Hamileymişim ama... :(

Canım çok çok geçmiş olsun. Gerçekten enteresan bir şekilde bebeğini kaybetmişsin olacağı varmış olmuş resmen... Vardır bunda da bir hayır bir hikmet. bizim şer gördüğümüz şeylerde bazen hayır olabilir Rabbim tekrardan nasip eder inşallah. Beni etkileyen başka bir ayrıntı da düşünmediğiniz halde bebeğin var ve sen haberdar bile değilsin kimimiz ise istediğimiz halde aylarca yıllarca hamile kalamıyoruz takdir-i ilahi... çok üzme kendini rabbim hayırlısıyla tekrardan verir inşallah başka şeylere yoğunlaşmaya çalış zor da olsa...

bir de tabi eşinin tutumu var... kimbilir o ne hissetmiştir yazık sebeplisi olarak kendini görüp suçlamıştır belki de... hakkınızda hayırlısı olsun canım

Geçmiş olsun, sanki içimde bir kıpırdsama oldu Lütfen kendini fazla üzmemeye çalış çünkü eşin şimdi senden daha kötü durumdadır kendisi yüzünden olduğunu düşünmesi daha acı verecektir, üstüne senin çok üzülmende gelirse daha kötü olabilir canım. Belkide bu şerde de bir hayır vardır böyle düşünün olur mu? İnş. birgün hamile haberini buradan okurum. Çooook geçmiş olsun canım

inan ki şok oldum okurken.. bende 6 ay önce kürtaj oldum kalbi durmuştu
acını anlayabiliyorum. hayırlısı olsun.
çok geçmiş olsun canım.

çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki üzülmeyin herşerde bir hayır vardır.

çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten dikkat etmek gerekiyor demek ki sıkma canını hayırlsı böyleymiş

( çok üzüldüm ( geçmiş olsun rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin ....

çok geçmiş olsun canım kendinizi suçlamayın benimde bebeğimin 13 haftalıkken minikkalbi durdu
sebepsiz ölüm olmuyorya herşeyin biir sebebi oluyor buda öle
eğer o bebeğin yaşayacağı olsaydı yaşardı mutlaka ben kendimi öle avutuyorum belkide
millet çocuk düşürmek nerelerden atlıyo zıplıyo ilaç içiyor yinede bebek yaşıyor
cennet meleğin var artık seninde
inş. en kısa zamnda yeniden hamile kalırsın

bir de tabi eşinin tutumu var... kimbilir o ne hissetmiştir yazık sebeplisi olarak kendini görüp suçlamıştır belki de... hakkınızda hayırlısı olsun canım

eşim benden daha çok üzüldü ben sebep oldum dedi onun üzülmeside üzüyor beni ama gerçekten çok farklıymış rabbim kimseye evlat acısı göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…