Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Yalnız olur da yönetim gelip Yelda da Sevgi de aynı kişi derse özelden yardım edenleri (belli ediliyor ki konu açmaya devam ediliyor) çok merak ediyorum..
Etmisler mi ki yardim ben okumadim o konuyu. Uyelik isimlerini hatirlamam genelde ama bu kivamda konu acan biri hep geliyor,adres sormama ragmen vermiyordu. Bu arkadasa da sordum vermedi adres, nasil yollayacagiz yani yardimlari akil mantik disi

S sevgi21 ver adresini bende yardım edeceğim ama açık adres istediğin yardımı yolluycam söz veriyorum bu kadar kişi ver adresini diyo sen naz yapıyorsun

Bugün adminler niye yok sitede kim olduğunu çoktan açığa çıkarırdı Kazen

Hanfendi madem cook muhtacsiniz. 2 parcacik kiyafet istiyosunuz suan yazdiginiz (bilgisayar veya telefonu) satin. Onun parasıyla kiyafet alin. Ve arka arkaya konu actiginiza gore bilgisayrda olsa telefonda olsa internet faturasini odeyebiliyosunuz. Onun yerine fatura paranizi kenara koyun. Internetsiz kalin. Kiziniza kiyafet alin

Etmisler mi ki yardim ben okumadim o konuyu. Uyelik isimlerini hatirlamam genelde ama bu kivamda konu acan biri hep geliyor,adres sormama ragmen vermiyordu. Bu arkadasa da sordum vermedi adres, nasil yollayacagiz yani yardimlari akil mantik disi

yok yahu o kadının parası vardı para istemedi kimseden.

Ben edildiğini düşünüyorum. Yoksa insan yasak olduğunu bile bile niye aynı konuyu aynı şekilde açsın ki. "Aman hemen banladılar, kimse de bana inanmadı" der geçerdi. Demek ki eden ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…