hamileyken neleri özledik??

hamileyken gerine gerine uyumay özlüyodumşimdi sadece uyusam yeterrrrr uyumayı istiyorum sadece 5 aylık bebişim var daha bi oh diyemedim uyku koonusunda:)

Bira midye keyfini,sucuk yemeyi,manesefki sigarayı(ama özlesemde bir dha başlamaya niyetim yok tabiki), rahatça hoplayıp zıplamayı,bir de hastalanırmıyım korkusundan kurtulmayı özledim..

Bir yerim ağrıdığında rahat rahat ağrı kesici içmeyi özledim.

her ne kadar her defasında artık saçımı boyamıycam desem de yine yeni renkler keşfetmeyi de özledm

rahat rahat gerile gerile yatmayı, sucuk ve döner yemeyi

yüz üstü uyumayı hızlı hızlı yürümeyi en çokta kızıma sarılarak uyumayı çok ama çok özledim

Sabah kahvaltı yapmadan önce Türk kahvesi içmeyi özledim.

1: eşimi :)
2: topuklu ayakkabılarımı
3: Kıyafetlerimi
4: Bisiklet sürmeyi
5: Evdeki eşyaların yerlerini değiştirmeyi
6: Günde 2 defa vc ye gitmeyi :)
Daha birsürü şey :)

en çok yorulmamayı özledm
burdan yürüyerek ikeaya falan gitmek istiyorum
fakat yokuş çıkmak zorundaym.15 dklık yol yürüme ile.
ama gözüm kesmiyor :18:
hiçbiryere çıkamıyorum arabasız

Eşimi..................

Salam yemeyi çok özledim. Doğumdan sonra sipariş verdim eşime hastaneye getirticek. Hatta hastane çantasına bile koyabilirim...

topuklu ayakabılarım....
beyaz pantolonumu....
incecik bluzlarımı....
kısa eteklerimi...

pöfffff en çokta rahat uykuyu

aynen:) bazen ben dıyorumkı göreceksın doğumdan sonra ben sana yaklaşmıycam:)

Salam yemeyi çok özledim. Doğumdan sonra sipariş verdim eşime hastaneye getirticek. Hatta hastane çantasına bile koyabilirim...

Geçen benim de aklıma salam geldi ama yemedim. Şimdi sen yazınca yine geldi aklıma :)))
Çok da düşkün değilimdir aslında ama :)))

rahatça gezebilmek yorulmadan
merdıvenlerı nefes nefese kalmadan sıkışmadan çıkmak
uyurken kocama rahat vermek,ayrı yatıor benden bazen cunku acayıp rahatsız edıorum ayaklarım kollarımla
pantalonlarım,elbıselerımmmm,
parfum sıkabılmek(çunku mıdemı bulandırıor anında kusuorum hala)
aynada zayıf halımı gormek( göbüşümdeki bebişime kurban olurum orası ayrı :)
ayakta 15dkdan fazla kalınca( bulaşık yıkarken) yoruluorum,
terlememek
uykudayken zırtpırt tuvaletımın gelmesı

mıdye
çiğköfte gibi yıyecekler ( canım çooooooooookm cektıgınde yedım ama doyana kadar degıl yanı)

Geçen benim de aklıma salam geldi ama yemedim. Şimdi sen yazınca yine geldi aklıma :)))
Çok da düşkün değilimdir aslında ama :)))

Ben de çok düşkün değilim ama yasak ya, canım çekiyo. Bir de doktora söyledim güveniiyosanız yiyin dedi. O sırada da tarım bakanlığının Yayınlamış olduğu bu tarz yiyeceklerle ilgili labaruar sonuçları vardı. Ve en güvenilir markalar bile bu listedeydi. Güven güvenebiliyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…