- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
canım benim rabbim yardımcın olsun...bende aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamam tuttu şükürler olsun,,,sana yaşadıklarımı anlatmak isterim moral olur diye düşünüyorum..evlendiğimizden beri çok çocuk istiyoruz ilk aydan başladık dr. a gitmeye ilk başta bana balayı sistisi olmuşun dediler,iltihap hat safhadiaydı kan bile geldi,sonra antibiyotik falan geçti ama yine bebiş yok,ben kntrole gidiyrm herşey norma adetlerim düzenli,eşim gitti varikosel çıktı,hemen ameliyata aldılar,amaliyattan sonra düzelti şükür,ama yine bebeiş yok,ve benim adetlerim gecikmeli olmaya başladı,ve bi buçuk 2 gün adet olmaya başladım,2 ped anca gidiyodu,hemen dr. a koştum,polikistik over,kist ve yumurta rezervi azalması var dediler,hemen hormon tahlilleri yapıldı,hormonlarım çokkk fırlamıştı,teşhis çok acıydı,24 yaşındayım ve erken menepoz........hayatım bitmişti sanki bunu duyunca,dr. tüp bebek istiyo kurul onaylamıyor bu hastanın vücüdü ilaçlara tepki vermez denildi,prof. lere danıştım en geç 3 ay içerisinde tüm tedaviler uygulanmalı diyorlar..ümitsiz ümitsiz ilaç erdiler tepki verirmi diyo,aynen dedikleri oldu,az sayıda yumurtam vardı ve hiç tepki vermediler,ama ben o sırada eşimden ve ailemden o kadar destek oral almıştımki,kendimi rabbiin takdirine bıraktım ve sonuna kadar mücadele etmeye karar verdim,moral yüksekti ve aradan 3-5 gün sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaştı,dr.lar prof. lar şoktaydı nsl olur diye,,,bu ayı boş geçirmeyelim aşılma yapalım dedi dr.yaptık ve tuttu,bende tüp bile çok zordu canım ama bak rabbim isteyince aşılama tuttu...moral ve inanç çokkkk önemli,kesinlikle tutamı diye düşünmeyeceksin,evet tabiki tuttu bebeğim benimle diyeceksin,bu çok önemli....
ayrıca sana bi kaç tavsiyem var,aşılamanın yapıldığı günden itibaren hergün 1 avuç kabuk çekirdeği,ve bir dilim ananas ye,aşılama yapıldığında ayaklı masada yatarken sağ ayağını sol ayağının üstüne at,yani ayak ayak üstüne at ve en az yarım saat yat o masada,kaltıktan sonrada hastanenin bekleme salonunda yarım saat otur,eve geldiğinde o gün yat dinlen,diğer günler normal hayatına dön sadece ağır kaldırma,ayrıca kesinlikkkkkkkkkle kabız olma sürekli kayısı suyu iç....aşılamanın olduğu günden itibaren hergün elini karnına koy 140 tane salavat getir...dua ederken hep elin karnında et .dualarım seninle canım,rabbim inşlh tatdırır bu duyguyu sana ve tüm isteyenlere,,moralini yüksek tut rabbime güven bebeğin sana tutunack inan buna.........biraz uzun oldu ama k.bakma ne yaşadığımı bil istedim..umarım sana yrdımcı olabilmişimdir...
AHH Canımm benım az cok benzıyoruz bılıyormusun
benım polıkıstılk overım var adetlerım cok az oluyor pko sendromu degılmısım allaha sukurler olsun ılacların hepsıne cevap verıyorum klomenle 3 yumurtam olusuyor ve kalıtelı oluyor ama dolleyemıyoruz her seferınde....21 gunu progestan tahlıllerım cok ıyı cıktıgı halde olmuyor olmuyorrr yaniiii
eşime prof. doktor varıkosel dedi daha sonra başka doktora gıttık dooplerler cekıldı vs vs derken hıc bır sorun cıkmadı daha sonra spermlerını yenıledık allaha sukur gayet normaldı hepsı ama genede esımede vıtamın ıcırıyorum suann ıltıhap bendede cok yerlestı gıtmıyor her defasında mantar oluyorummm
veeeeee 2 bucuk senedır olmuyor bızım bebegımız etrafın sormasından bıktım gercı cok takmıyorum ama genedee zoruma gıdıyor bazenn kendımı hastalıklı gıbı gormeye basladımmmmm
suan 1 cı asılamayı denıyoruz :18: tuafım cok duygusalımmm bılmıyorummm rabbım hayırlısınıı versın dıyorum hepp..olmuyorsada bırakmıycamm devam edıcem tedavılerımee..
kabak cekırdegı ve ananas ılk defa duydumm tatlımmmm ne ıse yarıyorkiiii asılama oldugun gun 15 dk yatırıyorlar 14 subatta olucam sanırım asılamayı suan ıgnelerımı oluyorum haftasonu bıtıcekk ..ınsallah rabbım senındee ve tum bebek bekleyen arkadaslarımında sonunu getırır kucaklarınıza alırsınızz çok optum canımmmm