- 18 Mayıs 2017
- 90
- 2.474
- 18
- 31
Sen bu şekilde konuşmaya devam edersen nasıl insanlar sana inanıp yardım etsinArkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
Hemserim adres vermek yerine burda kavga ediyorsun ama? Bak ben bir saattir soruyorum ver adresini adini soyadini ozelden diye. Yetkililer gelecek bebeginin tum kiyafet ihtiyacini cozecekler diye
Artik size ters giden insanlara degilde gercekten yardim etmeye calisanlara cevap verseniz. Mune etiketlendi. Daha fazla devam ederseniz (gercekten yardima muhtacsaniz) gec olucak hesabiniz banlanicak. Belki haftaya yeni konu acarsiniz ve ben farkedersem muneyi ilk etiketleyen arkadasin yerinde ben olucam. Napmaya calisiyosunuz anlamiyorum.Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
O hangi konu ?yelda 21 de sensin orda da amacın 300 tl ilaç parası koparmak
Valla hic bir sey anlamadim nasil oluyor zilyon tane hesapla burda dolaniyor da fark edilmiyor bir suru insan kiblemistir simdidenBen EGM'ye ihbarda bulunuyorum, başka hesaplar da varmış 300 lira ilaç parası istediği falan. Emniyete anlatsın artık derdini, yardıma ihtiyacı varsa da polisimiz yönlendirir, kocasını falan bulurlar artık neyi var neyi yoksa. Çok uzadı bu mevzu.
Siz suan bi tek bana yaziyorsunuz benim ustume 50 kisi saldiriyor yargiliyor kime cvp vericegimi sasirdim beynim durduSen bu şekilde konuşmaya devam edersen nasıl insanlar sana inanıp yardım etsin
Allah aşkına bir anlat derdini sorununu yerini yurdunu
Burda herkes kaç kere yazdı adres isim ver yollarım diye
Bu ney la hey geriz... whats going on gibi olmus
Sana özelden yazanlara cvp yaz eğer yardım istiyorsanSiz suan bi tek bana yaziyorsunuz benim ustume 50 kisi saldiriyor yargiliyor kime cvp vericegimi sasirdim beynim durdu
Bu ney la hey geriz... whats going on gibi olmus
Üslup bile aynı değil mi yahu ! Herkes duyarlı bi biz vicdansızız..Bu ney la hey geriz... whats going on gibi olmus
Size konunuza cevap gelince bildirim geliyo. Artik isimleri ezberlediniz. Ve kime yazmaniz gerektigine kendiniz karar veriyosunuz. Nasil bi tesaduf ki sadece saldiranlara yazip yardim edicez diyenlere yazmiyosunuz. Mesaji okuyup size saldiriyolarsa cevap yazmazsiniz. Ben bakanliga ulasicam diye gordugunuze cevap yazarsiniz. Cok basitSiz suan bi tek bana yaziyorsunuz benim ustume 50 kisi saldiriyor yargiliyor kime cvp vericegimi sasirdim beynim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?