Ben senin kim oldugunu bilmiyorum insanlar niye seni oneriyor bilmiuorum ve ilk sen on yargili davranmistnYa sen ne yüzle daha gerçek merçek iddia ediyorsun o kadar uğraştım yemediğim hakaret kalmadı. Yardım falan etmeyeceğim, darkmore'a yazabilirsin.
Ben senin kim oldugunu bilmiyorum insanlar niye seni oneriyor bilmiuorum ve ilk sen on yargili davranmistn
Ben kendisine yardım etmek istemiyorum artık, geçti zaten hakaret de yediğim için kendisinden umrumda değil. Başkaları yardım edebilir.
Yuhh şimdi gördüm sana yazdıklarını
Ne para istemis ne pul 2 parça kiyafet istemis bazi arkadaslar cok üzerine gidip bir annenin gururunu incitmis gibi görünüyor.
Ona 2 değil 1000 parca kıyafet gider :) neden ısrarla kıyafet? Bez değil mama değil niye kıyafet? Ve neden farklı üyeliklerle ,isimlerle, aynı yazım şekliyle defalarca aynı konuyu açıyor ? Ve neden onu yargılayanları, adres isim vererek gercekten muhtac olduğunu anlayacak kişilrle, itribata gecerek utandırmıyor ? Neden yardıma muhtac insan beddua hakaret ediyor? nedenler uzar böyle böyle burda gercekçiliğini kanıtlasa bazı arkadaşlar kıyafetten ötesini yapacaklardı ama yapmadı demekki onun işine yarayan 3 5 parça kıyafetNe para istemis ne pul 2 parça kiyafet istemis bazi arkadaslar cok üzerine gidip bir annenin gururunu incitmis gibi görünüyor.
Yazmış ama adresini degil Kargo şubesini sebebi de köye Kargo gelirse komşular konuşurmuş bana hiç akla yatkın gelmediOkudum biraz.Kıyafetleri toplayıp satanlar varmis bunu bilmiyordum günahı boynuna artik.Yardima ihtiyacı varsa da Allah yardimcisi olsun.Ben anlayip dinlemeden kalp kirmamaktan yanayım.Önce yerip sonra yaz adresini demekte hoş görünmedi gözüme.Bu yüzden inatla yazmamis olabilir.
Okudum biraz.Kıyafetleri toplayıp satanlar varmis bunu bilmiyordum günahı boynuna artik.Yardima ihtiyacı varsa da Allah yardimcisi olsun.Ben anlayip dinlemeden kalp kirmamaktan yanayım.Önce yerip sonra yaz adresini demekte hoş görünmedi gözüme.Bu yüzden inatla yazmamis olabilir.
Üyeliğiniz şu lafınız üzerine zaten kesin İptal ama diğer üyeliğinizi de yakalamadık sanmayın.Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?