Hamileymişim ama... :(

o_simdi_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
63
0
0
Aksaray
normalde korunuyorduk daha bir bebek düşünmüyorduk ama olmuş...
cumartesi akşamı eşim film izliyordu bende filmden sıkıldım eşimde izlemesin diye üstüne atladım ve gıdıklayıp filmi izlemesini engellemeye kalkıştım eşimde şakalaşmaya karşılıık verdi beni kucaklayıp yere yatırdı ayaklarının arasına sıkıştırıp beni gıdıklayacktı bende elinden kurtulmaya çalışırken yanlışlıkla dizkapağıyla kasığıma bastı.
ben bir anda kıvranmaya başladım ve kanamam olmaya başladı biraz bekledik durmayınca doktora gittik meğer 4 haftalık gebeymişim ama eşimin kasığıma basmasıyla herşey bitmiş
kürtaj oldum ama nasıl içim acıdı anlatamam
günlerdir etkisinden kurtulamadım bebeğimin varlığından bile haberdar olmadan onu kaybettim

canım çok üzüldüm her işte bir hayır vardır, üzülme sen de, daha düşünmüyormuşsunuz zaten diyerek teselli edeyim bari tekrar olur bebeğiniz, istediğiniz zaman olur hem de inşallah geçmiş olsun canım...

düşünmüyorduk ama hamile olduğumu ve düşük olduğunu öğrendiğimde aslında bir bebeğimin olmasını ne kadar çok istiyormuşum anladım

bilmeden olmuş hayırlısı buymuş diyelim
eğer istiyorsanız Allah başkasını nasip eder inşallah

offf okurken sanki bende kasığımda sancı hissettim bi an çok kötü oldum
üzülme canım sabret hayırlısıyla yeni bebeğine hamile kalırsın inşallah..

ayy nasıl üzüldüümm canım benim
geçmiş olsun, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi evlad versin size

ayy çok geçmiş olsun içim acıdı birden kötü oldum düşük nedir iyi bilirim rabbim o bebeğe ömür verseydi her şeye rağmen dünyaya gelirdi kocasından dayak yediği halde bebeğini dünyaya getiren birsürü anne var üzülme eşin bunu seni severken yapmış istemeden

çok çok geçmiş olsun. her şerde bir hayır vardır asla unutma bunu. rabbim öyle uygun görmüş. kendini suçlu hissetme. hem bak bebek istediğini de anlamışsın ne güzel. kendini hazır hissettin madem allahım inşallah en kısa zamanda bebiş nasip etsin size.

ay canım geçmiş olsun çok üzüldüm..
elbet allahım sana yeni bir çocuğu bahşeder umarım bu yavrunun ömrü ona eklenir.
üzülmen normal ama unutma ki kazalarla insanlar ölüyor ki bunda hiçbirinizin suçu yok.
üstelik kocan severken yapmış yanlışlıkla, yani yeni gelicek bebişiniz de bu sevgi ortamına doğacak hayırlısıyla.
lütfen duygusal tarafına fazla odaklanmamaya çalış, böyle olması gerekiyormuş de, belki hamile olduğunu bilmediğin için yaptığın şeyler bazı hastalıklara yol açıcaktı bebeğinde kimse bilemez her işte bir hayır vardır diye bakmaya çalış lütfen.

içim garip oldu Allahtan hayırlısı, umarım en kısa zamanda olur bi bebeğiniz. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, ama anlıyamadım ben ya ksr bakmayın nasıl bastırıyorkı düşük oluyor o kadar kolay mı yani darbe falan yok ani bir şakalaşmada çok şaşırdım ya , Hayrlısı demekki , Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…