hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

selam kızlar umarım herkes iyidir
ben bugün çok iyiyim sanırım:)

gunaydın angaralılar
ben tabı kayserılıyım ama ankarada yasıyorum ıyı olmus bu konu kızlar ellınıze saglık

iğne olduğumuzu biliyorum canım
bu arada bebeğini görmişsin hayırlı olsun cnm

özlemciğim çok sevindim bende bebeğimi gördüğümde eşimle ağlamıştık:) minnacıktır o şimdi annesi ama büyüycek inşallah o hallerinide göreceksin..

özlemciğim çok sevindim bende bebeğimi gördüğümde eşimle ağlamıştık:) minnacıktır o şimdi annesi ama büyüycek inşallah o hallerinide göreceksin..

aminnnn canımmmmmm cok saollll cok mutluyummm rabbım hepimizi boyle mutlu etsın ınsallahhhha.s.

merhabalar herkese bende ankara elvankentten gülden 27+3 günlük hamişim Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin

amın canımmm sende inşallahhhh
ya ben bu gun cok halsızımmmmm elım kolum durdu sankı evde hıc bısey yapamıyorum

bende aynen öyleyim 5-6 gündür iştahsızlık var bende ondan diyorum sen iyi beslenebiliyor musun .ben vejeteryanım doktorlar birşey olmaz diyor ama ben yinede korkuyorum..senağlama

Ya bu doktor bulamama derdi bende de var. Ben de illaki ssk'nin dogumun en azindan bir miktarini karsilayacagi bir devlet hastanesinde dogum yapmak istiyorum. Bir de ne olur ne olmaz diye yeni dogan unitesi iyi olan bir yer olsun diyorum. O yuzden de hacettepeye karar kilmistim, coook unlu bir doktorun ozel muayenehanesine gitmeye basladim, dogumu da hacettepede yaparim diyordum. Ama bi ton para odememe ragmen doktordan yeterli ilgi goremedim, bir de doguma ben girmem deyip beni dumur etti. Nitekim hacettepenin doktorlari hep boyle diyorlar, genelde doguma pek girmiyorlarmis. Vazgectim baska bir doktora gitmeye basladim o da sadece muayenehanesi olan bir dr oldugu icin ozelde dogurturum dedi. Son olarak da ankara hastanesindeki bir doktorun muayenehanesine gittim, o da ozel oda falan ayarlarim ama dogumun gece olursa ben gelmem asistanlarim bakar dedi Ne yapacagim bilemiyorum, ben de evde mi dogursam acaba :) Bu arada 19+4 gunluk hamileyim... Doktor ve hastane secimi hakkinda yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…