Okudum canım Allah en yakın zamanda bebek sahibi olmanızı nasip etsin. Benim ablam da aşılama ile hamile kaldı. Çok şirin bir kız yeğenim var Allah ömür versin. Darısı sizin başınıza.
Bu arada kaç tanem kaldı. Bizim face de mart anneleri grubumuz var. Söyleyeyim okusunlar yaklaşık 100 kişiyiz canım :)
allah razı olsun canım cok saoll ablandamıydı sorun pekı canımmm bende polıkıstlık over var bıraz zor gıbı bakalımmm
canımm 22 kişi oldu suann
canımmm cok saolasınnn rabbım dualarımızı kabul eder ınsallahhhhh çok opuyorummmcnm bende 2 tane okudumm allah kabul etsinn
ol desın bebek olsun ınsallh..
Canım ablamın çocuğu vardı fakat 15 sene yapmadı çocuk kaynanasıyla yaşıyordu ve anlaşamıyorlardı inat etti yapmadı yıllarca. Sonra ayrı eve çıktılar 3 sene boyunca uğraştılar ama olmadı. Nedenini de çözemediker. Sonra aşılama yaptılar oldu ama 2. Sinde. Ümitsizliğe kapılma olur Allahın izni ile inşallah.
10 oldu şuan toplam
canımmm herkez 1 tane okudu dımı keske buraya yazsalardı15 kısıymıss 10 daha 25 2 topık actım zaten ıns orayada yazarlarr cok saoll canımmm yaaaaaa
hıc tanımadıgım ınsanların bunları yapması cok guzel bişeyyy
Evet canım ama onlar facebook talar okudum diyenleri sayıyorum ben.
YAAA CANIMSIN COK TESEKKUR EDERIM YAA INSALLAH RABBIMMM SIZLERINDE BEBEKLERINI SAG SAGLIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EDERRRR
AMİNNNNNNNNNNNNNNN CANIMMMMMM ÇOOOKK TEŞEKKÜRR EDERIMMMM RABBIM BEBISINIDE SAGSAGLIM ALMAYI NASIP ETSIN SANADAA
canım allah razı olsunnn coook saollllCanım bende okudum 1 tane ALLAH kabul etsin..
canımmm benımmm çoook saolll cok tesekkur ederımmmmm inşallah guzel haberlerı yazarım burayaa tabı pek umudum yok ama nasıp ıste ne yapalımmmOkudum bende anca girebildim nete. Rica ederimm ne olurki teşekkürlük birşey yok. pikoloman dışında kimse gelmemiş ama üzüldüm.. Pikolaman yardımın için benim adımada teşekkürler bu arada. Yeniden yazacagım topiğe belki görüp gelen olur. Güzel haberlerini bekliyorum aşılamadan sonraAminnnnn.
allah razı olsun canımmm cok saolllcanm bendende birtane geldi okudum şimdi umarım hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
bulurum ınsallahh canımmmm benımmmCanım yeniden yazdım belki gören olmamıştır diyerek.... umarım daha fazla gelen olur bu defa. Olmazsada 41 hamile bulamazsakta biz okuruz 41 tane.. sıkma güzel canını..
teşekkürr ederimmm arkadasım çook saolllBende okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?