hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

valla hacettepe ve büyük doğum ii die biliyorum ama gitmiyorum oraya
özel hastaneye gidiyorum yani tıp merkezine

merhaba ben de ankaradayim:)
ben biraz sıkıntıya katlanıp muayenehanesi olan bir doktor kontrolünde doğum hastanelerinde takipten yanayım.
şahsen ben hamile olunca öyle yapıcam

cnm şu ana kadar bi ücret ödemedim sadece muayene oluyorum ssk lı olduğum için para ödemiyorum fakat bağkurlulardan alıyolar sanırım

amanın kızlar yıne kaynatmıss ben de mesaya gıdıyorum yontulup gelıyorum cok pahalı yaa suan sadece ozel saglık sıgortamın ındırımınden yararlanıyorum ama dr. ve hastane cok ıyı nası olacak hıc bılmıyorumm

bende ikizlerime 16+3 günlük hamileyim.benim doktorum etlik kadın doğumun doktoru özel kliniğine gidiyorum oda çankayada.çok iyi bir klinik çok ilgileniyor tabi okadar parayı bayılırsan ilgilenirler jeyyar ya kızlar bişey dicem yalnız, tek bebek olsaydı bayındırda epidural normal doğum düşünmüştüm ama şimdi ikizleri özel hastanede doğurmak bizim bütçemizi sarsar.küvez olayı filan olabilir ikizlerde erken doğma olasılığı varya.bende nasılsa sezeryan olcam etlikte oluyum diyorum kendi doktorumla konuşup onun olduğu bigün gidip aldırıyım diyorum özel oda da tutarım.ama herkez etlik çok kötü biyer sakın gitme filan diyolar ,iyide benim kendi doktorum orda ve benimki bir nevi emliyat sancılı filan doğum olmicakki.nasıl olacak bilemiyorum zaman hızla geçiyo ben hala bi karar verebilmiş değilim.fisfisfis

geçmiş olsun tatlım inşallah hayırlısı:teselli:
bende kist var bide küçük bir yara çıktı:bbo:
1yıl dolmadan bişey yapmıyolar aslında bende gidebilirim ama karar veremedim 1 ay daha bekliycem
neyim var neden olmuyo bende bilmiyorum kist sorun değilmiş:1ninca:

bende zekai tahir burak için iyi şeyler duymadım yani büyük doğum
hacettepe iyi ama randevu almakta zorlanıyosunuz mesela şimdi eylüle ekime veriyolar
profa gidiyim derseniz 155 ytl
bu gidilecek hastane işi beni baya sıkıyo
sizler nereye gidiyosunuz
ben ilk kontrole lokman hekime gitmiştim
bu arada hamile değilim olmaya çalışanlardanım ...

merhaba kızlar bugün 13+3 olduk , kızlar benim hastane ve doktor maceram baya uzun sürdü, önce hacettepede bir prof. doktora gittim adam çok yoğundu bıraktım :bbo:, ardından etlik ssk nın bir doktoruna gittim hastanesinde epidural uygulanmıyor diye bıraktım , ardından hacettepede özeli dışarda olan başka bir prof. doktora gittim oda doğuma girmek için 2000 dolar istedi şimdi onuda bıraktım :çok üzgünüm:, şu aralar zekai tahirde bir doktor buldum bu ay ona başlayacağım hem hastanede epidural var hemde o doktora giden arkadaşlarım çok memnun kaldı, :1rolleyes:hastanenin vıp odasınıda tutarsam özel hastaneden farkı kalmaz diye düşünüyorum , fisfisfiseger bu doktoruda tutturamazsam son kararım evde doğurucam sırnaşık şey , herkese bol şanslar a.s.

canım çok tatlısın yaaa..
bende senin gibi düşünüyorum doktordan memmun kalırsan bizede ismeni ver...
evde doğurma fikrine bende katılıyorum eşime beni sen doğurttur diyip duruyorum..
bu arada doktor erkekmi ben bayan doktor tercih ediyorum daha rahat konuşuyorum

canım mrb. bayındırda gitmeyi düşündüğün dr kimdi. ben halime hanıma gidiyorum. memnunum da. herhalde ben oraya devam edicem

cnm dediğim gibi ben başkent üniv hastanesine gidiyorum orada oldukça yoğun şehir dışından gelenler bile war ssk lı olduğum için muayene parası hiç wermedim sadece smear testi için 60 ytl almışlardı ilk gittiğimde o kadar tabi sen yine de bi araştır derimyerimseniben

canım henüz hamile değilim ben başkent hastanesine gitsem hamilelik öncesi kontrollerimi yaptırabilirmiyim ssklıyım bende

tabi cnm ama önce randevu alman lazım benim gittim kızılay maltepe de hiç ücret ödemeden muane oluyosun ama ik başta dediğim gibi herkese smear testi yapıyolar rahim ağzı kanseri testi

canım mrb. bayındırda gitmeyi düşündüğün dr kimdi. ben halime hanıma gidiyorum. memnunum da. herhalde ben oraya devam edicem

tatlım şimdi ben doktorumun özel kliniğine gidiyorum oda bir kaç hastane öneriyorumuş içinde bayındır da vardı.oraya sadece doğum için gidecektik.yoksa kontrollerim klinikte oluyor.klinikte tunalıda.ama bayındırda ki anestezi ve doktorumun bir başka doktor arkadaşı sadece epidural üzerine çalışıyormuş kendi doktorum ayarlıyomuş bunlarıda süperdi fakat benim o iş yattı bayındırda olmicak doğumum.

cnm tşk ewiitt tatlıyımdır övünmek gibi olmasın laelaelaelaelae, ok doktordan memnun kalırsam adını yazarım buraya, bu arada sende ankaradasın sanırım , ya şu bebek takvimini nasıl yapıosunuz banada bir anlatan olsa hamişim ama daha takvimim yoksenağlama,, öpüldünn

:teytey: http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php adrese girin orada üstte Configure your Pregnancy Ticker! yazıyor onun altında kutucuklara muhtemel doğum tarihinizi girin
sonra get my ticker! basın çıkan sayfadanda yes I know diye başlayan kutucuk var oraya basın açılan sayfada çıkan sizin haftanızın etiketinin üzerine sağ tık yapın özelliklere basın orada çıkan http ile başlayan bir adres göreceksiniz onu kopyalayıp kontrol panelinizdeki kilo yaş bölümüne yapıştır

bu arada bende ankaradanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…