Hamiş arkadaşlarım bakarmısınızzz

evet ben de pkoyum canım

filiz canım ben dün 20 tane okudum...istersen ben ayrı şekilde 41 tane okuyum,,,sizinkilerdende eksik kalırsa tamamlarım olmazmı canım

canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah,
hayırlısıyla kavuşursun yavruna 2 tanecikte benden.
sevgiler.

1 tane de ben okudum. Rabbim bebişini tez zamanda nasip etsin inşllahh :)

bende okudum cnm dualarımız senınle ALLAHın ıznıyle bebeğine kavuşursun ınş

5 tane okudum bende Rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine kucağını tez vakitte doldursun canım. Tüm okuyan hamile arkadasların ve benimde bebişlerini sağlıklı sıhhatli vaktinde kucaklarına almalarını nasip etsin.Amin.

bende okudum Allah kabul etsin...İnşallah her şey gönlüne göre olur...Sıkma canını stres yapma...

cnm okudum inş RABBİM hayırlısıyla bebeğine kavuşursun

7 haftalık hamileyım darısı başına inş

bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah.hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallah..
inşallah canımmm cok saolasınnnn
canım bende okudum 1 tane Allah yardımcın olsun...
amin canım cok saolasınnn
Canim bende okudum rabbim kabul etsin insallah
aminnnn canımmmm aminnn cok teşekkür ederimmmm
geçen gün de böyle bir ileti gelmişti ben okumuştum ve ama siz misiniz hatırlamıyorum
siz eğer not ediyorsanız ve ismim yoksa tekrar okuyayım ihtiyaç varsa hala
canım bende hatırlamıyorum senı ama gerek kalmadı sanırım arkadaslar saolsun 41 olmuşş
Allah kabul etsin..inşallah sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla en yakın zamanda muratlarına erdirsin inşallah..
aminnnnn canımmmm aminn inşallahhh daha fazla bekletmez bizii 2 bucuk sene oldu
ALLAH dualarimizi kabul etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh arkadasımmmm
Sanirm ovirtelle formunds rastlamistim sana rabbim enkisa zamanda hayirlisiyla sanada birmucize melek nasi etsin 1tanede beni yaz canim..
olabılır canımmmmmm haftaya asılamam benımmmmm ınsallah hayırlısıysa nasıp olsun canımmm
​tatlım okudum bnde..rabbim yar we yardımcın olsun...tez zamanda sewindirsin inş seni ve tüm isteyenleri...
aminn talımmmm cok saollll
ccanım okudum şimdi Allah kabul etsin inşallah sağlıklı sıhattli hayırlı evlat nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhh canımm inşallahh çokkk saollasınnn
okudum bn de. Allah kabul etsin ins
aminnnnnnnnnnnnn arkadasımmm saolasınnn
filiz canım ben dün 20 tane okudum...istersen ben ayrı şekilde 41 tane okuyum,,,sizinkilerdende eksik kalırsa tamamlarım olmazmı canım
canımmmm benımmm allah senden razı olsunnnnnnnn 1 tane her hamıleden topluyorummmm cok tesekkur ederım destegınn ıcın 41 kısı olmus bıleeeeeee rabbım bebısıne saglık sıhhat versın ınsallahhhhhhh
canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah,
hayırlısıyla kavuşursun yavruna 2 tanecikte benden.
sevgiler.
aminnnnnnnnnnnn canımmm arkadasım cokk saollasınn
1 tane de ben okudum. Rabbim bebişini tez zamanda nasip etsin inşllahh :)
aminn arkadasımmm teşekkür ederimmmm
bende okudum cnm dualarımız senınle ALLAHın ıznıyle bebeğine kavuşursun ınş
amin canımmm ınsallah kavusuruzzz artık cok bekletmez benııııı
aminnnnnnnnnnnnnnnnn arkadasımmmm cok ama cooookk tesekkur ederımmmmm
inşallahhh rabbım saglıklı sıhhatlı dogmalarını nasıp etsınn ınsallahhh

bende okudum Allah kabul etsin...İnşallah her şey gönlüne göre olur...Sıkma canını stres yapma...
aminnn canım allah razı olsunnnn ..strest yapmamak eldemı kii 2 bucuk sene oldu
cnm okudum inş RABBİM hayırlısıyla bebeğine kavuşursun

7 haftalık hamileyım darısı başına inş
canım maşallahhhhh cok mınıcıkmısss bebısınn rabbım saglık sıhhat versın ınsallahhh
teşekkür ederımmm okudugun ıcınnn

Okudum ve cuma saati duama seni de aldım canım. İnşallah bu ay bebeğine kavuşursun.

ayyyy canımmm benımmmmm cok sevındım cok saolasınnnn rabbımmm dualarımızı kabul etsın ınsallahhhhhhhh

arkadaşlarımmm çokk ama çoook teşekkür ederım hepınıze ayrı ayrı 41 tane olmuşşş bıleeeee yureklerınıze saglık
allah hepınızden razı olsunn inşallahh haftaya asılama olucamm ınsallahhh guzel sonuclarımı yazarım sıze ama eger olmassada uzulmıycemmm demekkı rabbım daha nasıp etmemısss ....
bende bana ayetel kürsi okuyan tum arkadaslarıma dua edıcemmm ınsallah bebıslerınızı sagsalım kucagınıza almayı nasip eder rabbimm
bugun dogum gunum ve ınsallahh bu sonn bebeksız dogum gunum olurrrrr hepınızeeee tekrar tekrar teşekkür ederimmmmmmmmmm

şurda 2 ay sonra mızmızlanmaya başlarsın kızlar bulantım var kızlar gögüslerim sızlıyo,aman kızlar benim sıpa şu kadar mm olmuş.....(inşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)

şurda 2 ay sonra mızmızlanmaya başlarsın kızlar bulantım var kızlar gögüslerim sızlıyo,aman kızlar benim sıpa şu kadar mm olmuş.....(inşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)
benımmm melegımmm gelsın ben razıyımmmmmm kii onlaraaaa Yeterkı saglıklı sıhhatlı gelsınnn inşallahhhhhhh

canım bende okudum rabbim kabul etsin inşallah emeklerini boşa çıkarmasın içini ferah tut moralini bozma inş bebişin bian önce gelir...
bu arada doğum günün kutlu olsun nice yıllara...:119:

rabbimiz izniyle gelecek gelecek merak etme,,,ama bi 2 ay sonra tekrar konuşalı bakalım bulantılardan menmun olacakmsnz
amin canımmm ınsallahhhhhhh valla aslında cok hassasım yanı hemen herseyden mıgdem bulanır benım zaten .. rabbım hayırlısını versın herseyın kız 2 ay sonra dıyorsun acaba 2 ay sora gercekten kalıcammı ıcınemı dogduu benım dayımın kızı 65 şişe serum yedı mıgde bulantısından hastanede yattı devamlı allahım herseyın hayırlısını versın tabıykıdee
canım bende okudum rabbim kabul etsin inşallah emeklerini boşa çıkarmasın içini ferah tut moralini bozma inş bebişin bian önce gelir...
bu arada doğum günün kutlu olsun nice yıllara...:119:

canım cok saol teşekkür ederımmmmm 41 tane toplamıstık ama olsun fazla mal goz cıkartmaz
teşekkürr ederimmmmmm

Okudum rabbbım hayırlısıylaa gonlunun muradına kavustursun

Valla ilk kez sitede msj yaziyorum.o da sana dua etmekle basladi.ben de dua ettim.Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…