hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

günaydın bişey sormak istiyorum size dün eczaneden hamilelik testi yaptım. 1 tane çizgi çıktı birde silik yarım pembe renkli çıktı sizce hamilemiyim

SHEEDACIM EŞİNİN DOĞUMA GİRMESİ ÇOK GÜZEL AMA ÇOK ETKİLENİYORLAR.TEYZEMİN KIZI İTALYADA DOĞUM YAPTI DİL BİLMEDİĞİ İÇİN EŞİNİDE ALMIŞLAR YANINA EŞİ İNANILMAZ ETKİLENMİŞ NORMAL DOĞUMDU ONUNKİ GÜNLERCE KENDİNE GELEMEMİŞ.ŞİMDİ GÜLEREK ANLATIYOR AMA DR DİŞİNİ SIK, IKIN DİYORMUŞ ÇOCUKTA YAPIYORMUŞ.DOĞUMDAN ÇIKTIKTAN SONRA HERTARAFIM AĞRIYORDU DİYOR.FİKİR OLSUN AKLINDA.,,,,,NAZ YAPIYIM DERKEN GÖZDEN OLMA,,,,,,

kaç haftalıksınız kızlar

merhaba bende etlik'te oturuyorum aranıza yeni geldim 3 haftalık evliyim bi bebeğim olmasını çok istiyorum ama eşim en az 6 ay bebek istemiyo,evliliğimizin ilk günleri yumurtlama dönemime denk geldi inş. hamileyimdir.Bu sitede yalnız olmadığımı görüyorum umarım Allah banada nasip eder anne olmayı

selamm kıslarrrrrrrrr bende keçiörendenimm. gataya gidiyorumm.. bu ay eşim yok rahatım hayırlısııı öbur aylara artıkkkkk:):)): inş. çok bekletmez nazlı bebekler bizii

kukaleta acelen ne kıs öle. yaşın kaçki bence eşin haklı bi eşinle birbirnize zaman ayırınn gezin tozun.. bu gunler bida ele gecmezzzz.. bana böle dedi aplalarım banadaa şimdi 1 yıllık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz bizde... hakkında hayırlısı olsunnn

:teytey:selam arkadaşlar.bende katılayım aranıza dedim.henüz hamile diilim ama 4 yıldır bekliyoruz.2 aşılama 2 tüp bebek geçti başımızdan ama olmadı henüz.ümidimi kaybetmedim inş en kısa zamanda gekicek meleğim.bende gürgan klinikte timur gürganın hastasıyım ve batıkentte oturuyorum.bana dua edin hamiş bayanlar olurmu......a.s.

ben de normal doğum olursa eşimin yanımda olup doğumu detayına kadar görmicek şekilde elimden tutmasını çook isterim..
İnş olur Allahım ya...

canım bence de acele etme güzelim ya biraz gezin evliliğinizin tadını çıkarın zamanı geldiğinde
nasıl olsa allahın izniyle olur canım:lepi:

slm arkadaşlar bende ankaradayım regl bekliyorum inş bende gebe kalırım.bekliyorum reglimi,.allah isteyen herkese nasip etsin

evet haklısın ama benimki pek etkileneceğe benzemiyor daha çok var zaten bakarsın o zamana kadar fikrirm değişir.

merhaba asortie biz 1,5 yıl nişanlı kaldık ve aynı işyerinde çalışıyoruz ve hemen hemen bütün günümüz birlikte geçti ve gezdiğimizi ve bişeyleri yaşadığımızı düşünüyorum.bebeğin zamanı bence bir hafta sonra 27 yaşıma giriyorum ve bebek için geç kalmak istemiyorum.

selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum bu topiğe ..bende keçiörendenim .. bebişim her an gelebilir.. günümüz pazara doluyo .. hacettepede olucak doğumum eşimüniversitede personel

selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum bu topiğe ..bende keçiörendenim .. bebişim her an gelebilir.. günümüz pazara doluyo .. hacettepede olucak doğumum eşimüniversitede personel

maşallah canım sağlıcakla ve kolaylıkla doğurur bizlerede müjdeni verirsin inşallah...

yaştan dolayı istemen normal canım ozaman allah hayırlısını versincoksekeriremsu

canım hadi hayırlısı inşallah kolay bir doğum yaparsına.s.

selam canımmm.. bende nüvit hanımın hastasıyım..benim gibi aynı doktora giden birisiyle helede burda tanışmak çok sevindirici.:1hug:. gerçektende çok iyi bir doktor.. çok şevkatli ve tatlı dilli.. o kadar doktor dolaştım en son nüvit hanıma ısındım.. doğuma girmediğini biliyorum ama girmiş kadar yardımcı oluyormuş..o ne derse doğum öyle olur demişsin anlamadım bu kısmını CADIARZU yani doğum şekline kendimi karar veriyor yoksa teknik açıdan uygun olursak bizim istediğimiz şekildede doğumu yaptırıyormu.. bu arada ben 1 agustosta hastanede olucam sen ne zaman gidiceksin görüşelim mutlaka..a.s.

ama kimse beni kaale almamış kabul edilmedim galiba .inş hepini hayırlısıyla bebklerinize kavuşursunuz.sizi takip edecem bi aksilik çıkmazsa ama ben yokummm.allah hepinizin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…