Hamiş arkadaşlarım bakarmısınızzz

AHH Canımm benım az cok benzıyoruz bılıyormusun
benım polıkıstılk overım var adetlerım cok az oluyor pko sendromu degılmısım allaha sukurler olsun ılacların hepsıne cevap verıyorum klomenle 3 yumurtam olusuyor ve kalıtelı oluyor ama dolleyemıyoruz her seferınde....21 gunu progestan tahlıllerım cok ıyı cıktıgı halde olmuyor olmuyorrr yaniiii
eşime prof. doktor varıkosel dedi daha sonra başka doktora gıttık dooplerler cekıldı vs vs derken hıc bır sorun cıkmadı daha sonra spermlerını yenıledık allaha sukur gayet normaldı hepsı ama genede esımede vıtamın ıcırıyorum suann ıltıhap bendede cok yerlestı gıtmıyor her defasında mantar oluyorummm
veeeeee 2 bucuk senedır olmuyor bızım bebegımız etrafın sormasından bıktım gercı cok takmıyorum ama genedee zoruma gıdıyor bazenn kendımı hastalıklı gıbı gormeye basladımmmmm eşim bu konuda cok yardımcı allahtan ... yanı ben neden olmuyor neden olmuyor dıye kafayı yerkenn eşim cok sessız olmuyorsa vardır sebebı der devamlı
suan 1 cı asılamayı denıyoruz :18: tuafım cok duygusalımmm bılmıyorummm rabbım hayırlısınıı versın dıyorum hepp..olmuyorsada bırakmıycamm devam edıcem tedavılerımee..
kabak cekırdegı ve ananas ılk defa duydumm tatlımmmm ne ıse yarıyorkiiii asılama oldugun gun 15 dk yatırıyorlar 14 subatta olucam sanırım asılamayı suan ıgnelerımı oluyorum haftasonu bıtıcekk ..ınsallah rabbım senındee ve tum bebek bekleyen arkadaslarımında sonunu getırır kucaklarınıza alırsınızz çok optum canımmmm

2 topık actımmmm 9 tane burda var 3 adette orda var

Son düzenleme:

canım benzer sorunlar olmamıza sevindim en azından umut olmuşumdur sana,,,kabak çekirdeği ve ananas bebeğinin tutunmasına yardımcı oluyor,ben sadece aşılama günü yattım,hatta dr. o gün bile işe gidip çalışmamı istedi,çok odaklanmamam için...dinlen ama yatıcam diye çok kasma günlük hayata devam et,ağır kaldırma sadece,inançlı ol,bebğinin sana tutunduğuna inan gerisi gelir zaten,,bu arada eşlere gelince aslında bizden daha çok kafaya takıyorlar,ama sırf bize destek olmak için belli etmiyorlar,eşin yanında olduktan snrada kimsenin lafına kulak asma,hatta aşılama yapılacağını tedavi gördüğünü kimseye söyleme...takıldığın herşeyi sorabilirsin çekinmeden..dualarım seninle

canımmm yaa cok saol umut oldun tabı olmazmısınnnnnnnn valla ılk defa duyuyorumm ananas ve kabakcekırdegını ama yerimmm :)
ve ben cok umutsuzum daha ıgnelerımı oldugum gun basladımmm olmıycak demeyeee negatıflıgımı atsam ustumden zaten gelıcekk adetlerım duzenlı cok sukur ama mıktar olarak az ıste benımde 2 gunde bıtıyorrr.. doktor troıddendır yada pkodandır dedi troıd cok sukur cıkmadı hayırlısı bakalım buardaa benım prolaktınım yuksek bıdeeee maaleseff suan 6 tane hap alıyorum ıcım dısım hap oldu rabbımmmm daha fazla aratmaz ınsallahhhhhhhhh cok dua edıyorummmm rabbımm hayırlısını nasıp etsın ınsallahh hepımızeee

bende okuudum.yüce rabbim inşallah kabul eyler sağlıklı gine

Canım ben daha yeni gördüm konunu...Bende okudum ve dua ettim sana...Rabbim inş kabul eder...
Sana ve tüm isteyenlere Rabbim tez zamanda bu mutluluğu yaşatır inş...

Okudum canım Rabbim muradını versin inşallah

merhaba canım. ben de 3 tane okudum. inşallah hayırlısıyla muradına erersin. bu arada pko topiğindensin sanırım sen dimi?

Canım ben daha yeni gördüm konunu...Bende okudum ve dua ettim sana...Rabbim inş kabul eder...
Sana ve tüm isteyenlere Rabbim tez zamanda bu mutluluğu yaşatır inş...
canımmm benımmm cokk saolasınnnn aminnnnnnnnnnnn ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder
Okudum canım Rabbim muradını versin inşallah
aminnn canımmm benım cok saolll ınsallahhhhhhhhhh
merhaba canım. ben de 3 tane okudum. inşallah hayırlısıyla muradına erersin. bu arada pko topiğindensin sanırım sen dimi?

canım evet bende senı hatırladımmm senındemı vardı pko??
cok saol buaradaaa
rabbım hepınızın bebıslerını sagsalım kucaklarınıza almayı nasiipp etsınnnnnn

Okudum canım Allah en yakın zamanda bebek sahibi olmanızı nasip etsin. Benim ablam da aşılama ile hamile kaldı. Çok şirin bir kız yeğenim var Allah ömür versin. Darısı sizin başınıza.

hemen ümisizlik yok inşallah toplanır 41 duan bende yazdım bizim topiğe inşallah hamile olan arkdaşlar okuycak

inşallahhhhh canımmmm
çokkkk saollasınnnnnn bulamazdım vallaaa yoksaaaaaa 41 hamişşş :))
gercı asılamadanda uumutsuzumdaaa hayırlısı dıyelımmm napalımmm
ben herseyı yapıyımda gerısı rabbıme kalmısss

Bu arada kaç tanem kaldı. Bizim face de mart anneleri grubumuz var. Söyleyeyim okusunlar yaklaşık 100 kişiyiz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…