• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken ombre yaptırılır mı?

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
263
Puanlar
23
Merhaba arkadaşlar. Hamileyken ombre yaptırılır mı acaba? Ombre yaptırmaya karar verdim konuştuk ayarladık sonra hamilelik durumu çıktı. Ombre saç diplerine gelmiyor diye belki tehlikeli değildir diye sormak istedim bilen varsa bilgilendirsin lütfen. Yapmaya çok hevesliydim 🥲 ama zarar verecekse asla yapmam tabi

Evet diplere gelmiyor ama boyanın kokusu dahi zarar verebiliyor. En azından ikinci trimesteri bekleseniz?

Merhaba arkadaşlar. Hamileyken ombre yaptırılır mı acaba? Ombre yaptırmaya karar verdim konuştuk ayarladık sonra hamilelik durumu çıktı. Ombre saç diplerine gelmiyor diye belki tehlikeli değildir diye sormak istedim bilen varsa bilgilendirsin lütfen. Yapmaya çok hevesliydim 🥲 ama zarar verecekse asla yapmam tabi
Bence yaptırma en azından son zamanlara kadar bekle

Ombre gibi işlemler en az 3,4 saat sürüyor canım kokusu çok. bir de ilk trimesterda genelde önermiyorlar

Yaptırmayın

Ombre gibi işlemler en az 3,4 saat sürüyor canım kokusu çok. bir de ilk trimesterda genelde önermiyorlar
Evet daha önce yaptırdım 3 saat sürmüştü ama sürekli havalandırıldığı için koku hiç rahatsız etmedi ama şimdi riske atmaya gerek yok haklısınız

4aydan sonrası mı oluyordu?
12 hafta sonrası ama 15-16 yı beklemek daha iyi deniyor. Ben 38 yaşındayım, saçlarım bembeyaz şu an ama doktor organik boyalarla dahi boyamama izin vermedi. Doğuma yakın ancak bir kere izin verdi.

12 hafta sonrası ama 15-16 yı beklemek daha iyi deniyor. Ben 38 yaşındayım, saçlarım bembeyaz şu an ama doktor organik boyalarla dahi boyamama izin vermedi. Doğuma yakın ancak bir kere izin verdi.
Anladım. Haftaya doktora gidicem zaten doktora da soracaktım ama sormayım o zaman izin vermez her türlü

Back
X