- Konu Sahibi o_simdi_evli
-
çok geçmiş olsun.. dilerim en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik yaşarsınız..
ayyy canim yaaaa Allah tekrar nasip etsin yaa cok uzucu gercekten bend eummadigim bir an geldi kelebegim hic aklimin ucundan gecmezdi drn olmayacak demisti ve oldu Allah hersey kadir canim bunu bilir bunu solerim nasibi yokmus malesef yaa Allah bir daha yasatmasin ayrica kananandan cektiklerine de cok uzuldum Allah islah etsin bende var bir cadinormalde korunuyorduk daha bir bebek düşünmüyorduk ama olmuş...
cumartesi akşamı eşim film izliyordu bende filmden sıkıldım eşimde izlemesin diye üstüne atladım ve gıdıklayıp filmi izlemesini engellemeye kalkıştım eşimde şakalaşmaya karşılıık verdi beni kucaklayıp yere yatırdı ayaklarının arasına sıkıştırıp beni gıdıklayacktı bende elinden kurtulmaya çalışırken yanlışlıkla dizkapağıyla kasığıma bastı.
ben bir anda kıvranmaya başladım ve kanamam olmaya başladı biraz bekledik durmayınca doktora gittik meğer 4 haftalık gebeymişim ama eşimin kasığıma basmasıyla herşey bitmiş
kürtaj oldum ama nasıl içim acıdı anlatamam
günlerdir etkisinden kurtulamadım bebeğimin varlığından bile haberdar olmadan onu kaybettim
ayy sorma ben hamile oldugumu bilmiyorum iki tane camasir selesini ust uste koyup iki kat indiriyoum ya Allah iste koruyor meleklerinibence ikinizde kendinizi suçlamayın.sende eşinde hamile olduğunu bilmiyordu.belkide biraz büyüyünce düşürecektin.inan daha zor olurdu.nice hamileler var kilolarca yük taşıyor,trafik kazası geçiriyor birşey olmuyor.toparlanınca en kısa zamanda tekrar denersiniz.geçmiş olsun.
okurken çok üzüldüm Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?