Hamiş arkadaşlarım bakarmısınızzz

Okudum canım Allah en yakın zamanda bebek sahibi olmanızı nasip etsin. Benim ablam da aşılama ile hamile kaldı. Çok şirin bir kız yeğenim var Allah ömür versin. Darısı sizin başınıza.

allah razı olsun canım cok saoll ablandamıydı sorun pekı canımmm bende polıkıstlık over var bıraz zor gıbı bakalımmm

allah razı olsun canım cok saoll ablandamıydı sorun pekı canımmm bende polıkıstlık over var bıraz zor gıbı bakalımmm

Canım ablamın çocuğu vardı fakat 15 sene yapmadı çocuk kaynanasıyla yaşıyordu ve anlaşamıyorlardı inat etti yapmadı yıllarca. Sonra ayrı eve çıktılar 3 sene boyunca uğraştılar ama olmadı. Nedenini de çözemediker. Sonra aşılama yaptılar oldu ama 2. Sinde. Ümitsizliğe kapılma olur Allahın izni ile inşallah.

cnm bende 2 tane okudumm allah kabul etsinn
ol desın bebek olsun ınsallh..
canımmm cok saolasınnn rabbım dualarımızı kabul eder ınsallahhhhh çok opuyorummm

benım hıc yok daHA bu ılk olucakk rabbım ızın verırseee 2 bucuk senedır ugrasıyorum bendeeee

10 oldu şuan toplam

canımmm herkez 1 tane okudu dımı keske buraya yazsalardı 15 kısıymıss 10 daha 25 2 topık actım zaten ıns orayada yazarlarr cok saoll canımmm yaaaaaa
hıc tanımadıgım ınsanların bunları yapması cok guzel bişeyyy

Evet canım ama onlar facebook talar okudum diyenleri sayıyorum ben.

Canım bende okudum 1 tane ALLAH kabul etsin..

Son düzenleme:
YAAA CANIMSIN COK TESEKKUR EDERIM YAA INSALLAH RABBIMMM SIZLERINDE BEBEKLERINI SAG SAGLIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EDERRRR

AMİNNNNNNNNNNNNNNN CANIMMMMMM ÇOOOKK TEŞEKKÜRR EDERIMMMM RABBIM BEBISINIDE SAGSAGLIM ALMAYI NASIP ETSIN SANADAA

Okudum bende anca girebildim nete. Rica ederimm ne olurki teşekkürlük birşey yok. pikoloman dışında kimse gelmemiş ama üzüldüm.. Pikolaman yardımın için benim adımada teşekkürler bu arada. Yeniden yazacagım topiğe belki görüp gelen olur. Güzel haberlerini bekliyorum aşılamadan sonra Aminnnnn.

Canım yeniden yazdım belki gören olmamıştır diyerek.... umarım daha fazla gelen olur bu defa. Olmazsada 41 hamile bulamazsakta biz okuruz 41 tane.. sıkma güzel canını..

Canım bende okudum 1 tane ALLAH kabul etsin..
canım allah razı olsunnn coook saollll
canımmm benımmm çoook saolll cok tesekkur ederımmmmm inşallah guzel haberlerı yazarım burayaa tabı pek umudum yok ama nasıp ıste ne yapalımmm
canm bendende birtane geldi okudum şimdi umarım hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
allah razı olsun canımmm cok saolll
Canım yeniden yazdım belki gören olmamıştır diyerek.... umarım daha fazla gelen olur bu defa. Olmazsada 41 hamile bulamazsakta biz okuruz 41 tane.. sıkma güzel canını..
bulurum ınsallahh canımmmm benımmm
teşekkürr ederimmm arkadasım çook saolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…