özlemcim bizde kan uyuşmazlığı var canım
sizde de mi var
özlemciğim çok sevindim bende bebeğimi gördüğümde eşimle ağlamıştık:) minnacıktır o şimdi annesi ama büyüycek inşallah o hallerinide göreceksin..
merhabalar herkese bende ankara elvankentten gülden 27+3 günlük hamişim Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin
ben varım canım
burdayım
tebrik ederim özlem inşallah hiç sorun yaşamadan bebişini alırsın kucağına...
amın canımmm sende inşallahhhh
ya ben bu gun cok halsızımmmmm elım kolum durdu sankı evde hıc bısey yapamıyorum
ya yanlıslıkla ıkı konu acmısım nasıl sılebılırım birini kızlar yaaaa
kızlar benim hastane ve doktor maceram baya uzun sürdü, önce hacettepede bir prof. doktora gittim adam çok yoğundu bıraktım :bbo:, ardından etlik ssk nın bir doktoruna gittim hastanesinde epidural uygulanmıyor diye bıraktım, ardından hacettepede özeli dışarda olan başka bir prof. doktora gittim oda doğuma girmek için 2000 dolar istedi şimdi onuda bıraktım :çok üzgünüm:, şu aralar zekai tahirde bir doktor buldum bu ay ona başlayacağım hem hastanede epidural var hemde o doktora giden arkadaşlarım çok memnun kaldı, :1rolleyes:hastanenin vıp odasınıda tutarsam özel hastaneden farkı kalmaz diye düşünüyorum , fisfisfiseger bu doktoruda tutturamazsam son kararım evde doğurucam sırnaşık şey , herkese bol şanslar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?