- Konu Sahibi Dicle_1988
-
böyle bir duruma ne denir bilemiyorum..
bebek gitmeseydi dediğin gibi aranız da bir bağ olucaktı..
seni artık bebek gitti diye..suçlama bahaneleriyle arıycaktır..sakın kendini ispatlamaya çalışma..muattap olmaya değmez..en çokta başına vurdum neolucak karnına değil demesine sinir oldum..kusura bakmada ne mal adammış ya..allah böylelerinden hepimizi korusun..bir kez daha aile sözünün dinlenmesi gerktiğini anlıyoruz..
allah yardımcın olsun canım..
Canim benim yazdiklarini harfi harfine okudum ve cok uzuldum.Fakat beni derinden uzen bir konuda caanim dinimizin bu psikopatlar tarafindan keyiflerince kullanilmasi. Sevgili Peygamberimiz esine el kaldirmamis kendini taslayan taiflilerin bile aci cekmemeleri icin ellerini semaya kaldirip hidayetleri icin dua etmis ,beddua etmemis.Yarim yamalak dini bilgisi olan bu adamciklar yaptiklari her yanlista vicdanlarini rahatlatmak icin dinimizi alet ediyorlar vay bu kisilere...Siddet bir el aliskanligidir.Anneler- babalar bile canlarindan daha cok sevdikleri evlatlarina dayak atabiliyorlar.Neden mi???Problemin ancak bu sekilde halledilecegini kendi ailelerinden ogrenmisler.Farkinda degiller ki Siddet sadece insani sindirir ama terbiye etmez.Bir egitimci olarak egitimcilerin bile arasinda bu davranis sorunlarina rastlamaktayiz.Munis cevecen zannettigim bir meslektasimin sinifina habersiz girmistim talebelerinin ensesine tokatlar savururken sahit oldum kanim dondu.Baska bir kasaba okulunda ogretmenin taleberinden yaramazlik yapanlari bellerinden tutarak pencereden asagiya sarkitip ceza verdigini duymustum.Bu bozuk psikolojili insanlar her yaptiklarini mantiga burumeye calisirlar.Bak ben seni sevdigimden,kaybetmekten korktugumdan dayak atmaktayim falan palavra bunlar patronuna bi dayak atsin bakim!!!Ben talebelerime bir tokat dahi su ana kadar atmadim, atmam da... neden mi?Siddet siddeti dogurur.Size dayak atana kendinizi savunabilirsiniz ama bunun haricinde hicbir canliya eziyet edemezsiniz.Durumunuzda zararin neresinden donulurse kardir be guzelim.bFakat bu adam Sizi zehirli bir sevdayla sevmekte.Severken sizi zehirlemekte tipki bir zehirli sarmasik gibi...Ellerinden kurtuldunuz ama simdilik dikkatli olun bu sarmasigin kollari taa oralara ulasip size zarar vermesin.Allaha emanet olun.
hepnize cok tsk ederim:)
silenzio cok haklisin..kesinlikle ailenin sözünü dinlemek cok önlemi. ben büyük bir hata yaptim, ama benzer bir durumda olanlar varsa bundan bir ders cikarsin.. bi hata bir hatyi getirdi, sonu bu oldu iste...ama ne demisler zararin neresinden dönsen kardir..cogu kadinlar 5-6 yil sonra siddet gördükten sonra ayrilmaya cesaret ediyor, cok sükür benim sadece 3 ayim gitti, ama psikolojimde bozuldu
amin diyorum, allah herkesi böyle bir piskopattan uzak tutsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?