- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aynen yaaa benim de yaş 20,boy 1.75 ve kilom 55den yukarı çıkmamıştı hiç
tartıda 60ı görünce ağlayasım geliyoooo
Bu tatlı krizleri beni bitirecek,umarım geri veririz hepsini
kızlar ne kadar genç anne oluyorsunuz,maşallah.20-22 .Ben yaşlandım sanırım(
:))) İlk bebiş veeee 31 ben de kendimi yaşlı hissettim şimdi
Yaşlı falan değiliz yaaa. Gayet çıtırız biz:)))))))))))))))))))
aynen kızlarrrdaha tecrübelisinizdir en azından,yanınızda yörenizde daha önce çocuk büyütenler vardır,
aklınızda kalanlar vardır belki.
Bende elde var sıfır
Her ikisinin de farklı bir güzelliği var bence. 30'lu yaşlarda hamile olanlar daha olgun, hayata karşı daha tecrübeli ve sabırlı oluyor. Daha genç yaşlarda hamile olanlar ise bıcır bıcır bir ruh haliyle çocuklarıyla birlikte büyüyorlar, paylaşımları daha güzel olabiliyor. Her şeyin güzel bir tarafı var işte :))
Her ikisinin de farklı bir güzelliği var bence. 30'lu yaşlarda hamile olanlar daha olgun, hayata karşı daha tecrübeli ve sabırlı oluyor. Daha genç yaşlarda hamile olanlar ise bıcır bıcır bir ruh haliyle çocuklarıyla birlikte büyüyorlar, paylaşımları daha güzel olabiliyor. Her şeyin güzel bir tarafı var işte :))
Çıtırız değil mi yaaa :))) Ohhh be
doğru valla,ama ne biliyim bazen daha mı erken evlenseydim diyorum.Aynaya bakıyorum,kırışıklıklarım artmış gibi geliyor,bazen de daha bilinçli,daha olgun ve daha güzel hissediyorum.Psikolojik belki,yoksa 30'lu yaşlar ayrı bir güzel.
ben de 28 yaşında doğurmuştum ilkini,şimdi 32.Açıkçası 30'dan sonra doğum zor olur,kilolar zor verilir diyorlar ,bakalım,yaşayıp göreceğiz.
Çıtırız değil mi yaaa :))) Ohhh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?