hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

Arkadaşlar imkanınız varken neden özel hastaneye gidiyorsunuzkiCADIARZU.Başkentte yaşıyoruz ve hastanelerimiz çok çok iyi.Nerde sezeryana teşvik nerde gereksiz yapılan tahliller,nerde skandal olaylar varsa çoğu özel hastanelerde gerçekleşiyor.Yazık valla boşa verilen paraya.Küçük şehirde yaşasanız neyse.Ankara gibi tıp fakültelerinin veya tam donanımlı ödüllü hastenelerin bile olduğu şehirde,imkanınız varken yazık değilmi verilen gereksiz paralara.

Son düzenleme:
Selam kızlar bende Keçiörende oturuyorum.6 ay boyunca hangi hastaneye gideceğimi hangisinin iyi olduğunu araştırdım.Etlik doğumevine ve Zekai Tahir Burak hastanesine sakın ha dediler.Memnun olan nerdeyse yok.Zaten büyük doğuma 2'li test için gittiğimde ağlayarak çıktım.Veee sonunda evime sadece 15 dk uzaklıkta olan,diğer bütün hastalıklarımın tedavisini güleryüzle yapan,acile gittiğimde özel hastane gibi benimle ilgilenilen ve doğum yapanların çok memnun kaldığı birçok kişininde tavsiye ettiği temiz hastanem Keçiören Eğitim Araştırma hastanesinde doğumumu yapmaya karar verdim.Geçen ayda Dr Süleyman Akarsuya başladım.Allah herkezin bebişini kucağına almayı nasip etsina.s.

Kızlar Ankara hastanesinde Başhekim yardımcısı Ahmet Bostancıyı çok çok övüyorlar.Arkadaşlarımda gitti çok memnun kaldı hepsi.Çok güleryüzlü,kibar,ilgili,
bilgili, eli çok hafif,sezeryan gerekiyorsa fark ücreti almadan lazerle dikiş tekniğini uyguluyormuş ve kesinlikle paraya önem vermeyen bir doktormuş.Tavsiye sitesindede 3.sıradaydı.Muayene ücretide 90 ytl.Ben hastane ve muayenehane uzak olduğu için gitmekten son anda vazgeçtim.benneyaptımki

Bende 29 mayıs hastanesine karar kldım,zaten kendi dr.da orda doğumada o girecek,tüm teknolojik ekipmanlara sahip, yenidoğan ünitesi mevcut,vakıf hastanesi olduğu için fiyatıda uygun,normal doğum 1000ytl sezeyan 1500ytl,devlet hastanelerinden korkuyorum ben,ne bilim refekatçi falan yok,kendine ait rahat edecğin bi oda yok,bide anlatılanları dinleyince iyice korktum,inş.hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yaparız..

valla hıc dusunmedım dusunmemde devlet hastanesı ıkı kurus az verecem dıye canımdan olamam ınsana baska bıseymıs gıbı davranıyorlar herkes bırbırıne bagırıyor
gerekırse yemem içmem bırıktırırım yeterkı hersey yolunda gıtsın
allahım o gunlerı gostersın mesa da yapacagım dogumumu

devlet hastaneleri kadar ilgisiz bağırıp çağıran en az 2 saa sıra beklediğin bir yer yok
bir de bu sıcaklarda hiiiç çekilmiyor bir kere gitim bir daha gitmem zaten memnun olan arkadaşlar gitsin
ben özele gidiyorum özelde yapacağım inşallah para veriyorsun ama ilgisini de geri alıyorsun

ya kızlar sımdı de bebegın kalbının durması olayı aklıma takıldı bı huzursuzum kı allahımm yaaa ne zor bişey anne olmak ta basından boyleyım allahım sonumu hayır etsın

Kızlar doktorunuz nerde ise oraya gidin mutlaka sizi en güvenli yere yönlendirecektir...
Ben zekai tahir burak doğumevinde doğum yaptım..orda kaldığım 3 gün resmen cehennemden öteydi...Doğumhanesi pislik içinde doktorlar ve özellikle asistanlar cehennem zabanileri gibi..kimse yüzünüze dahi bakmıyor..bir damla su veren bile yok..itilip kakılıyorsunuz..yanınıza kimse gelemiyor..tam teşekküllü bir hastahane belki ama nefret ettim ben o hastahaneden..belki kızım yaşatılabilirdi ama onların ihmalkarlığı olduğunu çok iyi biliyorum..Allah oraya düşenleri kurtarsın..!!

