Cok tatlisin. Ayri bir sempatim var sana. :)))Valla ben ev geçindiriyorum elime bakan bir kız kardeş bir de minnoş köpeğim var, önüme gelene yardım edemem. Bakanlık da önüne gelene yardım etmiyor ne yapalım, dolandırıcıların istediği gibi biri değilim. :)
Cok tatlisin. Ayri bir sempatim var sana. :)))
Beynim yanmadan gidip yatayim sabaha konu kapanir heralde iyi geceler :))
Herşeyden de haberiniz var maşaallah durumunuz yokda internette ne işiniz var acaba ayrıca yazılarınızdan cahil olmadığınız anlaşılıyor insanlatı salak yerine koymayın ve dilenmek yerine çalışın çünkü gerçekten ihtiyacı olan insanlar isteyemez....Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
AynenHerşeyden de haberiniz var maşaallah durumunuz yokda internette ne işiniz var acaba ayrıca yazılarınızdan cahil olmadığınız anlaşılıyor insanlatı salak yerine koymayın ve dilenmek yerine çalışın çünkü gerçekten ihtiyacı olan insanlar isteyemez....
Msj atmak istdm size ama gelmiyr galniaDurumunuzu biraz daha acik yazar misiniz? Neredesiniz, ne zaman dogum ? Aileniz yok mu?
telefonunu özelden yazarmısın eşim 20 dakikaya kalmaz adresini bulurum diyor işi gereği.yardım ben yapacağım sana yeni kıyafetler hem deMsj atmak istdm size ama gelmiyr galnia
311 sayfa olsada açar konu sahibindeki azim bunu gerektirir çünküTam 31 sayfa yazildi
Artik lutfen baska konu acmayin , yeni uyelik almayin
Herkese isim vermesine bile gerek yok.Sadece Mune ye durumunu,mağduriyetini anlatsa yeter.Boyle bir durumda herkes birseylerini ustlenirdiTam 31 sayfa yazildi
Artik lutfen baska konu acmayin , yeni uyelik almayin
adresini bulurum derken nasıl yani )diye yazmış bana gerçekten mağdursanız neden urktunuz yazın telınızı özelden emin olayım mardının koyunde olduğunuza yıllarca yetecek yardım sağlarız size kimsenın de haberi olmaz k.k yönetimi dışında tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?