- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
canım benim dua edicem senin için bi mucize haberde senden alalım inşallahhO kadar güzel yazmışsın ki cidden nasip bu işler kimisi ilk ayda hamile kalır kimisi daha uzun bir sürede.Sizin adınıza çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Senin durumunda olan bir komşum olsa inan tanımasam bile yemek götürürdüm sonuçta insanlık ölmedi,hem sürekli yatman gerekiyormuş senin durumun çok farklı Allah sevincini tamamlasın inşallah,böyle mucize hamilelikler duyunca çok mutlu oluyorum.
hayır tuhaf olan benimle arkadaşlığını bitirmemesi sadece eskisi kadar yakın değil,benimle de bu konuyu hiç konuşmadı.bir komşuyla falan para karşılığı anlaşıp ona yaptırsaymış. hergün hergün anneme bile yapamam. stres sıkıntı ekstradan. aynı evde değilsiniz, ev arkadaşı değilsiniz. taşınırken yardım etmeme değil de sorup ilgilenmemeye belki bende kırılabilirdim ama yemek saçma olmuş. hemde tümden bu sebeple arkadaşlık bitirilmez.
hiç üzülmeyin ömür tüketiyor böyleleri sadece.
Yok canim ne alaka? Gitsin kocasina yapsin nazini.Aynen valla kocama yemek yapmadığım günler oluyor cidden.Her günden kasıt yani bana özel bir şey yapmasaydı da olur yediğinden bir tabak getirse ne olacak demiş,bana söyleyen kızda ayy yazık iskeletora dönüşmüştü çok üzüldüm dedi ondan da acaba bende mi hata var diye buraya yazmak istedim.
hayır tam olarak öyle değil imanın az diye cocuğun olmuyor demedi,ben değerlerim kötü çıkmış diye üzülürken neden üzülüyorsun Allah'a güvenmiyor musun,inancın imanın az yoksa üzülmezdin demişti, ben isyana hiç girmedim ki zaten 6 ay falan oldu bebek isteyeli.Size imanin az ondan hamilelik olmuyor diyen bir kisiligin yuzune bile bakmayin derim gerisini zaten dusunmeye bile gerek yok yazik acidim kadina bir de onun yetistirecegi cocuga.
Allah razı olsun canım her şey Allah'ın elinde tek duam Allah imtihanımı zorlaştırmasın kolaylaştırsın,tabi isteyen her kadına anne olma duygusunu tattırsın,Hamile kadınların da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.canım benim dua edicem senin için bi mucize haberde senden alalım inşallahh
hamilelik hormonundan dolayı kocasına çok düşkün olmuş ona kıyamıyormuş bunu kendisi söylüyor.Yok canim ne alaka? Gitsin kocasina yapsin nazini.
Hem seni kiskanclikla suclasin hemde kullanmaya calissin.
Hic kullandirma kendini.
Haha iste buna gulerim. :)hamilelik hormonundan dolayı kocasına çok düşkün olmuş ona kıyamıyormuş bunu kendisi söylüyor.
Geçti canım o dönemler görüşmeyi dahi düşünmüyorum.
Arada takıyorum tabi ama başkalarını da kıskanacak durumda değilim şükür,çünkü Allah benim nasibi alıp ona vermiyor ki ona gıcık olayım ne diyim Allah görüyor.onun Allah ınancı yuksek oldugundan mı arkandan dedıkodu yapmış.ayrıca cocuk yapmak bı marıfet becerımıymışte kıskanacakmışsın.sırası vardır üzülme sende canım.hergun ınsana anası bıle yemek yapmaz şaşırmış mıllet.telefonlasıosanz kes alakayı öyle dost lazım deil.
katlananlara bende kızıyorum canım kendimi kullandırmam asla ama komşuluğa çok önem veririm,değişik bir şey yapınca bekar erkeklere de gönderirim bu insanlık ama her günde yapamam.Ya hadi diyelim bir kusurum oldu samimiyse dedikodumu yapmaz yüzüme söylerdi.Haha iste buna gulerim. :)
Valla burda okadar konular okuyoruz ki. Hamile hamile cile cekenlerin hormonlari yokmuymus.
Bencede gecsin.
Sinir oluyorum boyle seylere. Katlanmak zorunda degilsin. Katlanmada. Katlananlara daha cok kiziyorum.
Iyi niyetli olmak kendini kullandirmak degilki. Sevindim farkina varip elinizi ayaginizi cekmenize.
Benimde cok samimi oldugum arkadasim hamileydi. Alt caprazimda oturuyordu. Degisik birsey yada kocadi vardiyali oldumu yapip goturuyordum. Yada bize cagiriyordumm ama bu cok az oldu. Simdi bana kalkip dese ne olurdu sankinhergun yediginden getirsen. Busefer icimden hic birsey goturmek gelmez.katlananlara bende kızıyorum canım kendimi kullandırmam asla ama komşuluğa çok önem veririm,değişik bir şey yapınca bekar erkeklere de gönderirim bu insanlık ama her günde yapamam.Ya hadi diyelim bir kusurum oldu samimiyse dedikodumu yapmaz yüzüme söylerdi.
Amin amin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?