hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

kaç yıllık evlisin sanırım tedavi oluyosun
benim daha 1 yıl dolmadı 11 aylık evliyim gitmiyorum yani

bende ıyıyımmm...
hepinize de mutluluk ve huzur dolu bı hafta gecırmenızı dılıyorummmm

merhaba özlem nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
bende sıkıntılar başladı mide bulantısı yorgunluk vs sende ne durumda...

kızlar şu 3 ayı bitirin o kadar rahatlıyorsunuz ki anlatamam size
hemileliğin tadına varıyorsunuz

fallaa ne ıyıyım ne kotuyum
sabahları agzımın içi iğrenç tadıyor kasık agrılarım oluyor ara ara, belım bazen agırıyor, yorgunluk haddınden fazla var mıgde bulantım cok sukur var dıyecek kadar yok
kız kardesım de öyleydı annem de 3.ayın sonuna doru mıgde bulanısı oluyor bizde
daha cok kasık agrısı ve bel agrısı bırde halsızlık ben de aynısı oluyor işte
bızım aynı gıdıyor senle :) ard arda dogururuz inşallahhhhhhhhhhhhhh :))))

asortıecım bırak 3.ayı ben ya su 5-6-7 haftalar bı bıtsın dıye bakıyorum sıkıldım yaaaaaaa ne bıtmek bılmeyen haftalarmıss :)))

kızlar şu 3 ayı bitirin o kadar rahatlıyorsunuz ki anlatamam size
hemileliğin tadına varıyorsunuz

canım teşekkür ederim
şimdiden rahatsızlık başlayınca 9 ay nasıl geçer demeye başlamıştım saol içimi rahatlattın
çalışan hamilelere allah yardım etsin.. hiçte sızlanan biri değildim ama sürekli mide bulantısı insanın enerjisini alıyor..
canım allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

inşallah canım
o kadar isteyip yakınmakta allahın gücüne gidecek diyede korkuyorum
bebişi hayal ederek bulantılardan kurtulmaya çalışıyorum

bana kalırsa tadını cıkarmak lazımm kımbılır bı daha ne zaman tekrar bunları yasıcaz oyle degılmı :))
hamışsın ve mıgden bulanıyo ne gusellllll :))

kaç yıllık evlisin sanırım tedavi oluyosun
benim daha 1 yıl dolmadı 11 aylık evliyim gitmiyorum yani

cnm bizde 10. ayımıza girmek üzeryiz daha 1 yıl olmadı fakat bende problem war bunun için erkenden dr yolunu tuttum malesef tedaviye ilk bu ay başladık klomen ve çatlama iğnesi oldum ayın 8ini bekliyorum fakat bu ay olmadı sanırım kociş hastaydı maleseff hayırlısı bakalımyerimseniben

özlemyb öncelikle seni ve diğer ankaralı annişleri tebrik ederim sanırım sende pko hastasıymışsın malesef bende de war bu sen n tür tedaviler gördün bebek için biraz anlatır mısın be bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesi oldum 3 ay bu tedavi dewam edicek

hoşbulduk cnm saol ii dileklerin için de çok tşekkür ederim. özgecim büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun cnm bizler için de dua et olur mu :)

Son düzenleme:

ayyy canım hayırlı olsun.....:teytey:
ilk zamanlar biraz silik çıkabiliyor ama hamişsin bende de öyle olmuştu inanamamıştım kanda da kesin çıkar..

merhaba arkadaslar bende ankaradanım.hamile kalmaya calısanlardanım.akay hastanesı veya dıger devlet hastanelerınden hangılerınden memnunsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…