Hamiş arkadaşlarım bakarmısınızzz

bende okudum senin için canım, hayırlı haberler duyarız inşallah..

canım cok teşekkür ederımmm saolasınn allahım ınsallah sızlerınde bebıslerını kucagınıza sagsalım almayı nasıp eder..

--20 olmuss buarada çok saolun kızlar

Rabnim gönlüne göre versin benıde sayabılırsın canım

canım allah razı olsun cok teşekkür ederimmm amin inşallahhhhhhhhhhh

Bende okudum arkadaşım bir tane istersen dahada okuyabilirim. Nasıl niyet ettiğini bilemediğim için bir tane okudum. Allah kabul etsin rabbim gönlüne göre versin inşallah.

canımmmmm ben de okudum
rabbim gönlüne göre versin tez zamanda sağlıcakla inşallah
canımmm teşekkür ederımm aminnn inşallahhhhh
canım rabbım hakkında hayırlısını versın 2 tanede ben okudum....
alllah razı olsun canımmmmm teşekkürlerrrr
Rabnim gönlüne göre versin benıde sayabılırsın canım
canım saolasınnn allah razı olsunnn
Bende okudum arkadaşım bir tane istersen dahada okuyabilirim. Nasıl niyet ettiğini bilemediğim için bir tane okudum. Allah kabul etsin rabbim gönlüne göre versin inşallah.

canım cok saol yeterlı 1 adet her hamısten 1 adet topluyorummmm ..allah razı olsunnnnnn

bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah.hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallah..

geçen gün de böyle bir ileti gelmişti ben okumuştum ve ama siz misiniz hatırlamıyorum
siz eğer not ediyorsanız ve ismim yoksa tekrar okuyayım ihtiyaç varsa hala

Son düzenleme:
canım cok teşekkür ederımmm saolasınn allahım ınsallah sızlerınde bebıslerını kucagınıza sagsalım almayı nasıp eder..

--20 olmuss buarada çok saolun kızlar

bak ne güzel arkdaşlar sana yardımcı olyrlr duanı okuyorlar sende lütfen ümitsizlge kapılma iyi şeyler düşün iyi şeyler icin dua edyruz sen ümidini koruyacaksın ki daha güezel şeyler olsun..yüce rabbimden asla ümid kesilmez herşey de vardır bir hayır hadi bakalım şöyle güzel gine hayırlısılyla güzel şeyler söyle bizde sevinelim

ALLAH dualarimizi kabul etsin

Allah kabul etsin..inşallah sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla en yakın zamanda muratlarına erdirsin inşallah..

Sanirm ovirtelle formunds rastlamistim sana rabbim enkisa zamanda hayirlisiyla sanada birmucize melek nasi etsin 1tanede beni yaz canim..

​tatlım okudum bnde..rabbim yar we yardımcın olsun...tez zamanda sewindirsin inş seni ve tüm isteyenleri...

ccanım okudum şimdi Allah kabul etsin inşallah sağlıklı sıhattli hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…