Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
Sen bu şekilde konuşmaya devam edersen nasıl insanlar sana inanıp yardım etsin
Allah aşkına bir anlat derdini sorununu yerini yurdunu
Burda herkes kaç kere yazdı adres isim ver yollarım diye

Hemserim adres vermek yerine burda kavga ediyorsun ama? Bak ben bir saattir soruyorum ver adresini adini soyadini ozelden diye. Yetkililer gelecek bebeginin tum kiyafet ihtiyacini cozecekler diye

Ben EGM'ye ihbarda bulunuyorum, başka hesaplar da varmış 300 lira ilaç parası istediği falan. Emniyete anlatsın artık derdini, yardıma ihtiyacı varsa da polisimiz yönlendirir, kocasını falan bulurlar artık neyi var neyi yoksa. Çok uzadı bu mevzu.

Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
Artik size ters giden insanlara degilde gercekten yardim etmeye calisanlara cevap verseniz. Mune etiketlendi. Daha fazla devam ederseniz (gercekten yardima muhtacsaniz) gec olucak hesabiniz banlanicak. Belki haftaya yeni konu acarsiniz ve ben farkedersem muneyi ilk etiketleyen arkadasin yerinde ben olucam. Napmaya calisiyosunuz anlamiyorum. Astoria ve darkmore ulasmaniz geriyo. Burda kimse size inanmicak celiskili davranislarinizdan dolayi ve sizi sorusturabilicek size yardim edebilicek 2 insan var bu konuda onlari elinizin tersiyle itiyosunuz

Valla hic bir sey anlamadim nasil oluyor zilyon tane hesapla burda dolaniyor da fark edilmiyor bir suru insan kiblemistir simdiden

Sen bu şekilde konuşmaya devam edersen nasıl insanlar sana inanıp yardım etsin
Allah aşkına bir anlat derdini sorununu yerini yurdunu
Burda herkes kaç kere yazdı adres isim ver yollarım diye
Siz suan bi tek bana yaziyorsunuz benim ustume 50 kisi saldiriyor yargiliyor kime cvp vericegimi sasirdim beynim durdu

Gerçekten ihtiyacınız varsa Sosyal Hizmetlere başvurun lütfen, şu kadar lafı duymanıza gerek yok. İnsan onuru zedelenmesin diye var zaten bu kurumlar, vatandaş olarak gidin hakkınızı kullanın..

Şaka gibi okuyor ve kimseye cevap vermiyor..

Anneniz babanız akrabaniz kayinvalideniz kayinpederiniz kardesiniz veya ne bilim hic mi kimseniz yok 2 parca kiyafet alacak???

Siz suan bi tek bana yaziyorsunuz benim ustume 50 kisi saldiriyor yargiliyor kime cvp vericegimi sasirdim beynim durdu
Size konunuza cevap gelince bildirim geliyo. Artik isimleri ezberlediniz. Ve kime yazmaniz gerektigine kendiniz karar veriyosunuz. Nasil bi tesaduf ki sadece saldiranlara yazip yardim edicez diyenlere yazmiyosunuz. Mesaji okuyup size saldiriyolarsa cevap yazmazsiniz. Ben bakanliga ulasicam diye gordugunuze cevap yazarsiniz. Cok basit

Buradan bireysel yardım isteyen iki kişiyle tanıştım çok şükür.

Herkes yalan söylemiyor. Eğer sizde doğru söylüyorsaniz , tartışmak yerine size yardım etmek için cabalayanlara konunuz kapanmadan gerekli bilgileri verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…