Hamilleikte clexane iğne

Hamileliğim boyunca kullandım üstüne bir de unsulin iğnesi yaptım. acil doğuma girdiğim için doğumun olduğu gün de kullandım sezeryan oldum hiç bir sorun çıkmadı. bende iğneyi yaparken son zamanlarda bebeğimde hareketlilik oluyordu doktora ve hemşirelere sormuştum hiç bir şey olmaz deriden çok geride demişlerdi bebek.

Ben 9 ay kullandım ilk aylar göbekten vurdum daha sonraki aylar koldan devam ettim. bebeğe kadar gidemez çünkü ucu çok kısa insilun iğnesi gibi korkmayın içiniz rahat olsun. Doğuma bir gün kala bıraktım.Yanlız normal doğum olmaz dede benim doktorum. sezaryen ile gerçekleşti

tttuuuuuum bunlari dokt. sor
koldan olma sansin varsa koldan yap. daha kolay.

Bende oluyorum bu igneyi. Karnim mosmor oldu,benimde kaniyor ,çürüyor oralar resmen. Ama Allaha sukur boyle bir igne var ki bu aya kadar geldik, ben dayanacam ve gobekten olmaya devam edecem bunca ay dayandim,hatta karnim hep beze olmasina ragmen artik canimda aciyor igne bazen girmiyor. Bebegimde igneyi yapsrken hep hareketleniyor bende farkettim bunu. İnsallah sag saglim kucagimiza aliriz. İnsallah sorunsuz bir normal dogum yaparim

ayy İnşAllah ya. Ben yarin bacaktan denicem ilk defa. Bakayım ağrı olmazsa.fazla devam edrim. Senin doktor da normal doğum olabilirsin dedi değil mi. Bide iğneyi kesecek misin doğumdan önce

Canim bu igneyi kullanirken aspirinde kullaniyordum. Nisan ayinda aspirini biraktirdik. Artik kontrollerim iki haftaya bir periyotlarla olacakmis doktorum soyledi ayin 1 inde randevum var. Simdiye kadar hic dogumla alakali bilgi vermedi bana ama duydugum kadariyla bu aylarda çatı muayenesi filan yapip dogumla alakali konusuyorlarmis. Belki doktorum beni de muayene eder soyler, bende gittigimde bu konu hakkinda talebim oldugunu normal dogum istedigimi soyleyecegim. Bazi doktorlar igne kullanan gebelerin normal dogum yapmasini onermiyormus internette okumustum kanama olurmus falan filan. Ama bence bu tamamen kendine guvenemeyen bir doktorun bahanesi olabilir. Eger doktor kendine guvenen tecrubeli bir hekimse basarili saglikli bir dogum gerceklestirebilir. Ayrica igneyi ne zaman kestirecegini bilmiyorum, en uygun zamani doktor bilir galiba. Ben guveniyorum doktoruma

sağlıkla kucağına al İnşAllah canım yavrunu. Doktorum normal doğuma engel değil dedi. Bakalım artik. Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin.

Tesekkur ederim canim amin. Cumlemizin evladini rabbim bagislasin

Bende clexane kullaniyorum daha önceki hamileligimde hep karnimda vuruldu daha az acır diye ama bu hamileligimde koldan başladık ve igneyi karından yapmanın tam bi işkence olduğunu anladım. Karından yapınca tüm vücut kasiliyo koldan yapınca sadece kolum acıyor şimdilerde kollarim çok morardigi için arada kalcanin yukarisindan yapıyoruz bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacak

Arkadaslar merhaba daha yeni hamile olduğumu ogrendm. Bir düşugum olduğu icin genetik test yapildi ve mthfr de tasiyici ciktim. Bugunden itibaren clexane 0.6 ve corasprin e basladik. Ama cok korkuyorm yine bsey olcak diye. Boyle bir gebelik gecirip saglikla bebegini kucagina alan varmidir? Ben cok korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_6767.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 109
Kromozom anomalisi normal cikti. Faktor V ve protrombin sanrm oda normal cikti. Mthfr de iki gende de tasiyici ciktim. Cok korkuyorum.

Mthfr heterozigot olmam ve iki 9 haftalık kalp durması missed abortion sebebiyle dr um bana da clexane ve coraspin başladı.. ancak çok şiddetli bir kanama geçirdim..
Bu ikisini kullanan arkadaşlar, clexane 400 ve coraspin i günün hangi saatlerinde hangi aralıkla alıyorsunuz?
Ben clexane ı öğlen coraspini akşam yemek sonrası alıyordum ve aşırı kanamam olmuştu, şimdi yeniden başlayacağım almaya ikisini ama zamanları konusunda tereddütteyim...

@mutluson mrhb bu konuyla ilgili iğne vurulan biriyle konuşmam gerekti bu başlık denk geldi...Bende iğne kullanıyorum karnımdan vuruyordum bacağıma geçtim.İğne vurma konusunda zorlanmıyorum ama kafama bazı şeyler cok takılıyor bunu benim durumda olan kişilerde yaşıyormu merakediyorum çünkü hep bir tedirginim.
İğne bir gün bi günümü tuttmuyor şöyle;
Mesela bugün bacağımdan vurduğum iğne hafif hafif kanadı normal de kanamıyordu damara denk geldi sanırım...yada bir gün iğneyi cok iyi basmama rağmen içinde ilaç kalmış oluyor.Birgün cok morarıyor birgün hiç morarmıyor.Sizin de böyle oluyor mu? Kanadığı falan oldumu hiç ?

Cici anneler Merhaba; 23 haftalık gebeyim ve 10.haftadan itibaren ayaklarım şişiyordu ancak son haftalarda şişler dahada arttı ve bir ayak bileğim diğerinden çok şişiyordu damarlarıma bakıldı ve çok şişen ayağımdaki kan dolaşımı çok yavaş ve damarın çok yoğun olduğu söylendi.Dr'um kan cıvıltıcı özelliği nedeniyle CLEXANE iğne önerdi ama öncesinde kalp ve damar cerrahına gözükmemi söyledi.Bugün gittim ancak kalp ve damar cerrahıda bu durumda iğne kullanmaktansa varis çorabı kullanmamın yeterli olacağını söyledi.Benim gibi 6.aydan sonra bu iğneyi kullanan varmı tereddütte kaldım ?

Ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum ben kesinlikle kullan derim bacakların için değil de bebek için cünkü bu cok önemli bu iğneyi tüp bebek yaptıranlara ne olur ne olmaz diye bile kullandırıyorlar yani bir sakıncası olmaz kafan rahat olur en azından yada coraspirin veriyorlar...sen doktorunu dinle bence vardır bir hayır bunda...bebeğe kan akışını güzel olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…