Aileniz size yardım etmiyor mu? Bunlara cevap verseniz?Sana ne oluyor ki senin derdin ne kac defa diyorsun 2 defa aninda sen beni sikyt ediyrdun
Iyi niyetinizi anlıyorum fakat bu insan hep böyle konu Acıyor ve beddua etmişti rast gelseniz anlardınızbilmiyordum yasak oldugunu yazik belki gercekten zor durumdadir belki dogru yere konu acsa yardimci olurlar
Bebek kıyafetinden ne elde edecek ki ya :/Ya bu arkadaş sürekli farklı üyeliklerle konu açıp kıyafet dileniyor kaçıncı konusunu kapattırışımız. Bu kadar kötüyse durumun kaymakamlıklara, belediyelere, siyasi partilerin kadın kollarına başvur. Ben yardıma muhtaç olduğuna falan inanmıyorum, net art niyetlisin.
Ozelden adres yazar misiniz? Banlanmadan once acilen. Yoksul cocuklar icin yardim toplayan bir kurulusta calisanim ben. Size bir yetkilinin ulasmasini saglayabilirimKizim icin bi iki parca kiyaft yardimi yapicak kimse varmi acaba
Bebek kıyafetinden ne elde edecek ki ya :/
Mune ye mesaj atmasını söylemiştim ispat içinAha geldi yine muneyi çagırdığım için topa tutulmuştum aynı kişinin farkı isimlerle açtığı 3. Konu ve yine çagırıyorum @Mune
Iste bunu dusunemiyorlar ben bi iki parca kiz bebek kiyafetini ne yapicam kiBebek kıyafetinden ne elde edecek ki ya :/
Bak kendinde diyorsun hala neden aynı yolu izliyorsun? Burda herkes sana kaymakamlık belediye vs dedi sen üstüne üyelere beddua ettinSana ne oluyor ki senin derdin ne kac defa diyorsun 2 defa aninda sen beni sikyt ediyrdun
Mune ile konustunmuKizim icin bi iki parca kiyaft yardimi yapicak kimse varmi acaba
Sen ne kadar kotu kalpli bi insansin sen suan ki gibi ortaligi karistiriyordun bidaha sana cvp vermiycem istedigin bu zaten ortaligi karistirmakIyi niyetinizi anlıyorum fakat bu insan hep böyle konu Acıyor ve beddua etmişti rast gelseniz anlardınız
Iste bunu dusunemiyorlar ben bi iki parca kiz bebek kiyafetini ne yapicam ki
Bende kendini ispatla yönetimden izin alınmadan öyle konu aç dedmi. .Mune önceki konusuna yazıp kapatmıştı bunu. "Bireysel yardım konuları yasaktır."
Bilakıs cok iyi bişey ama yanlış kişiye düşündüğünüzü dile getirmek isterim muneye sorabilirsiniz kendiside bu konuda uzun uzun yazmıştıMasum düşünmek hakaret mi :)
Sen gidip gitmedigimi nerden biliyorsun benim resmi nikahm var sigortali gorundugum icin yardim yapmiyorlar esim bizi birakti diyorumBak kendinde diyorsun hala neden aynı yolu izliyorsun? Burda herkes sana kaymakamlık belediye vs dedi sen üstüne üyelere beddua ettin
Her dk işim gücüm yok seni takıp ediyorum canım çünkü ben CIA yımSadece 2 defa konuyu actim ve ayni dk kapandi ayni insan sikayt etti sanki her dk burda baska isi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?