SHEEDACIM EŞİNİN DOĞUMA GİRMESİ ÇOK GÜZEL AMA ÇOK ETKİLENİYORLAR.TEYZEMİN KIZI İTALYADA DOĞUM YAPTI DİL BİLMEDİĞİ İÇİN EŞİNİDE ALMIŞLAR YANINA EŞİ İNANILMAZ ETKİLENMİŞ NORMAL DOĞUMDU ONUNKİ GÜNLERCE KENDİNE GELEMEMİŞ.ŞİMDİ GÜLEREK ANLATIYOR AMA DR DİŞİNİ SIK, IKIN DİYORMUŞ ÇOCUKTA YAPIYORMUŞ.DOĞUMDAN ÇIKTIKTAN SONRA HERTARAFIM AĞRIYORDU DİYOR.FİKİR OLSUN AKLINDA.,,,,,NAZ YAPIYIM DERKEN GÖZDEN OLMA,,,,,,ben de Ankaralı hamişlerdenim, Başkent Üniversitesine gidiyorum ama burda okuduklarımdan sonra bi şey farkettim, ben doktoruma doğuma girip girmiyeceğini sormadım . 2 ağustosta randevum var ilk işim bunu sormak olcak bi de eşimide doğuma alıyolarmıymış bunu öğrencem. Normal doğum istiyorum yanımda naz yapacak biri olmalı hem neler çektiğimi görsün
günaydın bişey sormak istiyorum size dün eczaneden hamilelik testi yaptım. 1 tane çizgi çıktı birde silik yarım pembe renkli çıktı sizce hamilemiyim
kaç haftalıksınız kızlar
merhaba bende etlik'te oturuyorum aranıza yeni geldim 3 haftalık evliyim bi bebeğim olmasını çok istiyorum ama eşim en az 6 ay bebek istemiyo,evliliğimizin ilk günleri yumurtlama dönemime denk geldi inş. hamileyimdir.Bu sitede yalnız olmadığımı görüyorum umarım Allah banada nasip eder anne olmayı
SHEEDACIM EŞİNİN DOĞUMA GİRMESİ ÇOK GÜZEL AMA ÇOK ETKİLENİYORLAR.TEYZEMİN KIZI İTALYADA DOĞUM YAPTI DİL BİLMEDİĞİ İÇİN EŞİNİDE ALMIŞLAR YANINA EŞİ İNANILMAZ ETKİLENMİŞ NORMAL DOĞUMDU ONUNKİ GÜNLERCE KENDİNE GELEMEMİŞ.ŞİMDİ GÜLEREK ANLATIYOR AMA DR DİŞİNİ SIK, IKIN DİYORMUŞ ÇOCUKTA YAPIYORMUŞ.DOĞUMDAN ÇIKTIKTAN SONRA HERTARAFIM AĞRIYORDU DİYOR.FİKİR OLSUN AKLINDA.,,,,,NAZ YAPIYIM DERKEN GÖZDEN OLMA,,,,,,
selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum bu topiğe ..bende keçiörendenim .. bebişim her an gelebilir.. günümüz pazara doluyo .. hacettepede olucak doğumum eşimüniversitede personel
merhaba asortie biz 1,5 yıl nişanlı kaldık ve aynı işyerinde çalışıyoruz ve hemen hemen bütün günümüz birlikte geçti ve gezdiğimizi ve bişeyleri yaşadığımızı düşünüyorum.bebeğin zamanı bence bir hafta sonra 27 yaşıma giriyorum ve bebek için geç kalmak istemiyorum.
selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum bu topiğe ..bende keçiörendenim .. bebişim her an gelebilir.. günümüz pazara doluyo .. hacettepede olucak doğumum eşimüniversitede personel
selamlar.ben nüvit birgili nin hastasıydım .şu an bebeğim 6 aylık oldu.kesinlikle ona git derim 2 aylıktan itibaren sürekli kontrol altında tuutar.yalnız sözünden çıkmıycaksın.o ne derse o .muayenesi 150 ytl.bir kere alır .9 ay gidersin hastansede her şeyine bakar.doğuma hiç bir şekilde girmez.ama ekibi var.o ne derse doğum öyle olur.sürekliklinik şefiyle irtibat halindedir.harika mükemmel bidoktor.kesinlikle güvenilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?