- 6 Eylül 2017
- 275
- 217
- 33
- 40
Nasıl alırken mağazadan değilde internetten alıyorsanız , satarken de internetten satarsınız. Ya böyle saçma bi savunma bile sizin niyetinizi belli ediyor.Vayy canina super zeka bebek kiyafetini saticam nasil saticam benim magazam mi var magazam varsa burda yardm mi istiycem
Ben sadece yardim edicem dedim. Kiyafet yollicam demedim. Ben nasil guvenicem gibisinden konustu. Gercekten kotu durumdaysa bu kadar tepki aldigi icin adresini verdiginde buraya yazilmasindan korluyomus.Yardım kabul etmiyor, bebek kıyafeti yardımı ediyor sadece öyle mi?
Arkadaşlar yargılamadan bir dinlesek bayanı. Ya gerçekten ihtiyacı vardır belki. Kız bebek kıyafet istemiş sadece. Zaten herkes tutupta hatrı sayılır paralar hibe etmiyck. Zaten gerçek olup olmadığını site yönetimi belirler er geç... biraz yardımcı olmaya çalışsak.
Ben de inanmıştım ta ki yardım kuruluşlarından gelecek yardımı istemeyene kadar..Ben kadının çaresizsizliğine inandım açıkcası
Ben sadece yardim edicem dedim. Kiyafet yollicam demedim. Ben nasil guvenicem gibisinden konustu. Gercekten kotu durumdaysa bu kadar tepki aldigi icin adresini verdiginde buraya yazilmasindan korluyomus.
Ben buraya yazmicagimi sadece size ileticegimi ve sizin gercekten yardim etme niyetinde oldugunuzu soyledim bilmiyorum
Canım sorun o değilArkadaşlar yargılamadan bir dinlesek bayanı. Ya gerçekten ihtiyacı vardır belki. Kız bebek kıyafet istemiş sadece. Zaten herkes tutupta hatrı sayılır paralar hibe etmiyck. Zaten gerçek olup olmadığını site yönetimi belirler er geç... biraz yardımcı olmaya çalışsak.
Evet haklı olabilirsiniz ve umarım öylesinizdir.Ben de inanmıştım ta ki yardım kuruluşlarından gelecek yardımı istemeyene kadar..
Çünkü vahiy yoluyla yardım göndereceğinize inanıyor oda bi ironiYardım kabul etmiyor, bebek kıyafeti yardımı ediyor sadece öyle mi? Bize de adresini söylemiyor bu arada.
Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari varNasıl alırken mağazadan değilde internetten alıyorsanız , satarken de internetten satarsınız. Ya böyle saçma bi savunma bile sizin niyetinizi belli ediyor.
Çünkü vahiy yoluyla yardım göndereceğinize inanıyor oda bi ironi
Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
Hemserim adres vermek yerine burda kavga ediyorsun ama? Bak ben bir saattir soruyorum ver adresini adini soyadini ozelden diye. Yetkililer gelecek bebeginin tum kiyafet ihtiyacini cozecekler diyeArkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?