- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
şu anda kötü birşeyler yazmamak için dişlerimi sıkıyorum 2 senelik evliyim çocuk gelişim uzmanıyım 2 defa bebeğimi kaybettim hamileyken midem bulana bulana kusa kusa süt bardakları elimde dolaşıyordum ağzıma aldığım her lokmayı çıkartıyordum ardından yeni bir lokma daha alıyordum onuda çıkarıyordum buna rağmen belki bir gramı bebeğime ulaşırda faydası olur diye uğraşıyordum ama hayat işte insanoğlu hiçbirzaman elindekinin kıymetini bilmezki ne güzel hamilesiniz ve elinizdekinin kıymetini bilmiyorsunuz acaba o çocuk ona verdiğiniz zararı bilseydi size hakkını helal edebilirmiydi acaba yazık gerçekten çok yazık ... şimdi bunları okuyupta bana kızanlarda olacaktır içinizde istiyorum ama bırakamıyorum diyenlerede zerre kadar inanmıyorum ben nelerden vazgeçtim be 2 senedir anam ağladı bebeğim içimde birgün daha tutunsun diye canımdan can gitti ama anlamanız mümkün değil belkide bende sizi anlamıyorumdur ama şu anda damarlarımdaki bütün kanımı son damlasına kadar verebilseydimde keşke bebeğim içimde kalabilseydi diyorum ama işte hayat ................
Son düzenleme: