hamileymiş diye onu kıskanmışım:(

O kadar güzel yazmışsın ki cidden nasip bu işler kimisi ilk ayda hamile kalır kimisi daha uzun bir sürede.Sizin adınıza çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Senin durumunda olan bir komşum olsa inan tanımasam bile yemek götürürdüm sonuçta insanlık ölmedi,hem sürekli yatman gerekiyormuş senin durumun çok farklı Allah sevincini tamamlasın inşallah,böyle mucize hamilelikler duyunca çok mutlu oluyorum.
canım benim dua edicem senin için bi mucize haberde senden alalım inşallahh

bir komşuyla falan para karşılığı anlaşıp ona yaptırsaymış. hergün hergün anneme bile yapamam. stres sıkıntı ekstradan. aynı evde değilsiniz, ev arkadaşı değilsiniz. taşınırken yardım etmeme değil de sorup ilgilenmemeye belki bende kırılabilirdim ama yemek saçma olmuş. hemde tümden bu sebeple arkadaşlık bitirilmez.

hiç üzülmeyin ömür tüketiyor böyleleri sadece.
hayır tuhaf olan benimle arkadaşlığını bitirmemesi sadece eskisi kadar yakın değil,benimle de bu konuyu hiç konuşmadı.

Taşınırken tatildi ben tatilde annemlerdeydim,ama eşyalarını toplarken sormuştum yardıma ihtiyacın olursa diye ama kocası evde diye hiç gitmedim sadece ihtiyaç olursa çağır demiştim.

Aynen valla kocama yemek yapmadığım günler oluyor cidden.Her günden kasıt yani bana özel bir şey yapmasaydı da olur yediğinden bir tabak getirse ne olacak demiş,bana söyleyen kızda ayy yazık iskeletora dönüşmüştü çok üzüldüm dedi ondan da acaba bende mi hata var diye buraya yazmak istedim.
Yok canim ne alaka? Gitsin kocasina yapsin nazini.
Hem seni kiskanclikla suclasin hemde kullanmaya calissin.
Hic kullandirma kendini.

Size imanin az ondan hamilelik olmuyor diyen bir kisiligin yuzune bile bakmayin derim gerisini zaten dusunmeye bile gerek yok yazik acidim kadina bir de onun yetistirecegi cocuga.
hayır tam olarak öyle değil imanın az diye cocuğun olmuyor demedi,ben değerlerim kötü çıkmış diye üzülürken neden üzülüyorsun Allah'a güvenmiyor musun,inancın imanın az yoksa üzülmezdin demişti, ben isyana hiç girmedim ki zaten 6 ay falan oldu bebek isteyeli.
Görüşmeyi düşünmüyorum zaten öyle bir kişiliğe çok bile sabrettim.

canım benim dua edicem senin için bi mucize haberde senden alalım inşallahh
Allah razı olsun canım her şey Allah'ın elinde tek duam Allah imtihanımı zorlaştırmasın kolaylaştırsın,tabi isteyen her kadına anne olma duygusunu tattırsın,Hamile kadınların da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

Yok canim ne alaka? Gitsin kocasina yapsin nazini.
Hem seni kiskanclikla suclasin hemde kullanmaya calissin.
Hic kullandirma kendini.
hamilelik hormonundan dolayı kocasına çok düşkün olmuş ona kıyamıyormuş bunu kendisi söylüyor.
Geçti canım o dönemler görüşmeyi dahi düşünmüyorum.

onun Allah ınancı yuksek oldugundan mı arkandan dedıkodu yapmış.ayrıca cocuk yapmak bı marıfet becerımıymışte kıskanacakmışsın.sırası vardır üzülme sende canım.hergun ınsana anası bıle yemek yapmaz şaşırmış mıllet.telefonlasıosanz kes alakayı öyle dost lazım deil.

hamilelik hormonundan dolayı kocasına çok düşkün olmuş ona kıyamıyormuş bunu kendisi söylüyor.
Geçti canım o dönemler görüşmeyi dahi düşünmüyorum.
Haha iste buna gulerim. :)
Valla burda okadar konular okuyoruz ki. Hamile hamile cile cekenlerin hormonlari yokmuymus.
Bencede gecsin.
Sinir oluyorum boyle seylere. Katlanmak zorunda degilsin. Katlanmada. Katlananlara daha cok kiziyorum.
Iyi niyetli olmak kendini kullandirmak degilki. Sevindim farkina varip elinizi ayaginizi cekmenize.

onun Allah ınancı yuksek oldugundan mı arkandan dedıkodu yapmış.ayrıca cocuk yapmak bı marıfet becerımıymışte kıskanacakmışsın.sırası vardır üzülme sende canım.hergun ınsana anası bıle yemek yapmaz şaşırmış mıllet.telefonlasıosanz kes alakayı öyle dost lazım deil.
Arada takıyorum tabi ama başkalarını da kıskanacak durumda değilim şükür,çünkü Allah benim nasibi alıp ona vermiyor ki ona gıcık olayım ne diyim Allah görüyor.

