- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Ama onun üyeliği Yalova değil mi?Bu arkadaş Mardin,Van hep bu şekilde yaziyoryelda21 de aynı kişi
Allah icin yelda kim gercekten komiksinizyelda21 de aynı kişi
Söyledik de cevap yokKimse yardim edicm demiyor ki hepsi sadece yargiliyr kime yazicagimi sasirdm
beni yalancı çıkar ozaman ver adını adresini yeminle sana tum kıyafetlerını kızının hem de yeni olarak ben alacağım var mısınAllah icin yelda kim gercekten komiksiniz
Allah icin yelda kim gercekten komiksiniz
yazı diliniz de eğitimli birinin dili yani cahil değilsinizAllah icin yelda kim gercekten komiksiniz
Agzına Saglık uzun uzun yazmaya üşenmiştimSiz bence bu şekilde bile yardım alabildiğiniz için her seferinde sitenin sizi uyarmasına rağmen aynı konuyu açıyorsunuz. Bebek kıyafeti napılır? 2. ele çok güzel de satılır. Hele de hiç giyilmemişse. Ki kaldı ki ben emin olsam kıyafet olmadığı için para göndermeyi teklif ederdim. Onu da yapan oluyorsa daha ne olsun !
Gerçekten ihtiyacı olan insan böyle yüz kere farklı üyelik alıp katakulli yaparak yardım istemez. Siteden izin alın, mağduriyetiniz kanıtlansın hepimiz yardım ederiz. Size insanlar soru soruyor kimseye cevap veremiyorsunuz ama tekrar tekrar üyelik alıp aynı şeyleri yazmayı biliyorsunuz. İşe yarıyor demek ki ! Ne ala...
Istemiyor sen ilk basta kotu seyler yaziyordun simdi adres gonder yardim edicem diyorsunMillete laf yetiştireceğine adresini atsana yav hala bekliyorum burada. Ne biçim yardıma ihtiyacın var anlamadım anca laf yetiştiriyorsun. Bakanlıkta bağlantılarım var o kadar kötüyse durumun yardımın alasını gönderirim.
Istemiyor sen ilk basta kotu seyler yaziyordun simdi adres gonder yardim edicem diyorsun
Vayy canina super zeka bebek kiyafetini saticam nasil saticam benim magazam mi var magazam varsa burda yardm mi istiycemSiz bence bu şekilde bile yardım alabildiğiniz için her seferinde sitenin sizi uyarmasına rağmen aynı konuyu açıyorsunuz. Bebek kıyafeti napılır? 2. ele çok güzel de satılır. Hele de hiç giyilmemişse. Ki kaldı ki ben emin olsam kıyafet olmadığı için para göndermeyi teklif ederdim. Onu da yapan oluyorsa daha ne olsun !
Gerçekten ihtiyacı olan insan böyle yüz kere farklı üyelik alıp katakulli yaparak yardım istemez. Siteden izin alın, mağduriyetiniz kanıtlansın hepimiz yardım ederiz. Size insanlar soru soruyor kimseye cevap veremiyorsunuz ama tekrar tekrar üyelik alıp aynı şeyleri yazmayı biliyorsunuz. İşe yarıyor demek ki ! Ne ala...
Arkadaslar darkmore ve astorianin yazmasi lazim sadece. Ozelden yazsinlar onlar. Ben ozelden yazdigimda ne adini soyledii nede yerini yurdunu. Artniyetli oldugumu dusunmus ben yardim edicem dedim ki gercekten yardim edicektim kiyafet yollamasam bile darkmore ve astoria ile baglantiya gecicek ve yardim gitmesini saglicaktim. Bence en buyuk yardim bu. Aama arkadas malesef bana guvenmedigini burdaki artniyetli insanlardan biri olabilicegimi söyledi. Yardimda kabul etmiyo anlicaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?