Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Allah icin yelda kim gercekten komiksiniz

Millete laf yetiştireceğine adresini atsana yav hala bekliyorum burada. Ne biçim yardıma ihtiyacın var anlamadım anca laf yetiştiriyorsun. Bakanlıkta bağlantılarım var o kadar kötüyse durumun yardımın alasını gönderirim.

Siz bence bu şekilde bile yardım alabildiğiniz için her seferinde sitenin sizi uyarmasına rağmen aynı konuyu açıyorsunuz. Bebek kıyafeti napılır? 2. ele çok güzel de satılır. Hele de hiç giyilmemişse. Ki kaldı ki ben emin olsam kıyafet olmadığı için para göndermeyi teklif ederdim. Onu da yapan oluyorsa daha ne olsun !
Gerçekten ihtiyacı olan insan böyle yüz kere farklı üyelik alıp katakulli yaparak yardım istemez. Siteden izin alın, mağduriyetiniz kanıtlansın hepimiz yardım ederiz. Size insanlar soru soruyor kimseye cevap veremiyorsunuz ama tekrar tekrar üyelik alıp aynı şeyleri yazmayı biliyorsunuz. İşe yarıyor demek ki ! Ne ala...

Agzına Saglık uzun uzun yazmaya üşenmiştim

Istemiyor sen ilk basta kotu seyler yaziyordun simdi adres gonder yardim edicem diyorsun

astorıa ve darkmore devlette ve yardım kuruluşlarında yetkılıler yazsana ozelden onlara adını adresını ben de soz sana her turlu yardımı bu hafta yollayacağım hadi görelim bekliyorum ınanıyoruz sana hadiiiii

Istemiyor sen ilk basta kotu seyler yaziyordun simdi adres gonder yardim edicem diyorsun

Ben sana kötü yazmıyorum işte tamam durumun kötüyse yardım edeceğim diyorum deminden beri ne diyeyim daha? Adresini, ismini cismini bilmediğim birine nasıl Bakanlık yardımı ulaştırayım?

Vayy canina super zeka bebek kiyafetini saticam nasil saticam benim magazam mi var magazam varsa burda yardm mi istiycem

Arkadaslar darkmore ve astorianin yazmasi lazim sadece. Ozelden yazsinlar onlar. Ben ozelden yazdigimda ne adini soyledii nede yerini yurdunu. Artniyetli oldugumu dusunmus ben yardim edicem dedim ki gercekten yardim edicektim kiyafet yollamasam bile darkmore ve astoria ile baglantiya gecicek ve yardim gitmesini saglicaktim. Bence en buyuk yardim bu. Aama arkadas malesef bana guvenmedigini burdaki artniyetli insanlardan biri olabilicegimi söyledi. Yardimda kabul etmiyo anlicaginiz

Allah aşkına yaz ya
Milleti yalvarttırdın
Gerçekten ihtiyacın varsa yaz işte bulunmaz bir fırsat değilmi
Niye direniyorsun

Yardım kabul etmiyor, bebek kıyafeti yardımı ediyor sadece öyle mi? Bize de adresini söylemiyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…