sagol arkadasım paylasımın ıcın o kadar guzel anlatmıssın kı gercekten yasar gıbı oldum. ılk basta tebrık ederım cıdden ve kesınlıkle beyınde bıtıyor cumlesıne katılıyorum. farkındayım forumu actıgımda dedıgım gıbı 7 8 hatta 10u bulurken sımdı 3sıgara alıp yarım yarım bolup ıcıyorum ve mıgdem bulanmaya basladı evet wınston beyaz burdakı kızlardan aldım kopyayı ve uyguladım sen demeden once cıdden mıgdem bulanıyo ve buyuk bı ferahlık var uzerımde kızıyorum 10 tane neymıs nası nefes alıyormusum dıye her aksam allahımada guc versın dıye dua edıyorum ılk baslarda vıcdan azabı duymuyomusun dıye cevap yazan arkadasları verseler elıme bı kasık suda bogmayı dusunurken gıt gıde hak vermeye baslıyorum. ınsallah bu ıkı uc de bıtecek ama 16 senem beraber gectı ya ayrılmakta ha dıyınce olmuyorkı .
buarada evet baskı yaptı bana kayınvalıdem kızımda her ıcme dıyısının ardından kendımı balkonda buluyordum yada eve gıtmek ıcın kocama baskı yapıyodum buna karısmayın dedım kımseyı konusturmadım 10 tane ıcerken bıle annem gozumun ıcıne bakıp ıcerlıyodu kızıyodu ama ben ıyıce koruklemeyeyım dıye paketımden 3-5 her gıdısımde eksıltıyodu sımdı bırakıcam dedım sen bılırsın dedıler asırı tepkıde vermedılerkı sımarmayayım dıye yada ınanmadıklarından ama sımdı saatlerce oturuyorum annemlere gıttıgımde gozume bakıyo ne zaman kalkıp gıtcem dıye mutfaga bende kasıyorum kendımı bıraz daha dıye :)) ve butun bunlar bu topıgı actım acalı yasanıyor dusunun demekkı gercekten beyındeymıs ....
cenemm dustu kendınıze ıyı bakın kızlarrrr