:teytey: http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php adrese girin orada üstte Configure your Pregnancy Ticker! yazıyor onun altında kutucuklara muhtemel doğum tarihinizi girin
sonra get my ticker! basın çıkan sayfadanda yes I know diye başlayan kutucuk var oraya basın açılan sayfada çıkan sizin haftanızın etiketinin üzerine sağ tık yapın özelliklere basın orada çıkan http ile başlayan bir adres göreceksiniz onu kopyalayıp kontrol panelinizdeki kilo yaş bölümüne yapıştır
bu arada bende ankaradanım
rica ederim canım
maşallah senin bebiş büyümüş annesi
ben pursaklardayım şakkıdı
doktor haberini bekliyorum..
merhaba kızlar.
doktordan geliyorum bebişin kesesi iyiymiş 1cm ama küçük bir kist var dedi kafam karıştı yaaaa
doktor ilk aylar olabilir normal dedi ama..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışına bakarız dedi. kisti nerden çıkardı şimdi ya 2 ay önce hiç bir şey yok tu..
aranızda böyle bir şey duyan oldu mu...:uhm:
özlemyb sana daha önce de yazdım ama sanırm gözünden kaçtı sende de pko oldunu yazmışsın aynı dert bende de war malesef sen ne tür tedaviler gördün bi de pko nun sendeki belirtileri neydi bilgilendirirsen sevinirim bu arada bebğin de hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
bendede oldu tüylenme ve adet düzensizliği kilo sorunum olmadı çok şükür bende bebek istediğim için bu yönde bi tedavi istedim buay ilk kez klomen kullandım ve çatlama iğnesi oldum şimdi beklemedeyim bu ay tutmadı sanırım 17 gün oldu iğne olalı hiç bi adet belirtim yok yumurtalarım kiste mi dönüştü die korkuyorum hayırlısı bakalım beklemekten başka çarem yok benim için dua et arkadaşım olur mu hamişlerin duası kabul olurmuş
merhaba kızlar.
doktordan geliyorum bebişin kesesi iyiymiş 1cm ama küçük bir kist var dedi kafam karıştı yaaaa
doktor ilk aylar olabilir normal dedi ama..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışına bakarız dedi. kisti nerden çıkardı şimdi ya 2 ay önce hiç bir şey yok tu..
aranızda böyle bir şey duyan oldu mu...:uhm:
maşallah canım ıyı buyumus bosver kıstı falan hıc dusunme ınsanın aklını karıstırmaktan baska işe yaramıyorlar klava: ılla bişey diyeceklerr yani sana şimdi kıstı dedı de ne oldu yani allahımmm yaaaaa delı oluyorum vallaaa
neyse ya kızlar ne zaman gıdem kalp atışı için acep bi fıkrı olan varmı ya da tavsıyesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?