hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

selam kızlar bugün nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadır

slmm cnm bakalım bebek takvimim oldumu, yardımın için çookk teşekkür ederim:1hug:, bu arada zekai tahirde gitmeyi düşündüğüm doktor kadın , ankaranın neresindesin ben yenimahalledeyim:dance:

rica ederim canım
maşallah senin bebiş büyümüş annesi
ben pursaklardayım şakkıdı
doktor haberini bekliyorum..

rica ederim canım
maşallah senin bebiş büyümüş annesi
ben pursaklardayım şakkıdı
doktor haberini bekliyorum..

ewet cnm yavrum günden güne büyüyor, seninkide öyle maşallah,pursaklarla yenimahalle baya uzak birbirine, tamam doktorun adını mutlaka vericem bir gidiyimde ben :icecream:

merhaba kızlar.
doktordan geliyorum bebişin kesesi iyiymiş 1cm ama küçük bir kist var dedi kafam karıştı yaaaa
doktor ilk aylar olabilir normal dedi ama..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışına bakarız dedi. kisti nerden çıkardı şimdi ya 2 ay önce hiç bir şey yok tu..
aranızda böyle bir şey duyan oldu mu...:uhm:

maşallah canım ıyı buyumus bosver kıstı falan hıc dusunme ınsanın aklını karıstırmaktan baska işe yaramıyorlar klava: ılla bişey diyeceklerr yani sana şimdi kıstı dedı de ne oldu yani allahımmm yaaaaa delı oluyorum vallaaa
neyse ya kızlar ne zaman gıdem kalp atışı için acep bi fıkrı olan varmı ya da tavsıyesı

özlemyb sana daha önce de yazdım ama sanırm gözünden kaçtı sende de pko oldunu yazmışsın aynı dert bende de war malesef sen ne tür tedaviler gördün bi de pko nun sendeki belirtileri neydi bilgilendirirsen sevinirim bu arada bebğin de hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

canım benım kusura bakma nolur gormemısım
bendekı en belırgın belırtısı kılooo allahım yaa 5 yıllık evlıyım hıc abartmıyırum her yıl bana 10 kg bıraktı bu kist, adetlerım bozuldu cok hafıf tuylenme sorunu vs.
ben bebek istediğim için kıste yonelık bı tedavı degılde bebege yonelık oldu tedavım...
aksı halde zaten dogum kontrol hapı verıyorlar
guzel dıleklerın için de cok teşekkur ederımmmm
yuregındekı tum guzellıklerde senınle olsun arkadasım

bende defalarca klomen kullandım hıcbırınde yumurtam gelısmedı ama gonaphene baslayınca yumurtalrım oldum cok ılgınc hatta deneme bile yaptık klomenle yumurta hıc olusmazken gonaphene ıle 22 mm oldu senın de aklında olsun baktın klomene cevap vermıyorsun dr konus ıkısı de aynı dıyecek muhtemelen bana da oyle demıslerdı...
adetın bıttıkten sonra ılk on gun her gun yuru bır saat sonra ılk yıne on gun bolca kabak cekırdegı tuket arkadasım ben faydasını gordum umarım sende gorursun ben hamılelıgımı bunlara borcluyum yurus ve cekırdek....
allahımm senı de burda hamıle gormeyı bıze nasıp etsınn saglıkla sıhatle ınsallahhhhhh senın de o guzel gunlerı yasamanı canı gonulden dılıyorum arkadasım....

cnm sakın üzülüp kafaya takma benim bir yakınımdada vardı hiçbişeycikler olmadı allahın izniyle, bebeğini sağlıcakla al kollarına :1rolleyes:

teşekkür ederim kızlar a.s. çok rahatlattınız ....

selamm arkadaşlar nasıl gidiyor..ben artık toplandım sağlığımda daha iyi..önümüzdeki ay bebek için çalışmalara başlıcaz karar verdik:)

asortie kan uyuşmazlığı çözülebiliyor canım bir iğne ile sakın sorun etme canım..

aşık81 bu doktorlar böyle maalesef sakın korkmaa hiç bişi olmaz..doğumla beraber alınıyor yada bu süreçte kayboluyoır kist cnm..

desiree inşalah gebesindir hbrlerini bekliyoruz cnm

merhaba kızlar bu gün nasılsınız:dance:
benim bu gün keyfim yerinde bulantılarımda iki gündür azaldı..
sizler neler yapıyorsunuz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…