Haha iste buna gulerim. :)
Valla burda okadar konular okuyoruz ki. Hamile hamile cile cekenlerin hormonlari yokmuymus.
Bencede gecsin.
Sinir oluyorum boyle seylere. Katlanmak zorunda degilsin. Katlanmada. Katlananlara daha cok kiziyorum.
Iyi niyetli olmak kendini kullandirmak degilki. Sevindim farkina varip elinizi ayaginizi cekmenize.
katlananlara bende kızıyorum canım kendimi kullandırmam asla ama komşuluğa çok önem veririm,değişik bir şey yapınca bekar erkeklere de gönderirim bu insanlık ama her günde yapamam.Ya hadi diyelim bir kusurum oldu samimiyse dedikodumu yapmaz yüzüme söylerdi.

katlananlara bende kızıyorum canım kendimi kullandırmam asla ama komşuluğa çok önem veririm,değişik bir şey yapınca bekar erkeklere de gönderirim bu insanlık ama her günde yapamam.Ya hadi diyelim bir kusurum oldu samimiyse dedikodumu yapmaz yüzüme söylerdi.
Benimde cok samimi oldugum arkadasim hamileydi. Alt caprazimda oturuyordu. Degisik birsey yada kocadi vardiyali oldumu yapip goturuyordum. Yada bize cagiriyordumm ama bu cok az oldu. Simdi bana kalkip dese ne olurdu sankinhergun yediginden getirsen. Busefer icimden hic birsey goturmek gelmez.
Ilk zamanlar midesi bulaniyor hic birsey yiyip icemiyor ve surekli yatiyordu. Kocalarimiz vardiyali. Birde piskolojik sorunlari vardi. Canin birsey cekerse yada ihtiyacin oldugu durumda bana soyle ben sana yemek yaparim demistim. Oda sadece 1 kere corba istemisti. Koca 9 ay boyunca 1 kere corba. Oda hastaydi galiba hamilemiydi o an hatırlamıyorum.
Yani kullanmak isteyen her turlu kullanir. Kullanmak istemyen zorlanarak da olsa yapar. Benim.komsum birsye istese seve seve hic hayir demeden yaparım. Cunku icini biliyorum.
Oyle olsaydi senin arkadasin sende yapardin. Ama gel gorki amac kullanmak olunca tabiki insan hopp yerini bil haddini bil diyor. Der de zaten. Dogal olarak.

Amin amin inşallah:)

ayrıca bişi dicem aklıma geldikçe sinirlendim o manyak arkadaşına. hamile kalmakta zorlanan biri hamile birini gördüğünde kıskanmaz, imrenir. benim de olsa keşke bir an önce der (kendimden biliyorum) ama onun hamileliğiyle ilgili kötü bi düşünce geçmez aklından. çünkü biz kadınlar anne olarak yaratılmışız ve kimsenin evladıyla sınanmasını aklımızdan bile geçirmeyiz.

kafayı yemiş, hormonları zıplamış onun. valla bak hiç canını sıkma :)

Üzme güzel canını.Çok var böyle çiğ insanlar.Allah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla bir bebek verir insallah canım.

Ay bunun tam tersini ben yaşadım. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hiçbir arkadaşımı ne aradım ne sordum. Doğuma yakın bulantılar bitti. Arkadaşları aramaya başladım. Bi arkadaş "nazar değdiririm diye korktun o yüzden mi aramadın" dedi. Ben ŞOK. O beni kıskanır diye onu aramamışım. Ya diyorum ben geberiyodum seni mi düşüncem hamileliğim zordu falan. Yok efendim onu arasaymışım bana yardım edermiş. Ben ona zor gününde yardım etmişim aynı şeyi o beceremezmiymiş falan. (Kanseri yendi ama kemoterapi sırasında menapoza girdi. O dönemde hep görüştük onunla)Arkadaşım bi merak edipte arasaydın diyemedim. Allah yolunu açık etsin dedim. Yok valla böyle kendi kendine hayal kuran arkadaşlardan uzak durmak gerek. Konu sahibi hiiiç kendini üzme bence.

Hergün ona yemek yapmanız gibi bi zorunluluk yok. Nezaketen sizin yaptığınız gibi ara da yapılır. Ama yapmasanız bile sizin arkanızdan bu şekilde konuşması hoş değil. İrtibatı kesin bence

Back
X