hamileyken neleri özledik??

kızlar ne kadar genç anne oluyorsunuz,maşallah.20-22 .Ben yaşlandım sanırım (

Aynen yaaa benim de yaş 20,boy 1.75 ve kilom 55den yukarı çıkmamıştı hiç
tartıda 60ı görünce ağlayasım geliyoooo
Bu tatlı krizleri beni bitirecek,umarım geri veririz hepsini

:) Demek yanlız değilim rahatlıyo insan halinden anlayanla konuşunca valla. Nyseki yola düşük kiloyla başlamışız bnce bu büyük bi avantaj bununla teselli ediyorum kendimi yaşımız da küçük daha veririz tabi bide ilk olunca daha kolay verilir diyolar bekkleyip görücez ,tadını çıkarmaya bakalım madem :)

Neleri özledim offff,

Kocamla motosiklete binip tatil yapmayı - ki bunu artık hiç yapamıcaz doğumdan sonra belki haftada bir gün 2 saat
kaçamak olur artık
Tiyatro provalarını buna da birkaç yıl ara vermek zorundayım sonra belki kızımla çıkarız :)
Doya doya cola içmeyi , kahve ve sigara
Giysilerimi
İnce zarif ellerimi şimdi kocaman oldular ödemden :)))

ben de 28 yaşında doğurmuştum ilkini,şimdi 32.Açıkçası 30'dan sonra doğum zor olur,kilolar zor verilir diyorlar ,bakalım,yaşayıp göreceğiz.

Bence benimki de erken, en azından 22-23 olsam iyiydi :)
Ama can sıkıntısından insan neler yapıyo işte

Yaşlı falan değiliz yaaa. Gayet çıtırız biz :)))))))))))))))))))

aynen kızlarrr daha tecrübelisinizdir en azından,yanınızda yörenizde daha önce çocuk büyütenler vardır,
aklınızda kalanlar vardır belki.
Bende elde var sıfır

aynen kızlarrr daha tecrübelisinizdir en azından,yanınızda yörenizde daha önce çocuk büyütenler vardır,
aklınızda kalanlar vardır belki.
Bende elde var sıfır

Her ikisinin de farklı bir güzelliği var bence. 30'lu yaşlarda hamile olanlar daha olgun, hayata karşı daha tecrübeli ve sabırlı oluyor. Daha genç yaşlarda hamile olanlar ise bıcır bıcır bir ruh haliyle çocuklarıyla birlikte büyüyorlar, paylaşımları daha güzel olabiliyor. Her şeyin güzel bir tarafı var işte :))

doğru valla,ama ne biliyim bazen daha mı erken evlenseydim diyorum.Aynaya bakıyorum,kırışıklıklarım artmış gibi geliyor,bazen de daha bilinçli,daha olgun ve daha güzel hissediyorum.Psikolojik belki,yoksa 30'lu yaşlar ayrı bir güzel.

Evet hayatım katılıyorum kesinlikle her yaşın her yaşta anne olmanın farklı bi güzelliği var :)

Offf off bana da öyle geliyor bazen 7 yıl gezdik biz kocamla iki serseri 5 yıl sonra da bebiş geldi yani işi sıkıya alsak kızım 10 yaşındaydı şimdi biz tembellik ettik biraz da kabahat bizim

ben de 28 yaşında doğurmuştum ilkini,şimdi 32.Açıkçası 30'dan sonra doğum zor olur,kilolar zor verilir diyorlar ,bakalım,yaşayıp göreceğiz.

bende ilkini 27 yaşında doğurdum şimdiki yaşım 34 inşallah veririz ladığımız kiloları ben azmettim verecem ama :)))

5. Aym btti ama bnde bttm.ilk aym halszlikle gecmsti,iknci ve üçüncü aylarm da ise halszlik bulantı istahszlkla gecti.son iki aym da duygu degismleri yorgunluk mide yanmaları ve daha nice skayetlerle gecti.srada neler var bllmiyorum ama ben hamilelk denen bu seyi hc sevmedm :<

Evet ya midem acaip yanıyo.
Rahat rahat yemek yemeyi özledik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…