cnm bizde 10. ayımıza girmek üzeryiz daha 1 yıl olmadı fakat bende problem war bunun için erkenden dr yolunu tuttum malesef tedaviye ilk bu ay başladık klomen ve çatlama iğnesi oldum ayın 8ini bekliyorum fakat bu ay olmadı sanırım kociş hastaydı maleseff hayırlısı bakalımyerimseniben
merhaba kızlar bugün 13+3 olduk, kızlar benim hastane ve doktor maceram baya uzun sürdü, önce hacettepede bir prof. doktora gittim adam çok yoğundu bıraktım :bbo:, ardından etlik ssk nın bir doktoruna gittim hastanesinde epidural uygulanmıyor diye bıraktım , ardından hacettepede özeli dışarda olan başka bir prof. doktora gittim oda doğuma girmek için 2000 dolar istedi şimdi onuda bıraktım :çok üzgünüm:, şu aralar zekai tahirde bir doktor buldum bu ay ona başlayacağım hem hastanede epidural var hemde o doktora giden arkadaşlarım çok memnun kaldı, :1rolleyes:hastanenin vıp odasınıda tutarsam özel hastaneden farkı kalmaz diye düşünüyorum , fisfisfiseger bu doktoruda tutturamazsam son kararım evde doğurucam sırnaşık şey , herkese bol şanslar a.s.
bende ikizlerime 16+3 günlük hamileyim.benim doktorum etlik kadın doğumun doktoru özel kliniğine gidiyorum oda çankayada.çok iyi bir klinik çok ilgileniyor tabi okadar parayı bayılırsan ilgilenirler jeyyar ya kızlar bişey dicem yalnız, tek bebek olsaydı bayındırda epidural normal doğum düşünmüştüm ama şimdi ikizleri özel hastanede doğurmak bizim bütçemizi sarsar.küvez olayı filan olabilir ikizlerde erken doğma olasılığı varya.bende nasılsa sezeryan olcam etlikte oluyum diyorum kendi doktorumla konuşup onun olduğu bigün gidip aldırıyım diyorum özel oda da tutarım.ama herkez etlik çok kötü biyer sakın gitme filan diyolar ,iyide benim kendi doktorum orda ve benimki bir nevi emliyat sancılı filan doğum olmicakki.nasıl olacak bilemiyorum zaman hızla geçiyo ben hala bi karar verebilmiş değilim.fisfisfis
bende zekai tahir burak için iyi şeyler duymadım yani büyük doğum
hacettepe iyi ama randevu almakta zorlanıyosunuz mesela şimdi eylüle ekime veriyolar
profa gidiyim derseniz 155 ytl
bu gidilecek hastane işi beni baya sıkıyo
sizler nereye gidiyosunuz
ben ilk kontrole lokman hekime gitmiştim
bu arada hamile değilim olmaya çalışanlardanım ...
cnm dediğim gibi ben başkent üniv hastanesine gidiyorum orada oldukça yoğun şehir dışından gelenler bile war ssk lı olduğum için muayene parası hiç wermedim sadece smear testi için 60 ytl almışlardı ilk gittiğimde o kadar tabi sen yine de bi araştır derimyerimseniben
canım mrb. bayındırda gitmeyi düşündüğün dr kimdi. ben halime hanıma gidiyorum. memnunum da. herhalde ben oraya devam edicem
canım çok tatlısın yaaa..
bende senin gibi düşünüyorum doktordan memmun kalırsan bizede ismeni ver...
evde doğurma fikrine bende katılıyorum eşime beni sen doğurttur diyip duruyorum..
bu arada doktor erkekmi ben bayan doktor tercih ediyorum daha rahat konuşuyorum
cnm tşk ewiitt tatlıyımdır övünmek gibi olmasın laelaelaelaelae, ok doktordan memnun kalırsam adını yazarım buraya, bu arada sende ankaradasın sanırım , ya şu bebek takvimini nasıl yapıosunuz banada bir anlatan olsa hamişim ama daha takvimim yoksenağlama,, öpüldünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?