Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

hamile değilmişsin ki sen neden yalan soyluyorsun ya insanlara tedavi görmek istiyormuşsun paran azmış vs.vs tam bir kaossun

Sen gidip gitmedigimi nerden biliyorsun benim resmi nikahm var sigortali gorundugum icin yardim yapmiyorlar esim bizi birakti diyorum
Bu sana beddua hakkını veriyormuydu peki aynısını sende yaşa diye bi üyeye ettiğin beddua vardı onuda hatırla bi

Diyicek biseym yok iftiraci ve yalancisin hadii nas nas baska isin yok ama daha fazla seninle ugrasamam baskalarina yaz

Sen gidip gitmedigimi nerden biliyorsun benim resmi nikahm var sigortali gorundugum icin yardim yapmiyorlar esim bizi birakti diyorum
Hemserim, madem gercekten yardima ihtiyacin var,ben her actigin konuda sana ozelden adres yaz bana diyorum,yetkililerle gorusecegim sana ulasacaklar diyorum neden yazmiyorsun o zaman guzel kardesim? Ben ne bileyim simdi sen neredesin? Nasil yardim ileteyim sana? İnsanlarla burada kavga edecegine bana cevap yaz o zaman bak soruyorum iste adres nedir diye

Ben de yazdım Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na yönlendiricem adresini ve tam adını gönderirse bana.

Etiket yapmayin sikayet edin, etiketi atliyorlar
Nedense israrla geliyor anlamadim

Ilk defa yaziyorsunz

Sana özelden dedim yönetime ispatla izin al ki burdakiler de doğru dediğine inanır o zaman yardım ederler... NE yaptin

Yok ayol onceki uyeliklerinize de yazdim,bu konunuza da yazdim onceki sayfalarda. Yardimci olabilirim. Tam adiniz soyadiniz ve adresinizi iletin bana,hangi sehirdeyseniz o kisimdaki gorevli arkadasimi arayacagim

Gönderirse sana adres falan yardım göndermeden önce bana at dark, bir soruşturalım oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…