hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

aynen özlem bende sorunsuz bulantısız bir hamilelik geçirmekteyim
ne güzel işte daha ne olsun ben şikayetçi değilim valla

ılk zamanlarda mı boyleydın sen canımm
aslında sıkayetcı degılım ama ne bıleyım emınım anlıyorsun benı cunku daha cok mınıkkk

ilk zamanlar da böyleydim hala böyleyim

ya ne bıleyım herkes bıseyden sıkayet edıyor anam bende hec bısey yok hamıle oldugumu bılem unutuyommm
ohhhhhhhhhhhhhhh içimi rahatladıııı vallaaaaaa
canımmmm arkadasımmm ıyıkı varsınnnnnn
allahım senı de bebısını nazarlardan korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
binnnnnnn maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

:dance::teytey::1hug:a.s.

kızlar merhaba ayrıntılı ultrasyona 2 haftam var ama nerede yaptıracağım bilmiyorum
bana yardımcı olacak biri varmı nerede yaptırayım bilgi verir misiniz

kızlar merhaba ayrıntılı ultrasyona 2 haftam var ama nerede yaptıracağım bilmiyorum
bana yardımcı olacak biri varmı nerede yaptırayım bilgi verir misiniz

Ücretli bir yerde yaptıracaksan kesinlikle Gevher tıp merkezi diyorum.50 ytlye önce organlarını inceliyorlar sonrada 4 boyutluda görüyorsun bebeğini.Üstelik cdsinide veriyorlar.Radyoloji uzmanıda öyle iyiki...Bebeğin poz vermedi diye 15 gün sonra tekrar baktı hemde ücret almadı.Çok memnun kaldım.Gn. Dr. Tevfik Sağlam C. 124/ 18 Etlik Keçiören
0 312 325 17 54

bende ankaralıyım evlenince ankara dan ayrıldım ama 28 yıl orda yaşadım şimdide cok özledim zaten burnumda tütüyooooo 10 gün sonra gideceğim,benide aranıza alın kızlarbenneyaptımki

rica ederim canım
maşallah senin bebiş büyümüş annesi
ben pursaklardayım şakkıdı
doktor haberini bekliyorum..

slm canım.. zekai tahirdeki doktora gittim.. adı nüvit birgili.. kızılayda selanik caddesinde özel muayenehanesi var.. hastaneye çağırdı ve çok ilgilendi.. 1 aylık işi 1 ünde yaptırdı.. çok tatlı dilli ve çok ilgili.. bilmiyorum benim hoşuma gitti.. devam edicem.. sanada tavsiye ederim.. eğer doktor bulamadıysan ve istersen telefon numarasını veririm.. öpüyorumm..

bende ankaralıyım evlenince ankara dan ayrıldım ama 28 yıl orda yaşadım şimdide cok özledim zaten burnumda tütüyooooo 10 gün sonra gideceğim,benide aranıza alın kızlarbenneyaptımki

Özlemişsindir tabi yaa.Ankarayı çok seviyorum ben.:teytey:

selam kızlar bende ankaralıyım doğma büyüme şimdi görev dolayısyla başka bi ildeyim 8 gün sonra kavuşcam ankarama çok özledim bakalım orda hangi dra gitcez

canım teşekkür ederim tlf verirsen sevinirim
ücreti ne kadardı bide doğum konusunda bir şey sordun mu kendisi giriyor muymuş

canım teşekkür ederim tlf verirsen sevinirim
ücreti ne kadardı bide doğum konusunda bir şey sordun mu kendisi giriyor muymuş

425 26 24 muayenehanesinin numarası.. 130.ytl ücreti var.. normalde 150 ytl ama yardımcı oluyorlar 130 a indiriyorlar.. doğuma girmiyor.. tabi kendisiyle görüşmedim sekreteri dedi.. ama doğuma kendi girmiş kadar oluyormuş..

canım bende eryamandakı tıp merkezıne bı sorayım pzartesı gunu yazarım

Herkesee merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz..

Eryaman ASG tıp merkezinde detaylı usg ye bakılıyor kızlar...ve ücretsiz ama ssk lıyım ben bilğinize...süleyman erçoban ve radyolog ömer bey bakıyolar..tavsiye ederim.

yaa bzim iş yeride eryamandaneresinde bu eryamanın canım
bir de bağkura bakıyorlar mı
bu arada yenigelen akdaşlar hoşgelmiş

kacıncı hafta bakılıyor canım benım ıstemem mı gerekıyor yoksa dr. isteyınce yapılacak bana cok yakın asg acıl durumlarda hemen kosuyorum suleyman beye cok ıyı bı dr şiddetle tavsıye ederım

yaa bzim iş yeride eryamandaneresinde bu eryamanın canım
bir de bağkura bakıyorlar mı
bu arada yenigelen akdaşlar hoşgelmiş

canım eryamanda eskı yunus dıyorlar eryaman evlerının hemen orda ısbankasının hemen arkasında cılek magazasıda var sorasan herkez bılır...

asg tıp merkezi tel : 279 30 30 (eryaman mah. dildevrimi cad. 285.sk no:4/10 eryaman evlerı dolphin iş merkezi yanı www.asgtip.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…