Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Ya bu arkadaş sürekli farklı üyeliklerle konu açıp kıyafet dileniyor kaçıncı konusunu kapattırışımız. Bu kadar kötüyse durumun kaymakamlıklara, belediyelere, siyasi partilerin kadın kollarına başvur. Ben yardıma muhtaç olduğuna falan inanmıyorum, net art niyetlisin.

Burada da milletten kıyafet ve para yardımı dilenerek dolandırılan çok arkadaş olmuş haberiniz olsun. O kıyafetler ikinci el sitelerde satılmış, paralarla kredi kartı borçları ödenmiş. Herkese inanmayın yani.

Durumunuzu biraz daha acik yazar misiniz? Neredesiniz, ne zaman dogum ? Aileniz yok mu?

Bebek kıyafetinden ne elde edecek ki ya :/

Sana ne oluyor ki senin derdin ne kac defa diyorsun 2 defa aninda sen beni sikyt ediyrdun
Bak kendinde diyorsun hala neden aynı yolu izliyorsun? Burda herkes sana kaymakamlık belediye vs dedi sen üstüne üyelere beddua ettin

Canım aylardır aynı konuyu açıyorsun ve bu isteme şekliyle
Daha farkı istemeyi dene lütfen
Ne şehir ne isim hiç bir Bilgi paylaşmıyorsun
Lütfen güzelce anlat derdini
Kimse kimseye güvenmiyor zaten bu devirde
Konunu güzelce anlat ne oldu ne bitti zönk diye yüz defa açtın aynı şekilde

Iyi niyetinizi anlıyorum fakat bu insan hep böyle konu Acıyor ve beddua etmişti rast gelseniz anlardınız
Sen ne kadar kotu kalpli bi insansin sen suan ki gibi ortaligi karistiriyordun bidaha sana cvp vermiycem istedigin bu zaten ortaligi karistirmak

Iste bunu dusunemiyorlar ben bi iki parca kiz bebek kiyafetini ne yapicam ki

Burada inatla sana bireysel yardımın yasak olduğu söyleniyor inatla neden konu açıyorsun? Yönlendiren yerlere neden karşı çıkıp inatla hayır kıyafet diye tutturuyorsun? Belli ki art niyetlisin başka bir açıklaması yok.

Bak kendinde diyorsun hala neden aynı yolu izliyorsun? Burda herkes sana kaymakamlık belediye vs dedi sen üstüne üyelere beddua ettin
Sen gidip gitmedigimi nerden biliyorsun benim resmi nikahm var sigortali gorundugum icin yardim yapmiyorlar esim bizi birakti diyorum

Sadece 2 defa konuyu actim ve ayni dk kapandi ayni insan sikayt etti sanki her dk burda baska isi yok
Her dk işim gücüm yok seni takıp ediyorum canım çünkü ben CIA yım sen her dk aynı konuyu açtıgın için olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…