- Konu Sahibi burcubahar0635
-
lutfen su kazayla hamile kalanlar hangi korunma yontemlerini kullaniyordu aciklayabilirmi? valla meraktan geberiyom
Keske bende anne olsam, keske ....
hhaha neyse hayirli ugurlu olsun sanada kismeti varmis. bak boyle dusunursen ok, ama gercekten yuksek korumayla hic istemeyerek hamile kalirsan bence o kotu bi durum.Kazayla değil de plansız hamile kalmış biri olarak, bir kereden bir şey olmaz dedim.
Çok güzel oluyormuş.
Ben size katılıyorum. Hem de buraya yazamayacak kadar uzun uzun. 2 yaşında oğlum ve yeni yeni dinginleştim sakinleştim. Am her evrede delilik başka bir boyuta geçecek. Bazen oğlan 2 yaş krizi sırasında istediğini yaptıramayınca kendini yerlere atmalar ağlamalar bağırmalar. İzliyoruz eşimle ve dediğimiz cümle aynen biz deli miydik oluyor
Ama bu ne pişmanlık ne de kızgınlık. Deliliğini de seviyor insan.
gülme cherry sen de elini hızlandır artıkşu kk da en beklediklerimdensin
Olursunuz neden olmayasaniz ? Banada tup bebek anca olursa olur dediler hormonlarin hepsi biyerde kendi kafasinda takiliyo . Asilama olmadi rapor istemiyorum zaman kaybetmeyelim gecelim tupe dedim . Cok kotu gunler yasadim tup bebege gecemedim . Korunurken ikizlere hamile kaldim kendi hatamlada 1 hafta 10 gun arayla kaybettim . Olsalardi cok zor olurdu benimicin hayat ama simdi hazirim gelsinler :)
Esinizde bi problem varsa bilemem ama kadinda cozulemeyecek problem yok gibi
Ya sevdigin adam istemiyorsa ve seninde yasin geciyorsa
baski yaparim zira yaptimdaYa sevdigin adam istemiyorsa ve seninde yasin geciyorsa
SüperGeçen gün "Kim yaptı bu çocuğu?" diye dolanıyorum.
Bir anneyi normal bulamam, insan sadece bitki yetiştirerek normal kalabilir bence.
Yalnız o dinginliği şu aralar ben de hissediyorum, daha ayaklanmadı bizimki, fırtına öncesi dinginlik gibi resmen, geliyorum diyor :)
Valla kanka sevgilim bile yok çocuk sahibi olmayı geçtim evlilik bile yok ufukta
merhaba kızlar...
Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
ben bunları okudukça korunarak hamile kalmaktan korkuyorumÖncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, hamile olduğumu 3,5 aylık evliyken öğrendim, evlenmeden önce eşimle en azından birkaç yıl çocuk konusunu açmayacağımızı konuşmuştuk çünkü eşim çocuklara sıcak bakan biri değildi, hamile olduğumu anlamadım bile, nezle grip oldum sanıp kurstaki arkadaşlarımın ısrarıyla doktora gittim, ilk istediği gebelik testiydi, ne alaka dedim ama yaptırdım, tebrikler hamilesiniz dediği anda yıkıldım diyebilirim, doktor dahi tepkime şaşırmıştı, beklemiyordum, birkaç yıl çocuk olmayacağını konuştuğumuz için böyle birşeyin mümkün olması şoka sokmuştu, akşam eşim geldiğinde söyledim ama o benim gibi şok olmadı, onun planladığı benimse bu plandan haberim olmayan bir gebelik, duygularım iyice karışmıştı, 12 haftalık olana kadar da çok gelgitler yaşadım.
Hiç ummadığınız bir anda hamile olduğunuzu öğrenmenizi ve duygu karışıklığınızı anlıyorum bu yüzden, en hazır insan bile ilk haftalarda duygu karmaşası yaşıyor, zaman zaman tedirgin zaman zaman mutlu oluyorsunuz, ultrasonda o minik bedeni görene kadar ve hareketlerini hissedene kadar duygularınız değişkenlik gösterecek, bence doğal bir süreçten geçiyorsunuz.
baski yaparim zira yaptimda
olay cocuk istememesi degil mi? senden mi istemiyor? ikisi farkli seyler bana gore..Benden cocuk istemeyen adama baski mi yapayim
Hic mi istemiyo simdi mi istemiyo ona bakarim :)
Kac yasindasin ki yasin gecsin citirsin bence sen
olay cocuk istememesi degil mi? senden mi istemiyor? ikisi farkli seyler bana gore..
Ona göre simdi istemiyor, bence hic Istemiyor. Citirklik kalmadi be güzelim yasim 39
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?