evet ben de pkoyum canımcanımmm benımmm cokk saolasınnnn aminnnnnnnnnnnn ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder
aminnn canımmm benım cok saolll ınsallahhhhhhhhhh
canım evet bende senı hatırladımmm senındemı vardı pko??
cok saol buaradaaa
rabbım hepınızın bebıslerını sagsalım kucaklarınıza almayı nasiipp etsınnnnnn
inşallah canımmm cok saolasınnnnbende okudum canım Allah kabul etsin inşallah.hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallah..
amin canım cok saolasınnncanım bende okudum 1 tane Allah yardımcın olsun...
aminnnn canımmmm aminnn cok teşekkür ederimmmmCanim bende okudum rabbim kabul etsin insallah
canım bende hatırlamıyorum senı ama gerek kalmadı sanırım arkadaslar saolsun 41 olmuşşgeçen gün de böyle bir ileti gelmişti ben okumuştum ve ama siz misiniz hatırlamıyorum
siz eğer not ediyorsanız ve ismim yoksa tekrar okuyayım ihtiyaç varsa hala
aminnnnn canımmmm aminn inşallahhh daha fazla bekletmez bizii 2 bucuk sene olduAllah kabul etsin..inşallah sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla en yakın zamanda muratlarına erdirsin inşallah..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh arkadasımmmmALLAH dualarimizi kabul etsin
olabılır canımmmmmm haftaya asılamam benımmmmm ınsallah hayırlısıysa nasıp olsun canımmmSanirm ovirtelle formunds rastlamistim sana rabbim enkisa zamanda hayirlisiyla sanada birmucize melek nasi etsin 1tanede beni yaz canim..
aminn talımmmm cok saollll​tatlım okudum bnde..rabbim yar we yardımcın olsun...tez zamanda sewindirsin inş seni ve tüm isteyenleri...
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhh canımm inşallahh çokkk saollasınnnccanım okudum şimdi Allah kabul etsin inşallah sağlıklı sıhattli hayırlı evlat nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnn arkadasımmm saolasınnnokudum bn de. Allah kabul etsin ins
canımmmm benımmm allah senden razı olsunnnnnnnn 1 tane her hamıleden topluyorummmm cok tesekkur ederım destegınn ıcın 41 kısı olmus bıleeeeeee rabbım bebısıne saglık sıhhat versın ınsallahhhhhhhfiliz canım ben dün 20 tane okudum...istersen ben ayrı şekilde 41 tane okuyum,,,sizinkilerdende eksik kalırsa tamamlarım olmazmı canım
aminnnnnnnnnnnn canımmm arkadasım cokk saollasınncanım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah,
hayırlısıyla kavuşursun yavruna 2 tanecikte benden.
sevgiler.
aminn arkadasımmm teşekkür ederimmmm1 tane de ben okudum. Rabbim bebişini tez zamanda nasip etsin inşllahh :)
amin canımmm ınsallah kavusuruzzz artık cok bekletmez benıııııbende okudum cnm dualarımız senınle ALLAHın ıznıyle bebeğine kavuşursun ınş
aminnnnnnnnnnnnnnnnn arkadasımmmm cok ama cooookk tesekkur ederımmmmm5 tane okudum bende Rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine kucağını tez vakitte doldursun canım. Tüm okuyan hamile arkadasların ve benimde bebişlerini sağlıklı sıhhatli vaktinde kucaklarına almalarını nasip etsin.Amin.
aminnn canım allah razı olsunnnn ..strest yapmamak eldemı kii 2 bucuk sene oldubende okudum Allah kabul etsin...İnşallah her şey gönlüne göre olur...Sıkma canını stres yapma...
canım maşallahhhhh cok mınıcıkmısss bebısınn rabbım saglık sıhhat versın ınsallahhhcnm okudum inş RABBİM hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
7 haftalık hamileyım darısı başına inş
Okudum ve cuma saati duama seni de aldım canım. İnşallah bu ay bebeğine kavuşursun.
arkadaşlarımmm çokk ama çoook teşekkür ederım hepınıze ayrı ayrı 41 tane olmuşşş bıleeeee yureklerınıze saglık
allah hepınızden razı olsunn inşallahh haftaya asılama olucamm ınsallahhh guzel sonuclarımı yazarım sıze ama eger olmassada uzulmıycemmm demekkı rabbım daha nasıp etmemısss ....
bende bana ayetel kürsi okuyan tum arkadaslarıma dua edıcemmm ınsallah bebıslerınızı sagsalım kucagınıza almayı nasip eder rabbimm
bugun dogum gunum ve ınsallahh bu sonn bebeksız dogum gunum olurrrrr hepınızeeee tekrar tekrar teşekkür ederimmmmmmmmmm
benımmm melegımmm gelsın ben razıyımmmmmm kii onlaraaaaşurda 2 ay sonra mızmızlanmaya başlarsın kızlar bulantım var kızlar gögüslerim sızlıyo,aman kızlar benim sıpa şu kadar mm olmuş.....(inşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)
benımmm melegımmm gelsın ben razıyımmmmmm kii onlaraaaaYeterkı saglıklı sıhhatlı gelsınnn inşallahhhhhhh
amin canımmm ınsallahhhhhhh valla aslında cok hassasım yanı hemen herseyden mıgdem bulanır benım zaten .. rabbım hayırlısını versın herseyın kız 2 ay sonra dıyorsun acaba 2 ay sora gercekten kalıcammı ıcınemı dogduurabbimiz izniyle gelecek gelecek merak etme,,,ama bi 2 ay sonra tekrar konuşalı bakalım bulantılardan menmun olacakmsnz
canım bende okudum rabbim kabul etsin inşallah emeklerini boşa çıkarmasın içini ferah tut moralini bozma inş bebişin bian önce gelir...
bu arada doğum günün kutlu olsun nice yıllara...:119:
canım teşekkürr ederimmmmmm aminnn inşallahhhOkudum rabbbım hayırlısıylaa gonlunun muradına kavustursun
Valla ilk kez sitede msj yaziyorum.o da sana dua etmekle basladi.ben de dua ettim.Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?