hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

Bu arada kendimi tanitmadim fisfisfis Ben batikentte oturuyorum, bilkentte calisiyorum. 19+4 gunluk de hamileyim. Herkese merhabaaaa...

iyi teyzesi...
midemide bulandırmasa bende iyi olacağım ama ne yapalım dayanacağız.bende anneminkini çok bulandırmışım annannesinin intikamını alır bizimki.
ben yemek yemekte çok zorlanıyorum bebişi besleyemiyorum diyede korkuyorum..
bu gün kan sonuçlarını aldım kan değerim bir puan daha düşmüş bakalım haftaya randevum vor doktor ne diyecek.

bende pazartesı gıdıp kan verıcem
ya bazen oyle cok hassas oluyorum kı kokulara karsı bazende hıc bıseyım olmuyor
ben anneme hıc hasar vermeden dogmusum ne kusmus ne sancı ne bilmem ne hıc bısey olmamsı
hıc bebısımı besleyemıyorum dıye karkma o suan da sadece bır kac vıtamnınle beslenıyor 3.aydan sonra ne yersen o onem kazanacak artık yemek yıceksınız annesiiiii
ayyy ınanamıyorummmmmm
aksam esım de guluyor ya hanım senın şimdi ıkı tanemı kalbın var dıye guluyor :dance:

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın,
vejeteryan olduğum için çok baskı var etraftan..doktorlar bir şey olmaz diyor ben kimseye anlatamıyorum.
inşallah senin bebişte annesi gibi akıllı olur
cidden şimdi iki kalp mi atıyor bizde çok heycanlandım :)))

Cnm Bende Batikentte Oturuyorum. Henüz Doktora Gitmedim Amaçok Kararsizim.dr Konusunda Bende Yardim Bekliyorum..tek Emin Olduğum şey Devlet Hastanesinde Doğum Yapmak Istediğim.çünkü Orada çok Fazla Doğum Oluyor Be Pratikleri Var.özel Hastanede Ekipman çok Iyi Ama Allah Korusun Acil Bi Durumda Müdahale Etmeleri Zaman Aliyormuş

Kızlar zekai tahir burak doğumevine giden varmı hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz??
Bu arada yeni kızlar hoşgelmiş:)

bende batıkentte oturuyorumm henüz hamile değilim bu ayın sonunda kontrole gidicem...ssklıyım ve devlet hastanesinde doğum yapmak itiyorum varmı tavsiye edebileceğiniz bi doktor arkadaşlar

ben hacettepeye gidecektim ama gidemedim şimdi özel hastaneye gidiyorum doğumu da orada yapacağım inşallah bağkur a falan bakıyor

Etrafimda yeni dogum yapmis tum arkadaslarimi seferber ettim, herkes bir doktor adi buluyor benim icin ama bi turlu gonlume uyan bi tane bulamadim İlk baslarda dert etmiyordum ama oglusum son 2 haftadir tekmeler savurmaya basladikca artik bir karar vermem gerektigini anladim. Devlet hastanesinde dogurma konusundaki kararliligimi gittikce kaybediyorum kizlar; "o hastanenin doktorunun ozel muayenehanesine bile gitsen hastanede hemsireler pek iyi davranmiyorlar, devlet hastaneleri hep boyle zaten cogu kez doktorlarin asistanlari giriyo doguma" diyorlar. Nitekim hacettepede doguma girecegini garanti eden bir prof bulamadim benneyaptımki Sanirim guvende doguracagim, bu hafta sonu gidip bir kac ozel hastane ile fiyat konusacagim. Ozel hastaneler arasinda dogum ve yeni dogan unitesi konusunda en iyilerden biri guven diyorlar... Kafam gene de hala karisik...

hosgeldın canım allahım bebısını ve senı nazarlardan korusunnnnnn

Canim cok tesekkur ederim, insallah hepimiz sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz. Darisi da hamile kalmak isteyenlere...

Bu hafta sonu insallah oglusumu 3 boyutluda gorecegim sırnaşık şey

ben de varım ve hamile olmak istiyorum. 14,15 haziran adet tarihim.. dua edin hamile kalmış olayım kızlarr..iki gün kaldı ve kasık ağrılarım başladı bile lütfen dua edin ..

bende batıkentte oturuyorumm henüz hamile değilim bu ayın sonunda kontrole gidicem...ssklıyım ve devlet hastanesinde doğum yapmak itiyorum varmı tavsiye edebileceğiniz bi doktor arkadaşlar

canım merhaba.. sana tavsiye edebileceğim en iyi hastane zekai tahir burak doğum evi. cebeci de. ben dokuz sene önce kızımı burada dünyaya getirdim ve çok memnun kaldım. şimdi ise daha da gelişmiş. hatta suda doğum bile varr. Bu arada inşallah en kısa zamanda hamile kalırız. ben de aynı durumdayım. ikinci bebeğimizi istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…