Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Arkadaşlar yargılamadan bir dinlesek bayanı. Ya gerçekten ihtiyacı vardır belki. Kız bebek kıyafet istemiş sadece. Zaten herkes tutupta hatrı sayılır paralar hibe etmiyck. Zaten gerçek olup olmadığını site yönetimi belirler er geç... biraz yardımcı olmaya çalışsak.

2 aylik evliyken kaynanm evime gelip altinlarmi caldi esimde cok kotu bi insan cikti /gamzeli47

Vayy canina super zeka bebek kiyafetini saticam nasil saticam benim magazam mi var magazam varsa burda yardm mi istiycem
Nasıl alırken mağazadan değilde internetten alıyorsanız , satarken de internetten satarsınız. Ya böyle saçma bi savunma bile sizin niyetinizi belli ediyor.

Yardım kabul etmiyor, bebek kıyafeti yardımı ediyor sadece öyle mi?
Ben sadece yardim edicem dedim. Kiyafet yollicam demedim. Ben nasil guvenicem gibisinden konustu. Gercekten kotu durumdaysa bu kadar tepki aldigi icin adresini verdiginde buraya yazilmasindan korluyomus.
Ben buraya yazmicagimi sadece size ileticegimi ve sizin gercekten yardim etme niyetinde oldugunuzu soyledim bilmiyorum

Burada bebek kıyafeti isteyip onları ikinci el sitelerde satarak kredi kartı borcu ödeyen çok kişi oldu hanımefendiciğim. Kaldı ki ben bizzat Bakanlık yardımı yönlendireceğim diyorum, başka arkadaşlar da dernek/vakıf yardımları yönlendirecekler ama bir türlü adres alınamadı kendisinden.

Anlaşıldı olay. Kıyafetler kargo şubesine istenecek, birileri de acıyıp iban numarasına para gönderirse ooohh yolunu bulmaca. Ben inanmıyorum bu saatten sonra yardıma ihtiyacı falan olduğuna. Güvenmiyorsa site yöneticileri aracılığıyla ulaştırsın bilgilerini madem, yardım isteyen kendisi biz mi yalvaralım peşinden?

Canım sorun o değil
Hiçbirşey yazmıyor ne adres ne şehir ne isim
Yalnızca ters cvplar veriyor
Bu kaçıncı konu
Her konu aynı bu şekilde
Derdini anlatsa şehrini söylese iletişime zaten geçerler
Kaç kişi yazdı yardım ederim diye

gerçek ihtiyaç sahibi var kızımın sınıfında eşi terk etmiş 2 ikiz 1.sınıf çocuğu olan kadın hasta hem de sınıfça destekliyoruz kaymakamlıktan muhtarlıktan yardım sağladık.okul destekliyor .kadın öyle naif ki eğitimsiz olmasına rağmen öyle kırılgan öyle ezılıyor ki kimseden yardım ıstiyemıyor soylemıyor.bize bazlama yapmış elleriyle elimden gelen bu diye.burda millete hakaret etmıyor konu sahibi gibi.o yüzden de hem yardımlarımı hem de arkadaşlığımı sonuna dek hakedıyor.sana ornek olsun konu sahibi anlarsan tabiii

Nasıl alırken mağazadan değilde internetten alıyorsanız , satarken de internetten satarsınız. Ya böyle saçma bi savunma bile sizin niyetinizi belli ediyor.
Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var

Çünkü vahiy yoluyla yardım göndereceğinize inanıyor oda bi ironi

Kargo şubesine istetecektir kıyafetleri muhtemelen ama eve yardım yookk çünkü biz güvenilmeziz ama kendisi çok güvenilir olduğu için herkes ona bebek kıyafeti yollayabilir. Dolandırıcılıktan da ihbar edeceğim şimdi kendisini. Emniyet bulur adresini artık.

Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
Hemserim adres vermek yerine burda kavga ediyorsun ama? Bak ben bir saattir soruyorum ver adresini adini soyadini ozelden diye. Yetkililer gelecek bebeginin tum kiyafet ihtiyacini cozecekler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…