Canından olmakmı?Pardon bu ne demek?O kadar rahatsızlıkları olan bir insanın sürekli canım diye konuşuyorular.Özelikle üstüne bastırıyorum HATALARIN ,SKANDALLARIN,GEREKSİZ YAPILAN TAHLİLLERİN VE SEZERYANA TEŞVİKİN OLDUĞUN YERLER %90 ÖZEL HASTANELER.Daha dün görümcem anlatıyordu özel hastanede sezeryanda neşter çocuğun kulağını kesmiş diye.Sürekli böyle haberler duyuyorum.Arkadaşımda normal doğurmak için yalvarmış özel hastenede illede sezeryan demişler.Kesinlikle girmiyorum ameliyata demiş.Yarım saat içinde kolaylıkla normal doğurmuş.Şimdi çok sağlıklılar.Bidaha asla özele gitmem diyor.Nasıl oluyor başkentteki hastanelere gidip canından olmaktan bahsediyorsun.Kim canından olmuş.Köydeki sağlık ocaklarından bahsetmiyoruz.Koskoca tıp fakültelerinden.Tam donanımlı hastanelerden bahsediyoruz.Eşim kıl dönmesinden yeni ameliyat oldu.10 dkda bir heyet halinde geziyorlarmış,kontrol için.Yaşamadan bilemeden konuşmayın.Tabiki özel hastanelerde kötü değil ama Ankarada bedava devlet hastaneleriyle kıyas bile edilemez.Sizin iki kuruş dediğiniz parayı insanlar aylarca biriktiremiyorlar.İstediğiniz yere gitmekte özgürsünüz.Ama canından olmak lafını çok saçma ve komik buluyorum.

yani oyle bı anlatmısın kı
bak canım cok yakın zamanlarda gorumcem anı bı baygınlıklaa baska bı sebep yokkken an yakın devlet hastanesıne kaldırıldı artıkk ınsanlıgımızdan gectık 15 gun hastane de kaldık ve de ablamızı kaybettık yasadıgımız rezılllıgı hattaa kepazelıgı sana anlatsam katıl olursunnnnnnnnnnnnnnnn baska da bısey demıyorummmmmmm
ben demıyorum kı kımse asla gıtmesın guc yetmıyorsa elden baska bısey gelmıyorsa tabıkı gıdılecek ama tek dılegım rabbımmm kımsenın canına dert vermesın de kımseyı oralara dusurmesınnnnn
bahsettıgım canından olma durumu budur arkadasım cok komık dımııııııııı

arkadasın anlattıgı gıbı her ozel hastane tabıkı oyle degılll ve de tabıkı her devlet hastanesı de dedıgım gıbı degıl ıyı yerlerde muhakkak var lutfen sız yıne de doru bıldıgınızden sasmayınnn ve oyle kulak kesılmıs yok bılmem ne olaylarını da dıkkate alıp bos endıse yasamayınnnnnnn

