hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

kızlar onumuzdekı hafta 2li tarama testı yaptıracagım bırde ense kalınlıgına bakılacak
tecrubelı arkadaslar herhangı bı onerınız varmı sunu da iste suna da baktır vs gıbı
ayy karnıma agrı gırıyor dusundukce hayırlısıyla bı atlatsaydım

özlemcim senin birşey istemene gerek kalmıyor doktor herşeyi yaptırıyor zaten merak etme kafana da takma
sonuçların temiz çıkacaktır

hu huuuuuuuuuuuuuuuu bende ankaradanım.batıkentte oturuyorum.8+5 hamişim.ama burda doktora cıkmadım henüz10 gün önce memleketteydim orda cıktım doktora herşey yolunda dedi.ben henüz nerde dogum yapıcama karar vermedim ama büyük ihtimal memlekette ailemin yanında yaparım.ama kontrollere burda devam edicem.banada doktor önerin.ama fiyetı uygun olsun

Merhabalar,ben de Ankara Erayaman'dayım ve 6 haftalık hamileyim..Aklım çok karışık miğdem bulanıyorrrr....

canım merhaba bizimde iş yeri kc de sen neresindesin
hoşgeldinnizz ikinizde

teşekkürler! Eryaman 5.etap tayız..

hu hu Ankaralılar nerelerdesiniz herkes tatilemi gitti.tatilden döndüm ama kimseyi bulamadım yerinde, hala bıraktığım yerdesiniz.

evet ya kimse yok ankaralılardan canım bu arada hoşgeldin nasıl
geçti tatilin neredeydin

evet ya kimse yok ankaralılardan canım bu arada hoşgeldin nasıl
geçti tatilin neredeydin

teşekkür ederim canım çok güzeldi bol bol denize girdim ama son gün fena kulak arısı çektim iltihaplanmış çok acı çektim ama ilaç kullanmadan atlattım çok şükür....
senin hamişlik nasıl gidiyor 3 boyutlu çektirdin mi??

evet canım çektirdim tabi ki ve çok güzel çıkmış kızım
çok iyi geçiyor hamişliğimde senin ki nasıl geçiyorr
umarım iyidir

evet canım çektirdim tabi ki ve çok güzel çıkmış kızım
çok iyi geçiyor hamişliğimde senin ki nasıl geçiyorr
umarım iyidir

iyi canım çok sevindim.bende iyiyim bulantılar geçti sayılır bu hafta bizim de ikili testimiz var..maşallah kızın mı olacak tebrik ederim şimdiden.:dance: kaçıncı hafta belli oldu cinsiyeti bizde hep kız diye düşünüyoruz ama hayırlısı

ben de Ankaralı hamişlerdenim, Başkent Üniversitesine gidiyorum ama burda okuduklarımdan sonra bi şey farkettim, ben doktoruma doğuma girip girmiyeceğini sormadım . 2 ağustosta randevum var ilk işim bunu sormak olcak bi de eşimide doğuma alıyolarmıymış bunu öğrencem. Normal doğum istiyorum yanımda naz yapacak biri olmalı hem neler çektiğimi görsün

bende ankaradan hamiş kalmaya çaışanlardanım..keçiörende oturuyorum ve gazi üniversitesi hastanesi doç.dr. ahmet erdem'e gidiyorum çok memnunum ağustos içerisinde aşılamam olcak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…