz sorunumun olmayışını!
midemin yanmadığı günleri!
wcye daha az gitmeyi!
akıntılarımın olmamasını!
1 gün bile yıkanmamış olsam da terden kokmamayı!

üffffffffff

rahat rahat ve kısıtlamadan hareket edebilmeyiii ( eğilip kalkmak oturup kalkmak gibi basit şyler ama zor şuan :)))) ve zayıfflığımı özledimm :) başkada bşyyii özlemedim çok şükür pek kısıtlama getirmedi bu hamişlik hayatımaa..

Neleri özledim? bölük pörçük olmayan bir uykuyu, yüzüstü yatmayı, özgürlük hissini,pantolonlarımı, sürekli acıkmamayı.

Neleri özlemedim? Adet sancısını, amaçsızlığı, sabahları zor uyanmayı, insanlara toleranssızlığımı.

Esimle rahat rahat sirnasmayii:) simdi bi yastiga sarilip uyuyorum
Sabaha kadar deliksiz uyumayi ve karnimin ustune yatmayi
Her wc ye korkuyla gitmemeyi(kanamam varda )
Kociskomla gezmeyiii suanda yatmak zorundayim
Birse tadi damagimda kalan bebek alisverisimi yaa
Ha bide evimi bastan asagi temizleyip ohhh be mis gibi oldu demeyi cok ama cok ozledim

eeeeeeennnn çok da kahve ve sigara keyfini özledim, yemin ederim burnumda tütüyo (((
sabaha kadar döne döne uyumayı özledim
yorulmadan ve nefes nefese kalmadan sabahtan akşama kadar dolaşıp gezmeyi de özledim
KOCAMI ÖZLEDİM YAAAAAAA ((((, yanımda ama yok gibi. adamcağız ne sarılabiliyor ne sevebiliyor, öyle uzaktan uzaktan....

Ha birde nargile icmeyi ve cumartesi gecesi kociskomla sarap keyfimizi (( uzun bi zaman yapamiycaz heralde

kusmamayiiiiiiiiiiii

eski kıyafetlerimi çok özledim
içbişi alamıyorum kıyafet olarak,malum 1-1.5 ay kadar var doğuma.
şimdi bişiler alsam,elimde kalıcak.boşa para vermiş olucam.
o yüzden üstümdeki paçavralarla idare ediyorum
ama çooooooooooooook sıkıldımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…