Son düzenleme:
arkadaşlar beni sakın yanlış anlamayın ama bende özel hastane taraftarı değilim.... çünküü beni bacağım kırılmıştı doktorar alçıya aldı.. 3,5 ay sonra alçı alındıı dah sonra basarken acı çektiğim için bide özele danışalım dedikk.. özele gittikkk... bana dedikleri bu bacak kaynamamış yeniden kırıp ameliyat edicez çicvilicez dediler... ben korktuğum için hemen kaçtım ordan sonra kendi hastanemize gittik sakın öyle bişey yaptırmayın bir bacağın iyileşmesi 1 seneyi bulur dediler şuanda turp gibiyim eğer o adama inansaydım ameliyat olmuştum 2000 ytl ameliyat parası vede 500 ytl heyet parası ödeyecektimm...tabi bide tekrardan aylarca yatmak cabasıııı... konuyla pek alakası yok ama bende güvenmiyorum herşeyleri para olmuş özel hastanelerinn.... özel ilgi görecem die bebeğime bişey olmasından korkarımm....
doktorun özel muayenehanesine giderim doktorumunda doğuma girmesini sağlarımm

bi daha araştır bence mesayi,benim arkadaşim orada bütün hamilelik boyünca kontrollere gitmiş,doğum epidural sezeryen olacaktı,artı 3500ytl sadece doğum(kontroller hariç)ve bu MÜKKEMEL anestezi uzman epidural yaptırmayi becerememiş,tam narkoz o yüzden verdiler,arkadaşimın morali sıfır,:a015:hiç memnun kalmamış,boşuna o kadar gittim iyi olsun para verdim diyor,aynen devlet hastanesinde olurdum,diyor,yani sen bir daha düşün mesayi,CADIARZU

arkadaslar lutfen kımsenın tercıhıne mudahale etmeyelım yaa bu yaptıgınız hıc hos degıl ben bılddım bılelı mesaya gıderım dogum yapan onlarca arkadasım oldu lutfen boyle kotu dogum hıkayelerını yazmayın yaa nolursunuzz

Ah sigortam yokken ne çektim özelllerden.Göğsümde fibroadenomlarım vardı,alınmaması gereken.Tabi üzerinden 10 yıl geçti için alınmaması gerektiği hakkında epey bir bilgi sahibi oldum.Ama ne yaptılar özelde apar topar çok ciddi bir durum diye ertesi gün ameliyata aldılar.1 hafta sonra diğer göğsümdede elime geldi kitleler sonuçmu tekrar narkoz tekrara ameliyat.Önce bi ultrasona sokulup bakılmazmı kaç tanedir neresindedir diye.Milyarlar gitti ve şu an göğüslerimde en az 30 tane fibroadenom var.Yinede almıyorlar kontrol altındayım.Özelde ise bana çıkanı alıcaz dediler.Utanmasalar her ay ameliyat ediceklerdi beni.Zaten ameliyat olduğum için bu kadar çoğaldığını söylüyorlar.Milimetrelik fibroadenomlarımı aldılar.Oysaki şimdi 5cmlik fibroadenomlarım duruyor,takip altında.Ankara gibi bir yerde süper devlet hastanelerimiz var hepsine güveniyorum.Çok şanslıyız böyle bir yerde yaşadığımız için.Gerçektende hep canım diye konuşuyorlar.Tek kötü muamele gördüğüm yer zekai tahir burak hastanesi oldu.Orayada gitmiyorum zaten.Özel hastanelerdende Bayındır Hastanesi bir numara diye düşünüyorum.Tabi parası olana:)

Son düzenleme:
kimse kimseye müdahale etmesin kızlar herkes nereye gitmek isterse oraya gitsin
ayrıca böyle kötü geçmiş doğum hikayelerinizi de yazmayın
insanlar etkileniyor herkes düşüncesini diel getirsin
herkes hayırlı doğumlar yapsın inşallah

arkadaslar aranızda benım gıbı hıc sorun olmadan gebelık yasaan varmı
gectıgımız haftalarda az bı bulantım, goguslerımde ve belim de agrım olmustu abartamam ama cok az
sımdı hepsı gectı hayırmı sermı anlayamaıyorum gercı kardesım de annemde boyleymıs ama ne bıleyım içimi huzursuz edıyor bu durum

aynen özlem bende sorunsuz bulantısız bir hamilelik geçirmekteyim
ne güzel işte daha ne olsun ben şikayetçi değilim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…